|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Mam problem. Postanowiłem sobie zwiedzic thais. Pierwszy raz tam jestem. Potem poszedlem sobie na trolle na prawo od thais. Na trolach była taka dziura. Wszedłem w nią i znalazłem się w jakimś miejscu które jest otoczone poison fieldami i nie ma wyjścia. Jest tam pełno śmieci. Nieraz wychodzi slime. Powiedzcie jak z tamtąd wyjść bo nie wiem!! Jak było to sorki!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() wspolczucuie ja tam dizisja mialem detha
wlasnie tam w slime i chyba wyjscia nie ma;/ ale ja bylem jeszcze bez ciweczki |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Na malym lvlu pewnie tam zginiesz, jak chcesz sie wydostac musisz isc do góry przez posion filedy ... nie idz w prawo bo PIIIIII QS
idz w gore potem w prawo i w gore tam bedzie duzo zwyklych orgów i drabina której pilnuja warriory i scorpion xD jak wejdziesz po drabinie idz w lewo do konca w dol znowu po drabinie i znowu po drabinie i jestes na powierzchni. ![]()
Querix of Ice voc : ![]() skils : 88/63 m lvl : 18 ![]() lvl : 72 ![]() ||...||....||.||..||\/||..||..||\..||..||||||..||||||..|| ||...||....||.||..||\/||..||..||\\.||..||...||.....||....|| ||...||....||.||..||...||..||..||..\\|..||||||.... .||....|| ||...||||.|||||..||...||..||..||...||..||...||.... .||....|| ..............Earth...........Air............Fire. .........Water |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przezyje tam na 19 lvl z 4 ihami? Jak sie uda to wezme scorpiona na strzala
Ostatnio edytowany przez Darth Ryba - 15-11-2005 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ja tam uciekłem na 9 lvlu... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Mój kolega uciekł na 8 lvlu i zostało mu 3 hp xD.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Gdybym wiedzial bym powiedzial :D
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Mythera
Poziom: 70
Skille: wysokie
Poziom mag.: 7
|
![]() ja tam chodze skillowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Temat mozna zamknąć bo wyszedlem. Nie było trudno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Hmmmm... Pamiętam! Wykonałem tego Questa dawno, ale o tym sza! Interesuje mnie, gdzie jest ta dziura, bo zazwyczaj chodze na amazonki albo swamp trolle/waspy. No więc, domyślam się że to jest gdzieś po prawej od Troll Mountians... Mógłby ktoś dać screena z mapką, bo zawsze jak chciałem dużo Expa(Te 150 za Slime'a) to musiałem przechodzić mozolnie po kolei tyle miejsc.
P.S. Wiem co tam jest. Slime na prawo, na górze 2 poison fieldy przez które trzeba przejść, potem można spotkać Rata. Trzeba iść: W górę przez PF, w prawo na górę. Bedzie tam(Już nie pamiętam) chyba 5 orców, znowu na góre, będą tam 2 orci i 1 warrior(Czasami przy pełnym respie ok.4 orców i 3 warriory) Jeżeli będzie się cały czas w ruchu, można na spokojnie ominąć scorpa, zanim ten dojdzie. Chyba że ktoś go zlurował pod drabinkę :/ Potem będzie ładny korytarz. I w lewo(Na północy są Orci, a na górze po prawej 2 Orc Wariorry). Potem raz po drabince(Czasami spotykam tam Orc Wariorra i Scorpa ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
To jest w thais...Za slima masz 160 expa, Jest prostrza droga żeby z tamtąd wyjść ![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No tak. Ja wiem. Dlatego sie zapytałem. Chyba logiczne nie? To masz odpowiedź, czy po prostu chciałeś se posta nabić?
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2005
|
![]() Witam, nie chce mi sie zakładac nowego tematu bo w sumie moje pytanie jest poniekad dotyczace tej lokacji z dziora ;] A wiec jesli nie wejdziemy do tej dziory gdzie " wyrzuca sie smieci" ,czyli tam gdzie jest ten slim i quest, tylko pojdziemy w prawo takim waskim korytarzykiem to dojdziemy do zamkietego pokoju. Ineteresuje mnie czy ten pokoj da sie w jakis sposob otworzyc czy jest to poprostu jedno z wielu tajemniczych pomieszczen bez dostepu ? Jesli da sie tam wejsc to powiedzcie, ale nie mowcie co jest w srodku
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sonma - 17-11-2005 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2005
|
![]() Ja se dzisiaj tam ludzi pekowalem i gddy wracalem wrąbalem sie w to miejsce mialem 4hp i slime szedl zabilem go ale nie mialem jak wyjsc no i dead mialem red skula i rzeczy spadly
. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Oł szit;/
Mam złe wspomnieenia związane z tym miejscem... kiedy pierwszy raz tam wpadłwm, myślałem, ze dednę.. ale jakoś przeżyłem;P..Później z kumplem idziemy tam na questa.. poison field na ciele.. trudno, wychodzimy.. Później sam chciałem zrobić tego questa.. zrobiłem;] a jednocześnie dedłem... 5 rotów na mnie.. a z paniki wlazłem w ogien ![]()
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() lol ?? sa tam drzwi i pokoj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziora, w ktorej jest ten slim, poison fieldy i niezywy łucznik, znajduje sie w pomieszczeniu z trolami (chyba 3 nie jestem pewny). Jest to takie okragle pomieszczenie ze stolem i 2 posagami. i jest tam ta dziora oraz odnoga prowadzaca do tego zamkietego pokoju :> przed chwila sprawdzilem jeszcze raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Od razu potwierdzam. Też się dziwiłem co tam jest..
Poza tym, łatwiej będzie jak sie wejdzie nie tą dziurą od slime'a, tylko od tejpowierzchniowej, a nastepnie: prawo > dół > prawo(do samego końca) > drabina...
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() tam jest qest jak hcesz wyjsc to musisz przejsc przez e fieldy do gury bo jnaczej trafisz na slima
![]() ![]() ![]() |
![]() |