|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: >>-=WaWa=-<<
Imię: Mim von szu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gangster `s
Świat: Refugia
Poziom: 49+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Mam pytanko
chwilowo jestem facc chce podexpic - roty zawsze sa zajete zaczelem grac sorcem mam narazie 18 lvl i 28 m lvl i przydlo by sie ten 28 lvl ![]() ![]() ![]() Wiec tak czy mozna na katedrze bezpiecznie expic bez uh ani runek tylko z vitka sorc/ dru z p setem i wh ?? @ edit wiadomo ze nie muwie o -2 -3 itp ale na powieszchnni albo -1 jest jakikolwiek sens ?? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Niema szans(przynajmniej tak myślę)
Masz do wyboru: A) resp nieumarłych (ghule,szkielety) więc musiałbyś wziąść hmm'y. ![]() C)Ludzi(Wild warriory,bandity) Równierz problemy.ja swoim druidem 20 lvl 19 cluba +wh.WIld warriora zabijałem to mi zostawało zółte hp albo gorzej.O innych respach już nie mówię,bo to 40 lvl + ![]() Musiał byś wziąść hmm'y a i tych nie opłaca się tracić na takie stwory.lepiej iść na cycle.Jeśli mogę ci doradzić.To poexp W kazo (lvl z rotami i zwykłymi dwarfami) Albo w głównej amazon camp.(pod orc fortess)
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sądze ze to jest mozliwe w 100%
1 mozliwosc: Przeczytaj poradnik o Fibuli ,dobrze jest napisamy. Exp tam na rotach... 2 możliwosc: Idz na folde i tam exp ![]() Im wczesniej bedziesz zaczynac expic tym szybciej wbijesz ten 28 lvl (chodzi mi o pore dnia ,8:00 bedzie ok ;-)) Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG....sorry bardzo =/
Na katedrze raczej nie...ale moim sposobem bez pacca do 31 lvl zrobilem ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: O-ca
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arvahold
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal Guardians of Avalon
Świat: Guardia
Poziom: 62
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Proponuje ci sorcem bez straty runek narazie zapomnieć o katedrze są ta 3 expowiska 1. z Ghulami i skeletonami 2. z Tarantulami, posionami , skletonami 3. Bandit, WW , Smugler , jak sie troche zgłębisz to Dark Monk i Assian to podniesz po sekundzie (o ludziach raczej zapomnij bo sa resy po 4 5 na raz ) Wiec se odpuść
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Exiva "
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 40
Skille: 75/53
Poziom mag.: 15
|
![]() W katedrze jest spory resp rootów nie wiem jak sie tam expi tylko nanich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: SNK
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Punishers (przepraszam)
Świat: Secura
Poziom: ~55
Skille: 20/25
Poziom mag.: 56
|
![]() co wy mi tu p********** ja drutem ( 12 lvl ) / sorc( 32 lvl ) expilem cudnie
![]() drutem bralem hmm ( 4-5 bp ) i na powierzchni (smugglery, bandity, ww) po parclach na tarantule ( i mi nie mówcie ze sie nie da tarantuly zsolowac ( 12 lvl 2 t blokuje spoko tylko od czasu do czasu na grupkach ww,bantidow itd. sie uhalem ! tyle ze drut mial mlvl 34 :/ nie wiem jak by bylo z tobą.! Jeszcze w gre wchodzą co najwyrzej nieumarli,i tarantule ( podziemia -1 pietro) jeszcze muglbys wziąć 1 bp uh i probowac z elf scoutem / archerem ( ale lvl up musisz dobic ) ![]() Szczerze mówiąc ja expie na soldkach ( szybki exp ) lub guardy :> A jak nie to pozostaja cie milutkie roty :> ( kazz - kopalnie, fibula , jaskinia kolo ab- maly resp , bagna kolo veno-w h*** rotow)
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: pokój>biórko>forum.tibia.pl
Stan: Aktywny gracz
![]() ![]() |
![]() DK jest raczej dla knightow ze wzgledu na resp(po4-5 potworow na raz)narazie mozesz isc na fibule i na folde. potem sproboj poexpic z jakims summonem
![]() A co do ciebie Master Pepi to oto w tym chodzi by expic BEZ runek. Ostatnio edytowany przez Zala Milis - 03-12-2005 o 08:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: SNK
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Punishers (przepraszam)
Świat: Secura
Poziom: ~55
Skille: 20/25
Poziom mag.: 56
|
![]() nie no wy to skapcy jestescie -.- expic bez runek to sorcem mozna max na rotach troollach i jakis tam pojedynczych ww
( co za lole ) szkoda wam kasy marnowac? jak bez run to nabij 19 lvl i summonuj 2 mino archki moze sie uda ( lecz watpie)
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
![]() |
![]() Dobrze tez sie expi w HG na rotach.
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiem ze off topic ale z ta filula czy jak sie to pisze to jest tam bezpiecnie ze lazisz tylko na rotach czy wyskakuja ds i jakies inne beholderki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() up
na fibuli sa roty ds beho narpierw idzesz kupic klucz za 800 gp idziesz na roty sa tez tam 2 ds ale latwo ucieknisz wiec jest tam w miare bezpiecznie |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
zabierzcie go odemnie bo zaraz nie wytrzymam... czy ty nie widzisz ze on napisal ze NIE CHCE UZYWAC RUN? TYLKO ZWARCIE? jak takich...grr moze jeszcze swiat nosic..
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Syrion Thunderbolt
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 160
Skille: 102/86
Poziom mag.: 23
|
![]() Katedra bez run dla sorca? Niemożliwe.
Nie będę pisał gdzie powinieneś iść bo masz już kilka propozycji. Jeśli masz kupować pacc za tydzień to powiem ci, że mi świetnie się expiło na Port Hope. Ludzi zero a cały exp dla ciebie. No i oczywiście magic lvl na pacc szybciej leci
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum