|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2005
|
![]() Cze! To mój 1 Fake
![]() ![]() *Kiedy Malc się nie wlogował... ![]() *Kiedy Malc się wlogował (nie tam gdzie trzeba) ![]() *Stracił hp... ![]() *Wszedł na schodki... ![]() *I wyszedł... ![]() *Szukając swego miasta... ![]() *Szedł jakiś piesek... ![]() *Pogoń za psem... ![]() *Zdziwienie... ![]() *Błąd graficzny (chyba)... ![]() *I Qpa... ![]() *No nie! I znowu błąd!(chyba ![]() ![]() *Użył uha... ![]() *Stracenie Hp i znowu czerwone... ![]() *Kolejne uleczenie i podśpiewywanie.. ![]() *Podśpiewywanie... ![]() Dobra Koniec 1 części ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Michallllionix - 09-11-2005 o 21:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Jak na pierwsze, to może być. Ale obiektywnie, to:
Fabuła trochę prymitywna, a z błędów: brak imion potworów, braka damage'a i źle zalane lawą. Ale skoro błąd graficzny ![]() Rób, to może coś z tego wyjdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() 1 ss hammery na ston golemachi na gm :/
Ale reszta ujdzie w tłoku daj druugą część może będzie lepsza niż ta poprostu musisz dłuzej posiedzieć i moze będiesz forumowym fake masterem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świetny fake, 11/10 [/ironia mode off]... Błędów co niemiara, jakieś dziwne uhanie się, bohater-zoofil, bez sensu biega za psem [ale masz + za nazwę "Piesek", tak wszyscy mówią na mojego dobrego kumpla
![]() ~~Jak ja lubię chaotycznie pisać ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rób dalej. NAWET ŚMIESZNE.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() Tylko teraz zrobie tak aby nie trzeba było powiękrzać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() No dobra nie bdzie drugiej części... nie będe zaśmiecał forum jak wam się nie podoba... Szkoda że tematu zamknąć nie moge... Ale poprosze o to adminstratora... To narx zajmę się leprzym... Wiem co nie tak... Zrobie inny to narx!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ty podoba MNIE sie a niektórzy tak krytykują bo ich ktoś skrytykowal i się wyrzywają. Śmieszne i wogóle 10/10
![]()
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 12-11-2005 o 08:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Lepiej nie rób już więcej fakeów, słaba grafika i fabuła, żle wklejone postacie i rzeczy w tych pierwszych obrazkach, bez sensu że goni tego psa, dziwnie się uha, ta lawa żle wklejona, postacie w pierwszych scenach nie mają imion i żyć i dalej nic nie znalazłem.
Ocena ogólna: 2/10 @up: Napisałeś że się NAM podoba, nie wypowiadaj się za innych jak nie znasz ich zdania. Ostatnio edytowany przez predalien - 11-11-2005 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A ogólnie to nie krytykujcie tak BO TO JEGO PIERWSZE FAKE. NASTĘPNYM RAZEM ZROBI TO LEIEJ BO WIE JAKIE BŁĘDY POPEŁNIŁ!
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Hehe, może być ;]
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Całkowita porażka ! Fake beznadziejny ... Wymieniam błędy( Dużo ich
![]() -Nie ma napisów ; -Elementy krzywo powklejane ; -Na głowie gm'ów był Thunder Hammer :| ; -Bardzo dużo obrazków a tylko dwie akcje ; -Beznadziejna fabuła :/ ; -No i jak do cholery można przeżyć mając yellow hp w "pomieszczeniu :|" z kilkoma demonami :/ -No i po co te GM'y !!?!!?!! Apropo do wcześniejszych postów na temat oceniania, było coś takiego jak 10/10 i 11/10 ... idiot ... bez obrazy :| Ja oceniam fabułe 3/10 i wykonanie na 1/10 ... JAK TWOJE FAKE'I MAJĄ WYGLĄDAĆ TAK JAK TEN, TO LEPIEJ WOGÓLE ICH NIE RÓB !!!