|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() W tibii na świecie Lunara grasuje kolo o niku "database" przedstawia się jak CIP Team i prosi o hasło i nr acc!!! NIe dawajcie mu jego TO HAKER!!!!
Wiem z wiarygodnych źródeł że CIP nie potrzebuje haseł nie dawajcie mu nic NO MOŻE raz w ruja !!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Na każdym świecie bardzo często ktoś taki się pojawia i wyłuda hasła. Mnie już próbowano conajmniej kilka razy nabrać. Graczom pozostaje zdrowy rozsądek i nie wierzenie takim oraz zgłaszanie tego, GMom pozostaje banowanie kolejnych "hackerów".
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Heh zeby tak sie ktos nabral to musi byc: glupi albo jakims ogromnym newbiem albo mu sie nudzi
![]() Przeciez cipowie stworztli tibie wiec poco by niby mieli lazic po mapie i sie pytac kogos o haslo i account... to tak jakbys szedl przez miasto i pisal haslo swoje z numerem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() nazywanie tego pedała hackerem ubliża prawdziwym hackerom, np.: takim co ostatnio tibie shaczyli (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: W domku :)
![]() |
![]() To nie som hakerzy tylko LoLKI
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Ja mojego hasla nie dalbym nawet bratu bo nie pasuje mi mysl o utracie postaci. Hakerzy tego typu sa wedlug mnie beznadziejni ale jak ktos im da haslo, to brawa za geniusz temu madremu graczowi ktury straci postac.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Ci co prosza o hasla sa naprawde przekonujacy i czasami wydaj mi sie ze sa psychologami jakimis
![]() Mnie probowano 2 razy namowic do dania hasla (na moja drugo lowlevel postac). Otatnio zglosil sie do mnie Tech Support i pisal najpierw pare zdan ze wspolczuje mi ze mnie PK zabil, ze tak nie mozna i on w dobroci serca zajmie sie tym PK. Poprosil tylko o login i haslo zeby mu dac bo to uwierzytelni mnie. Ja mu nie dalem ale jak ktos jest zrozpaczaony ze go PK zabil to w desperacji moze sie zapomniec i dac haslo. Nie trzeba byc od razu glupi. Wystarczy byc latwowierny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Az mi oczy na wiesz wyszly jak nazwaliscie ****a ktory pyta o acount hakerem. Haker po pierwsze nie pytal by sie tylko sprobowal by obejsc zabezpieczenia lub zlamac programem hasla( oczywiscie skrakowal by go zeby byl jako altor
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() ja nie ma pacc ale i tak mu nie dam mojego hasla niech sie wali
|
![]() |