|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() IMHO wogóle szkoda kasy na nabijanie knightem mlv...lepiej ją przeznaczać na uhy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ...których nie moze uzywac bo ma za niski magic...
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() @up 2
a czemu niewarto knightem magica nabijac?Wiesz ja tam swoim knightem wole miec 4 mlvl i sie uhnac niz ~2 mlvl i sie ihnac.A potrzebny mi jest 6 mlvl na Explo, ale wlasnie nie wiem czy nabic czy manasami czy Life ringami( bo za dlugo sie robi zarciem, chociaz musze przyznac ze brakuje mi ~31% do 6 mlvla i nie wypilem jeszcze ani jednego mfa i ani 1 Life ringa nie zuzylem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak już ktoś napisał, lepiej stracić tę kasę na uhy. Do 4 magicznego niepotrzebne jest używanie mf ani life ringów, bo po co, sam szybko idzie w 2 tyg. grania masz. I na co ci explo na 6 m lvl, załóżmy, że masz 60 lvl i 6 magi to walisz z explo max 100. Nie lepiej walnąc 200 z gs'a ?
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dalader
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
http://www.forum.tibia.pl/showpost.p...62&postcount=7 Ostatnio edytowany przez Grajper - 15-11-2005 o 20:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Przepraszam czy ty widziales posta ktorego zacytowales?? ![]() @2up ale mozecie mi powiedziec co jest bardziej oplacalne,a nie gadac zebym na uhy to przeznaczyl? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zielony Pingwin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vincit Omnia
Świat: Hiberna
Poziom: 126
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() @2up
wszystkie wyjasnienia dotycza master sorcow i elder druidow, u knightow to inna sprawa. Swoim knightem wogole nie uzywalem manasow ani lf'ow, mysle ze to zupelna strata pieniedzy. Lepiej kase przyznaczyc na uhy i podczas expienia spalac mane. A podczas treningu to spokojnie nabijesz 4 mlvl na poczatku. @up uprzedziles mnie ![]() Ostatnio edytowany przez Niwgnip - 15-11-2005 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ktos moze mi powiedziec co jest bardziej oplacalne?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() @ grajper: bullshit
nie czytalem nawet calego twojego syfu, ktory napisales... wystarczy ze juz w pierwszych zdaniach zauwazylem blad merytoryczny i odechcialo mi sie poznawiania twoich teorii... po 1 to sam life ring dzialajacy przez 20 minut daje 400many a nie 600 jak ty napisales... po 2 jedzenie przez te 20 minut daje many 300... a wiec po 20 minutach stania na life ringu i foodzie masz 700 many a nie 900... mysle ze gdybym przeczytal dalsza czesc to byloby jeszcze wiecej bledow... wiec jak sie nie znasz to sie lepiej nie wypowiadaj i nie wprowadzaj ludzi w blad... tyle...
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() skoro masz kaske to manaski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Wiem z mojego doświadczenia, że lry najlepiej kupować od ludzi po 500-600 gp i wykorzystywać w czasie expienia. Wzrasta wtedy nie tylko mana jak przy zwyczajnym manasittingu ale też hp, co daje mniejsze zużycie UH.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2 up
Dzieki ![]() ![]() Temat do zamknięcia ;] |
![]() |
![]() |