|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Jeśli znasz PHP oraz jesteś dobrym programistą, masz świeże i dobre pomysły. Tibia.pl daje Ci możliwość rozwoju oraz podwyższenia swoich kwalifikacji. W związku z tym, że nasz obecny team nie ma zupełnie czasu na udoskonalanie strony i tworzenie jej nowych działów pod względem technicznym, poszukujemy paru chętnych i zdolnych osób. Jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie prywatną wiadomość (PW) . Dodaj parę słów o sobie, jakie projekty już wykonywałeś (portfolio), co chciałbyś z nami tworzyć. Jeśli będziesz nam odpowiadał powiadomimy Cię o tym w trybie natychmiastowym i zdradzimy nasze nowe zamysły co do projektów i w ogóle
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Rookstayer
Imię: Whitr on Rook
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Hiberna
Poziom: 12
Skille: 17+/20+
Poziom mag.: 32
|
![]() No może nareszcie będe miał co robić, bo mam chwilową przewe w wykonaywaniu sklepu
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Hhehe ja sie na to nie nadaje, ale mam nadzieje, ze ten ktory obejmie to stanowisku uczyni ten serwis lepszym ;]
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Bloodi Angel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Heartbeats
Świat: Candia
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() No spoko spoko
![]() ![]() ![]() pordrowinka i życzę wesołych świąt itp. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() Chcialbym zostac programista poszezyl bym wiecej danych z tibi byl bym na bierzaco z graczami !
Pozdro !! Hail harmonia ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Ta... 13 lat i programista -.-' Good Luck
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() No cóż, chyba nie wiek świadczy o umiejętnościach?
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Mnie by troche bardziej ciekawiło jak to by miało wyglądać. Napiszcie ile inicjatywy będziecie wymagać to się troche zastanowie. ;p
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
powiem tyle... szablon stronki można łatwo ściągnąć, lu8b poprosić kolegę żeby zrobił... przy 12 latach, watrpie żebyś był naprawdę poważny, i nie mów mi że niejesteś dzieciakiem..teraz może i ci sie wydaje że jesteś dorosły...ale to tylko 12 lat. ;s
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Moze i moglbym sie zglosic, ale nie mam czasu ostatnio. Robilem pare projektow typu NFSU Zone, sethiria, strona o pokemonach (5 lat temu), oraz pare innych ministronek dla qmpli albo niekoniecznie dla nich. Ale nie znam sie na programowaniu czy javie, jedyne co znam (ale to dosc dobrze) to HTML'a, PHP i programowac w MySQL'u. I jakos nie uwazam, ze wiek oznacza co kto umie. Jak juz, to moge przyznac ze z nastolatkiem sie inaczej gada niz z kims w moim wieku (za 12 dni 12 lat bede mial). Ale co do tamtego goscia to odrazu widac, ze nic sie nie zna na stronach, a sam jego post byl zartem (dla niego)
![]() Ostatnio edytowany przez slimaczek - 07-12-2005 o 18:08. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szulc
Profesja: Paladin
Gildia: Black Templars
Świat: Harmonia
Poziom: 44
|
![]() Właśnie pisze własną strone o Tibii w HTMLu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Świat: Xerena
![]() |
![]() Cytuj:
Jakby nie maturka za 153 dni to sam bym się zgłosil, lecz niema mczasu na zabawę, dobry pomysl na php, lecz potrzeba do tego stabilny server, którego wam narazie brak ![]()
""Hasta la victoria siempre"" >>> LiFe Ostatnio edytowany przez ahcarb - 07-12-2005 o 20:47. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Widzew
Stan: Aktywny gracz
Imię: <tu nazwa>
Profesja: Paladin
Gildia: <tu nazwa>
Świat: Refugia
Poziom: 44
Skille: 74/50
Poziom mag.: 14
|
![]() Zastanowił bym się jakbym miał trochę więcej czasu, ale do szkoły dochodzi dwa razy w tygodniu sitkówka i dwa razy kurs PHP
![]() Pozdrowienia! I wesołych świąt |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Od dłuższego czasu nie zaglądam tutaj zbyt regularnie, więc pewnie stąd moja nieświadomość, ale... kto pyta, nie błądzi.
Czy ten news, to jest szukanie kogoś, kto na samą myśl o możliwości współtworzenia serwisu o jego ukochanej grze, będzie skakał z radości i zarywał noce tworząc skrypty, a następnie z dumą rozpowie wszystkim znajomym w grze, kim to on nie jest i to będzie dla niego wystarczający profit z tego przedsięwzięcia... czy może jednak jest to najzwyklejsza oferta pracy, która wtedy naturalnie wiąże się choćby z zawarciem umowy i wynagrodzeniem. Czytałem ten news kilka razy, ale wciąż nie wiem, jaka może być odpowiedź na powyższe pytanie. PS. Od razu może zaznaczę. Nie chcę nikogo tutaj urazić pierwszą opisaną opcją odpowiedzi na to pytanie. Celem nie była wrogość wobec kogokolwiek, jedynie jest to moja tendencja do wstawiania sarkazmu w moje wypowiedzi.
#19 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() Natomiast wydaje mi się, że pewnego dnia w CV całkiem nieźle może wyglądać "współtworzyłem stronę internetową z 30 tyś. unilkalnych użytkowników dziennie". A i doświadczenie można zdobyć też. A jak na razie idę spać, bo rano przed wykładami daję korki z programowania... czymś trzeba zarobić na sypiącą się płytę główną.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 07-12-2005 o 23:06. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|