|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
|
![]() Chciałbym zacząć od tego, że to jest mój pierwszy temat i mam nadzieje ze słuszny, gdyż (tutaj zaczyna sie historia) dzisiaj, dzien jak codzien "dryfowałem" po sieci a głównie po stronach tibii. i dzisiaj spostrzegłem, że na mapie respownu potworów niema uzupełnionego miejsca gdzie powinna byc wielka liczba 99 a podspodem opis czyli: Tiquanda, poziomy wyzej...., (nie będę instruowal jak bo sami drodzy moderatorzy wiecie najlepiej. więc z nadzieją czekam na uzupełnienie tego braq
![]() dziękuje. I prosze jeszcze o tylko jedno, nie oceniajcie mnie zbyt ostro ![]() Ostatnio edytowany przez Paseq Lion-Heart - 19-10-2005 o 22:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() @up
Jesli myslisz, ze nie ma tiquandy to moze zrobisz? Myslisz ze to tak latwo opracowac taki teren, chociazby tiquande? czy wszyscy chciali by aby Tibia.pl robila i robila, zaraz po update byly na stronie nowe itemy, mapa repsawny itp? Jak masz takie spostrzezenie Hage pewnie bylby ucieszony gdybys dla niego sporzadzil mape tiquandy, ci ludzie maja pewnie setki wazniejszych spraw, powinienes sie cieszyc ze masz mape calej reszty |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Ryba-knight
zaparzyć ci herbatkę z melisą? ![]() podobno dobre na uspokojenie mapka wygląda dobrze i on o tym wie, tylko mówi, czego na niej jeszcze nie ma, czy to zbrodnia jeśli się o czymś powie? a może lepiej zachować milczenie i niech nikt się na ten temat nie wypowiada, bo po co przypominać? niech wszyscy w ogóle zapomną o tej sprawie.. niech mapka i nawet po kilku miesiącach nie będzie poprawiana bo jest dobra a komu aktualizacje potrzebne na niej w ogóle? nawet jeśli przez ten czas będzie ich kilka i zmieni się wiele, to po co to komu? a może podążysz ścieżką 'nowego' użytkownika i uprzejmym tonem mimo wszystko jak i on do ciebie się zwracał ty do niego będziesz pisał? ![]() @Paseq Lion-Heart jak już zostało powiedziane, można było w błędach dać ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() @up
Nie dzieki, sam sobie zrobie ![]() No moze troche bylem za... za niemiły ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Ryba chlopak grzecznie tylko powiedzial ze tej czesci BRAKUJE! Tylko trafne spostrzeżenie. a Ty od razu wyskakujesz z mordą typu:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Tak, ale to oczywiste, że nikt nie zrobi mapy respwnu CAŁEJ Tiquandy w tak krótkim czasie (chyba, że robiłby to 24/7 bez przerw na posiłki)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18