|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
|
![]() W ciągu ostatnich paru dni nie jestem w stanie dostac sie na strone tibia.pl
Gdy probuje sie na nia dostac musze czekac pare(nascie/dziesiat) sekund/minut i zazwyczaj pojawia sie komunikat informujacy o nieudanej probie polaczenia do servera. Jednak czasami udaje mi sie wbic na stronke choc zdarza sie to dosc rzadko. Moje pytanie brzmi: Co jest powodem opisanej sytuacji i czy mozna temu w jakis sposob zapobiedz ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Hm te problemy z serverem są już od dość dawna, mnie też to już irytuje. Wiem że miejsce na serverze nie jest tanie ale chyba czas pomyśleć nad nowym hostingiem ... w końcu Drom na paccach nie mało zarabia ;P
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja też, ostatnio po jakimś czasie wreście się wbijam na strone, ale potem i tak nie moge wejść do jakiegoś działu... tylko czekam, czekam, aż wreście error ;[
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() jak dla mnie "supported fansite" powinna miec bardziej wytrzymale serwery gotowe na przyjecie tysiec glodnych newsow uzytkownikow, szczegolnie w czasie update'u.
Wiemy ze nie latwo to uczynic ale postarajcie sie. Swiat patrzy ![]()
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ja sie przyzwyczailem, przeciez da sie zyc bez Tibia.pl i nie musze setki razy na dzien jej odwiedzac, wejde rano albo wieczorem i moze starczyc, ale o tym juz byla mowa setki razy...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 13-12-2005 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Wyrywamy sobie wlosy z glowy zeby to naprawic. Ale bez dodatkowych srodkow nie da sie
![]() |
![]() |