|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No więc:
Ide sobie spokojnie przez dp i nagle widze kumpla (jest on złodziejem najlepszym jakiego znam, ale jednak jest moim kumplem). Więc krzycze "hiyaz Michel" a on "hiho Rasi" a tu podbija do mnie "typ" 79 elite knight (mestre boca) i muwi "give me GS or 30k. Ja mu muwie o co chodzi (bo głupim zachowaniem było ny go wyśmiać). A on do mnie że jestem z tym złodziejem na MC i to moja druga postać. Ja zbulwersowany muwie do niego że to nie prawda i że to muj kumpel (tylko kumpel nie 2 char). A on do mnie "go rookgard". Ja muwie "why".No to on swoje i znowu "give me Gs or 30k" a ja do niego "come to PoH with me, I'm lured Gs ![]() You advanced in fist fighting (22) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() znajomosci z takimi ludzmi zawsze koncza sie zle albo zazwyczaj
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() No coz chyba kazdy by sie spienil jakby stracil 2 giant swordy i 2 knight legsy, a plul sie do ciebie dlatego ze se pomysal ze jestes z tym twoim qmplem w zmowie i razem okradacie ludzi i sie dzielicie lupami, a tak wogule to ktory masz lvl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Rasielin
Trimera lvl 23 (6k expa to next lvl) 4 mg lvl No w sumie 2 Gs ,2 knight legsy,117k to ja nawet nie widziałem na oczy (oprócz domków ![]() "nOObem nie można zostać, trzeba się nim urodzić" |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() a mozna wiedziec jak ten twoj kumpel ukradl te rzeczy? bo raczej gosciu na tak wyskim lvl noobem nie jest.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Heh tez mamtakiego qmpla... Na 8 lv jakims cudem zabil knajta 20 lv i zdobyl (pokazal mi) K-armor, Beholder shielda i f-sworda
![]()
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() w sumie czemu miałby się na ciebie nie rzucac?
"Przyjaciele moich wrogów są moimi wrogami" więc trudno tu się dziwić... no i mnie też itreresuje jak ten kolo dał się oskubać na taką kasę?! może tą postać kupił albo wymyślił sobie tą kradzież?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Znam 3 sposoby na kradzież (nie za dobre ale zawsze coś......) 1: kładziesz jagode na krzynce ponieważ i szkrynka i jagoda som niebieskie (i to naprwde wychodzi
![]() "nOObem nie można zostać treba się nim urodzić" |
![]() |
![]() |
#10 |
Fallen Angel
|
![]() Masz pecha. Mógł się przywalić i bez tego.
![]() |
#11 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Dobra ja mam parametry postaci takie:
Nazwa:Tehij Świat:Titania ![]() Lvl:8 ![]() Mlvl:0 ![]() ![]() Miasto: Venore Klasa:Knight ![]() Skill : 19/18 Słaby lvl Aaaaaaahhhh... |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() pozwole sobie zacytowac Tehij :
Dobra ja mam parametry postaci takie: Nazwa:Tehij Świat:Titania Lvl:8 Mlvl:0 Miasto: Venore Klasa:Knight Skill : 19/18 Słaby lvl Aaaaaaahhhh... ---------------------------------------- .... ino co tu ****a ma do tematu?.... wytlumaczcie o co biega z niebieska skrzynka bo nielape ![]() sposob 2 jest troche.....kiepski....malo kto sie na to daje.... 3 sposob jest ciekawy....ale ino idioci sie nabieraja ;]]]] spytaj swojego kolege jak buchnol itemki od takiego gostka....to wazne |
![]() |
![]() |