|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skille 100/100
Eq najlepsze jakie dostepne w tibi I napewno sobie poradzisz z blokowaniem gs'a ;] |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (taka 60 tys. wiocha)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycerski Michal
Profesja: Knight
Gildia: Black Heros of Silvera
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Kolega blokował na 29 lev skille 66/64 z cruz helmem, k legami, meduską, f axem, c armem, platinum amulet, i poszlo mu pare uhow. Koniecznie musisz mieć 4 mlvl.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
![]() tak sie sklada ze Sephiroth Phoenixian blockowal mi GSa pare dni temu.
a mial wtedy skille niewiele ponad 60\60. eq: g armor, k legs, c helm, medusa shield, f sword. Z takim eq stracil tylko 2 uhy (glownie dlatego ze gsa z SD jechalem) I jeszcze jedno: nie chodz sam na gsa bo mozesz latwo pasc. Pozdrawiam, Master Kadogo |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: ...
Profesja: Elite Knight
Świat: kyra
Poziom: 51
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Gs nie jest wcale taki twardy na jakiego wygląda
![]() poradzisz sobie jesli tylko masz 4 mlvl i powyzej 300hp bo zdaza sie ze dostaniesz ladne kombo tak pozatym mysle ze starczy ci p-set , dragon shield , steel helmet , i jakas broń ps:jak blokujesz GS to najlepiej miec 2 shoterów i sam sie zajmuj spiderami które on przywola , staraj sie zeby nie laly cie 3 potworki na raz bo wtedy moze byc lipa ;/
Dzien w którym powstaną barykady Ja po tej, ty po tamtej stronie Dzień w którym rozlegną sie strzały I staniemy sie bardziej czerwoni I staniemy sie bardziej czerwoni Lecz my nie będziemy pokorni Nie będziemy bezsilni i bierni Weźmiemy co bedzie pod reką I staniemy po stronie rebelii I staniemy po stronie rebelii Gdzie wtedy schowacie swe twarze? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Chodzież
|
![]() Cóż, nie dawniej jak tydzień temu solowałem GSa knightem na 25 lvl, skille 52/50. Crown secik, full def i z HMM. Ot tak, żeby pokazać że można ^_^
P.S. Nie mówię tutaj o metodzie up/down, dzielnie trzymałem bestię na klacie ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Tien: Gz, jakości wieerze, Bo to możliwe
![]() @Topic, Najlepszy Eq jaki zdobędziesz, chociaż to i tak zadużo nie da 4 Mlvl UHy shoterzy i zapas Hp, Czyli Uhaj się gdy masz jeszcze zielone Hp, jeśli to twój pierwszy Gs A jakie masz obecnie Eq i skille?
#8 |
Guest
|
![]() Ja pierwszy raz blokowalem GS na 25 lv skillach 70/70 z eq c arm, c shield, c helmet, b sword, p legs... 3-4 uhy na jednego gsa szly bo chodzile tylko ja i jeden pall... Wiec zalezy tez ilu bedzie z toba chodzilo gosci tez...
|
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P
Stan: Niegrający
![]() |
![]() max hit jaki mozesz dostać od gs'a to okolo 350hp ale bardzo zadko sie to zdaza . Kiedyś 30lvl druidem z hmm zabilem solo tego pająka i wcale nie up/down a jeszcez innym razem 45lvl knight skille okolo 70 c set cruz helmet , medusa shield , bs jak go bilem to mialem tylko uhy i jakoś tak wyszło że naraz bil mnie gs i 7 poison spiderow
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hity i tak będziesz dostawał spore i tu się liczy lvl a nie skille. Dobrze jeśli skille i eq są lepsze bo mniejsze hity troche lecą i rzadziej obrywasz ale musisz mieć około 20 lvla żeby go w miare spokojnie bloknąć, czyli żeby nie dednąć po 1 combie. Jednak nie polecam ci jeszcze gs hunta bo sporo uhów ci zejdzie. Ja gsy w miare opłacalnie blokowałem na lvlu 40+ ze skillami 75/74 około. I wtedy schodziły 1-2 uhy na gsa.
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co mu to piszecie...?
Niech sobie poszuka ,takich tematow bylo baardzo duzo ;s |
![]() |