|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiatm!
Poniżej zamieszczam zdjęcia z sylwestra na Hibernie. Było fajnie. Udekorowaliśmy jeden z dachów w carlin goście nie dopisali ale byliśmy dumni z tego co zrobiliśmy ![]() ALE jak zwykle coś musiało pójść nie tak i poszło przyszedł Polak na 7 lvl i zaczął niszczyć wszystko ![]() ![]() Morał jest taki na każdą impre brać dobrą ochronę jeśli nie chce się mieć kłopotów.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Znajdziesz w słowniku
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Fajna impreza byla wyrzerka pewnie umnie na securze byly GFb SD hmm itp latały
![]() ![]() szcześliwego nowego roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Biba godna pozazdroszczenia, 5 gości to już tłum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() Chcicalem pogratulowac takim osobom co Noc sylwestrowa spedzaja przed kompem i graja w tibia "Gratuluje"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Fajnie fajnie sobie wymysliliscie
![]() ![]() P.S Ja i tak niepamietam co wczoraj robiłem ![]() EDIT: Cytuj:
![]() ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO Ostatnio edytowany przez Dj Nekro - 01-01-2006 o 12:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: >>-=WaWa=-<<
Imię: Mim von szu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gangster `s
Świat: Refugia
Poziom: 49+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Dla mnie to troche żałosne ludzie to gra ale spedzac przy niej sylwka ?? .... w wigilie tesh se graj .... znam gosci któzy wola posiedziec przy pc niż spotkac sie z rodzina
tacy ludzie powinni zmienic system wartosci ![]() dosiego roku wszystkim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do liczebności gości to porostu jedni przychodzili i odchodzili tak że sam się pogubiłem ile osób było ale spodziewaliśmy się większych tłumów ![]() Co do tego że przy tibi spędziłem sylwestra Mam nie mało latek bo już będzie niedługo 18 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jezeli chodzi o Wigilie to naprawde to juz by byl wstyd!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dj Nekro:
Ja tam lepiej, pare miesięcy abstynencji będzie ![]() A co wy się tak czepiacie, że sylwester przed Tibią itp., Pełno jest ludzi którzy akurat nie mają gdzie wyjść i muszą siedzieć w domu. Więc lepiej coś robić, niż później żałować, że się przespało. Cytuj:
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() gratz najlepszy sylwester przed komputerem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() film nawet fajny, ale jak mozna spedzac sylwka przy Tibi <lol>
@edit sorry za pomylke to nei film ![]()
cya Azura, hail loyal Friend's ! ;* Ostatnio edytowany przez Sent .. - 01-01-2006 o 12:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
koles wyluzuj .. dla mnie poprostu wydaje sie to nienormalne .. kazdy ma prawo cos powiedziec nie?
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ja juz mam dosc, nie wypowiadam sie w tym temacie, bo wiekszosc chyba nie umie czytac ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Do mnie przyszedl kumpel i np. ogladalismy troche TV (american pie 3
![]() ![]() ![]() HAIL 2006!! MŚ w Piłce Nożnej już niedługo!! |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lilia-Nati
Profesja: Druid
Świat: Hiberna,Celesta
Poziom: 16
Skille: 16/19
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Szkodaaaa że mnie tam nie bylo bo tez mam postac na hibernie i wlasnie na carlin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Ludzie,jak ktos chce spedzac sylwka przed kompem to jego sprawa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja uwazam ze Sylwek przed kompem jest spoko jesli nie ma sie gdzie isc. Na Tibii mozemy pogadac wkoncu ze swoimi kumplami
![]() ![]()