|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nie Ważne
Stan: Tutor
Imię: Dameves
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 71
Skille: 86/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Siemka potrzebowałbym bym jakiś translator angielsko-polski <> polsko-angielski np: English Translator albo cos...coś co tłumaczy z sensem i odmienia zdania a nie jak niektóre strony/porgramy nic się nie rozumie później z zdania... Jak ktoś ma niech zapoda linka, będe wdzieczny :*
BB
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Tak, takich nie ma. Niestety...
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 17-11-2005 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Takich translatorów na 98% nie ma...
Po prostu komputer nie jest jeszcze pod niektórymi względami tak mądry jak człowiek...
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() re: Dabek
Rotfl -.- a English Translator 2.0 itd.. Internet Translator ?? widać że masz dużą wiedzę... re: Tasior Mówiłem że nie chce gówien..-.- znam to to tlumaczy że pożal sie boże.. Edit: Tasior nie edytuj całkiem tematu.. translate.pl sux...
GreenYellowRed :> ![]() Ostatnio edytowany przez Dameves - 17-11-2005 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Cala reszta: z kolei po jaka cholere wy powtarzacie po sobie "nie istnieje"? Powiedzial jeden i wystarczy. "When you screaming loud, heads down, heads down..." |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Każdy translator z języka polskiego na angielski tłumaczy koślawo i tak że z daleka widać rękę automatu. Język polski jest zbyt skomplikowany i różny od angielskiego żeby to było takie proste jak ci sie wydaje... Ostatnio edytowany przez Dabek - 17-11-2005 o 14:09. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lOl yeaaa brawo dla tego idioty ROTFL Jakbym miał to bym sie nie pytał?! ...może chce linka do tych programów albo do nich podobnych? Szukałem na google.pl i nie moglem jakos znaleść...wiec sie was chciałem zapytać Więc jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem zamknij r.y.j re : Dabek Ok sorry masz racje... ale to pewnie lepiej tlumaczy niż translate.pl I jak sie coś przetlumaczy można zaczaić zdanie a jak na translate.pl cos tlumaczysz nic nie czaisz... Aha nto nie dla mnie wiec nie piszcie ze nie umiem angielskiego.. ![]() BB
GreenYellowRed :> ![]() Ostatnio edytowany przez Dameves - 17-11-2005 o 14:10. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Chcesz linki? Prosze bardzo. http://torrentspy.com http://torrenty.org http://torrent.net.pl http://osloskop.net Nie musisz dziekowac. I tak na przyszlosc, jesli oczekujesz pomocy od obcych osob, radzilbym wyrazac sie w sposob odrobine bardziej kulturalny, wiecej zdzialasz... I tak, rozsmieszyles mnie, mimo ze niezamierzenie ;] Nie mysl sobie ze jestes na tyle dobry w "jechaniu" po ludziach, zebys byl w stanie mnie obrazic. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |