|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() Dzis prubowalem sobie zrobic postac o imieniu "Zathroth". Okazalo sie ,ze to imie jest. Sprawdziłem w players online (wpisalem oczywiscie
![]() ![]()
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Cytuj:
Był Jest i Będzie ten nick to legenda Dawnej Tibi. Ma zmniejszony lev i Pacc do konca istnienia Tibi. Poprostu Cipp zadbali zeby nikt sie pod niego nie podszywal. A i o ile mnie pamiec nie myli. Nawet jesli ktos skasowal postac o niku "X" to juz nigdy nikt nie bedzie mogl uzyc tego nicku "X" w kazdym razie nie w bliskiej przyszlosci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhodd
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ja slyszalem cos o nim, ale tylko to co napisal Wordi, ktos zna wiecej szczegolow na temat tej "postaci"?
![]() |
#4 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Może uda mi się rzucić troche światła na sprawę.
A więc: Postaci takich jak: Tibiasula Uman Zathroth Noodles itd. nie ma Znalazłem jednak wyjątki: Kruzak Marvik i co dziwne: Fardos (jeden z pierwszych bogów) i kilka innych. (pamięta ktoś Ferumbrassa? ![]() Jeżeli chodzi o potwory to mam wątpliwości. np: Demon , Skeleton , Rat (da sie, tak jak założyciel tematu mówił) i kilka innych. (A co sie będe rozpisywał sami szukajcie ![]() Nie wiem jak Cipsoft ogranicza możliwości nazywania postaci ale jakiś system napewno jest. @Down Umiesz angielski? Jak tak to przeczytaj Genesis tibii (szacunek dla każdego kto to przeczytał, w końcu to historia tibii) Jak nie umiesz to powiem tylko że to jeden z bogów (może raczej pół boga ![]()
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 01-01-2006 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() Zathroth ?? kto lub co to jest bo 1 raz sie z ta nazwa stykam... co ona oznacza???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myst'Sharion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kingdom of Eternal Souls
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
|
![]() OO ludzie radze poczytac genesis. Bardzo ciekawa lekturka (chociaz jak dla mnie zbyt fantastyczna). Zathroth to nie gracz tylko jeden z bogow w tibii (dokladnie to ten najgorszy). Mozliwe ze CIPy zablokowali mozliwosc nazywania sie tak jak legendarne postacie. Nie mylcie tych ktorzy sa w legendachz tymi ktorzy istnieli (Ferumbras).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
A prayer for Zathroth etc.etc.
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() Cytuj:
![]() P.S. Gdzie moge znaleść ten genesis ?
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Z tego co kiedyś gdzieś wyczytałem to po usunięciu postaci jej imię jest w bazie 1 rok. Nie jestem pewien na 100% ale jest to prawdopodobne. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ewynarek - 02-01-2006 o 18:54. |
||
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() Muwiąc rat chodzilo mi o BAZĘ!!!!!!!!!!!!
ciekawe, może kiedyś będie taki potwór???