|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() pomyślałem sobie, że można by tak zrobić:
Bior 2 dsy i czekam na dla ten nacodzi puszczam na niego 2 dsy, ale żęby niebrały mi expa niebędę go atakował(jak będą do niego dochodzić zrobie stop atak) i tak all time i z hmm prał go będę. Prosze o wypowidzi doświadczonych sorców/drutów którzy tak już robili. Jeszcze jedno gdzie występują jakieś dle, które się respują w mniej niż 7-8 minut i są na jednym piętrze ??? plz odpowiedzcie szybko z góry dzięx i papa(prosze na tym temacie nienabijać postów typu : ja tam jestem knight i sorc jest głopi itd) . Pozdro i papa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Venore drag lair ile juz tam zabilem Dsow solo sorcem ( i ile razy padlem)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Koega się pytał o summony dsy a nie o zabijanie dsow... Ja znam taką taktykę:
Przywołujesz 2 dsy i dajesz full def. Atakujesz smoka. Kiedy juz są blisko zatrymujesz atak i nawal z hmmow. Kiedy smok przerzuci się na Ciebie ( a tak może się zdarzyć) dajesz full atack i cofasz się. potem Kiedy znowu wroci na dsy to wyłaczas atak.... I tak w kółka. Uwaga! Kiedy smok bedzie blisko ciebie i nie przerzuci sie na dsy to uciekaj i dobij z sd (w miedzy czasie sie vitaj/uhaj) Az zabijesz drania. Lepsze zycie niz brak expa czy stracenie uha. Poza tym jest hjeszcze jedna taktyka. Idziesz na poh. Przywołujesz 2 leadery i wymiatasz smoki (leadery szybciej zabiją i w rachubie wyjdzie ze zdabedziesz wiecej wxpa w tym samym czasie niz z hmmow) POzdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Nie wiem czy zdążysz w dragon lair coś zsummonowac.Lepiej wez sd wrzuc mana shield i wtedy bij.Możesz do dragon lair lub do draconi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() re: Kubakapica
Przeczytaj jeszcze raz spokojnie temat on sie pyta o DL a nie o smoki, a na DL sorc bez mana shield na jego lvl jak sie DL przerzuci to jest martwy a nie tylko zmarnoje UH. Btw. Leadery bija slabiej niz DS ![]() re: Villen Wiesz sposob jest dobry jak chcesz udowodnic ze umiesz zabic DL, na hunt w ten sposob to on bedzie wydawal po 5K na SD i mana fluidy zeby zabic 1 DL. re: Top 1. Mysle ze samemu na DL to glupi pomysl puki co ![]() 2. Mysle ze jak kazesz DS przestac atakowac to sie stana 2 rzeczy: - DS zaczna isc do ciebie (a DL za nimi) - Jako iz DS go nie atakuja a ty go walisz z HMM DL przyleci od razu do ciebie. 3. Nawet jak summony beda dzielnie blokowac to i tak zdazy sie ze oberwiesz z F wave czas od czasu.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() A możecie mi powiedzieć gdzie dl`a na jednym piętrze występuje z częstym respem??? pójde se z 2 ds`ami może będzie good
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Venore drag lair najpierw mana shield i UE zeby zabic draga i Dla naraz a pozniej ustawiasz sie w konciku summonujesz 2 dsy one w strone respu dla dl sam pojdzie pod DSy a ty tylko zaznaczasz i sie odsuwasz....
teraz mag i Dl to pikus ------ Edit by Gremlin Jedno ale... ale sorc na 30 nie ma dosc many na UE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Ue pali 800 many a on ma ~700. Pozatym skad wiesz czy on jest paccem. 2 sprawa, Ue jest nieoplacalne. Lepiej energy vave
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() przed update tak sie polowalo nawet ja mialem walilem dle od 28lvl teraz to bezsensu
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
1. Trzeba go trafic. 2. Jesli masz DL na celowniku to on ciebie tez ma (kogo bardziej zaboli?) A z UE to wchodzisz, puszczasz i odrazu uciekasz, jak nie jestes PAC to juz chyba lepiej walic chyba z SD.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2004
|
![]() A nie lepiej iść z blokerem ?? Weźmiesz pare bp hmm z 2 bp sd (aby szybko zabić jak się na Ciebie przerzuci) i z 2 bp manafluidów i stoisz na mana shieldzie. Jak masz fuksa to wyprawa się wielokrotnie zwróci jak coś wypadnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Ummm....,jeśli chodzi o to miejsce o ktorym mysle czyli "dragon land" na tej gorce
to moja rada jeste nastepująca: Dla mnie strata many na summona, lepiej wrzucic mana shielda i zrobic jak to niektorzy robią, a mianowicie, są tam 2 wejscia . Wchodzisz jednym wrzucasz sdka i schodzisz, a nastepnie idziesz do drugiego i robisz to samo. Czynnosci powtarzasz i spox. Pozdro 600 8) i życze udanego loota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Pamietaj ze jak nie bedziesz mial mana shielda a DL zmieni cel to padasz w 1 sekunde. Sorc na 30 lvl ma chyba 290-295 hp czyli podwojne GFB od DLa albo wave. Moim zdaniem nieoplacalne
pozdro
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() Moim zdaniem najleprzy hunt jest w tedy gdy jest 1 sorc,1 pal i Knight dla bezpieczenstwa wszyscy wyposazeni w Dragon amulety
Pall sorc robi dwa dsy poczym pall je od niego przejmuje sorc w tedy robi kolejne dwa potem to tylko wszyscy się ustawiaja i czekaja na respa warto zabrac hmm i bolty w jednym bagu i targac na ziemi by starczylo na dluzszy hunt |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() A propo tej taktyki z ds. Jażeli bedziesz robił tak że na dl napuscisz dsy i potem przestaniesz nimi go atakować to ds wrócą do ciebie, wesoły dl też
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Z tego co wiem to Notoryczny Miotacz Sledzi na chyba 26 lub 29(sorki ale zawsze nie moge zapamietac 6 czy 9 ^^) solowal DL i chyba to robil z SD'kami ale dokladnie nie wiem, ale jest to mozliwe
![]() |
![]() |
![]() |