|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie,
Potrzebuje pomocy w związku z moim imieniem. Na początku istnienia Furory wybrałem sobie nick, który jest niezbyt mile widziany i dlatego chicałbym go zmienić. Jednakże, kiedy rozmawiałem z Polskim Senior Tutorem na Securze powiedział mi on, że jedynie tutor na danym świecie (Furora) może zgłosić nieprawidłowy name.. a tak się składa, że na furorze jest bardzo mało tutorów (nigdy nikogo nie ma na help) Niestety nie mogę napisać o moim imieniu na forum.tibia.com, ponieważ jest ono "stosunkowo" dobre, lecz bardzo "nooberskie" Proszę o pomoc Polskiego tutora na furorze, odwdzięczę się jak tylko będę mógł (reput, notka, fajne przedmioty na furorze itp.) Jeśli chcesz pomóc napisz Private Message, a napewno się dogadamy ![]() Dzięki z góry i pozdro ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() o ile mi się wydaje niejaki Taifun Devilry jest tutorem ;d zagadaj z nim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Duskiness nikomu nie pomogą.. nawet nie odpowiedzą
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() A co ma gildia do rzeczy, Tutor to Tutor i ma wykonywać swoją pracę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() To, że ma wysokie mniemanie o sobie, nie odpowiada na msg i na help nikogo nie ma ( a jesli jest to nie odpowiada na pytania ).
I właśnie dlatego napisałem tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: :)
Stan: Aktywny gracz
Świat: Furora
|
![]() Pisz do Taifuna. Jest teraz juz senior tutorem , więc musi wykonywać swoją robote pożądnie.Nie ważne czy jest w dusk czy w innej silnej guildi. Możesz tez pisać do Charonsi, również Senior Tutor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() Warn:
Czy to naprawdę było takie trudne, aby umieścić ten topic we właściwym dziale? Z jakiej racji założyłeś go w Handlu? down: ??
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 16-01-2006 o 03:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Żal.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() w dzisiejszym slangu mlodziezy grajacej w tibie "żal" oznacza cos ala "no comment" tylko strasznie zniewieściałe ;]
---- ze ..... jestes zniewieściałym mężczyzną, czy chłopską baburą ? ![]() Ostatnio edytowany przez emilok - 19-01-2006 o 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() A jak myślisz co miałem na myśli
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Refresh
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Wie może ktoś kto jest tutorem na świecie Balera...
Ostatnio edytowany przez bagwell - 21-01-2006 o 17:08. |
![]() |
![]() |