![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Sir Krodo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Independents
Świat: Aldora
Poziom: 91
Skille: 84/81
Poziom mag.: 7
|
![]() link: http://rapidshare.de/files/8985748/trappp.rec.html
Ogladajcie, powiem jeszcze ze ta postac zostala hacknieta i zrookowana;/ KOmentujcie jezeli chcecie..
"(...)Niewazne elitarny czy zwykly, w kazdym strach zmusza do modlitwy. W obliczu smierci nie ma sprytnych, nie ma odwaznych, straszy brak uzyskania drugiej szansy..." Ostatnio edytowany przez Jimikaf - 11-12-2005 o 20:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
|
![]() Za co go zabili ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() zacząl lac Raterna a pozatym mial hacka...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Poziom mag.: 99
|
![]() eh nierozumiem hakerów jak mozna cos takiego komus zrobic ;\ no ale coz nie ma sie haka bez powodu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
![]() |
![]() Ojjj. Zawiodłem się. Myślałem że to będzie coś lepszego a tutaj 3 kolesi strapowało sobie RS. Żadnej ucieczki, nie miał żadnych szans. Takie zabijanie jest do dupy. Nooby bały się go gonić bo by im uciekł no to trap. Ajajajajajaj głupi filmik.
Złapię cię za moment i zdobędę "wanzaj" Sprowadzony do parteru przytrzymam cię parę sekund Pora na duszenie, czy wytrzymasz na bezdechu? (Mate) Sędzia przerywa znam komendę Poprawiam czarny pas, który niebawem zdobędę Mów do mnie mistrzu bo od tego nie odejdę Mam przyzwyczajenia, nawyki ich nie zmienię Z dumą się odnoszę, jeśli przegram cię docenię A na razie prowadzenie, poszarpana judoka "Onomato" na podium z wiarą w siebie i Boga |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Fajnei
![]() ![]() ![]() ![]() 10:41 You see Damian Cichy (Level 71). He is a royal paladin. He is Fourth Element of the Sacrifice (Love of Milenka)...... On always in my heart Damian Cichy .... CYA Aldora =( Cya Tibia 4Ever ... Ostatnio edytowany przez Kamell - 12-12-2005 o 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;/ wiem ze latwo sie mowi ale sproboj jeszcze raz moze teraz sorcem albo cos.........
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 27
Skille: 22/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Sam nie wiem co mam sobie o tym myśleć, jeżeli miałbym to ocenić w skali 0-10, to miałbyś 4+
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
|
![]() Współczuje =(. Ale wiesz tibia to niewszystko
![]() Jeżeli lubisz tę gre zacznij od nowa na jakimś świecie może poczekaj na nowy...