|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() W sobotę 21 stycznia w godzinach wieczornych będziemy przeprowadzali aktualizacje forum, z tego powodu przez jakis czas strona i forum nie będą dostępne lub mogą działać niepoprawnie.
Postaramy się zakończyć pracę jak najszybciej. [edit] Prace jak na razie idą całkiem nieźle. Już większość strony powinna działać poprawnie. Forum nadal wymaga jednak nieco pracy. [/edit] Na pocieszenie, możemy was poinformać, iż w następnym tygodniu rozpocznie sie konkurs Tibia.pl, który będzie trwał jeden dzień. Więcej na ten temat dowiecie się w środku tygodnia, dlatego sprawdzajcie strone codziennie ![]() Ostatnio edytowany przez MatKus - 21-01-2006 o 20:04. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() Dron, ty podły kanciarzu!
Jak mogłeś mnie tak wykołować? ![]() HUNTED!!!111
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
![]() Noo Forum Poprawcie xD
A co do konkursu mam nadzieje ze nie bedzie on zwiazany z rysunkami bo niemam nawet minimalnych szans wtedy ![]()
;] Ostatnio edytowany przez Hoopek - 20-01-2006 o 22:55. Powód: Literowka :P |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Wiesz co , ja sie staram pomóc jak moge , a tu taki ZONK. Nie spodziewałem się tego po Tobie
![]() W sobote będzie easy konkurs , a zwycięzcy zobaczą swoje imiona w topicu "JOKE". Kolejny wkręt ![]() upomnienie : składałem strasznie rozbudowane podanie o przyłączenie mnie do grupy 'kinomaniac' , ale chyba jeszcze nie przeszło Ci przez ręce. edit : no ba , jakby było wiadomo co będzie za konkurs , to już by się plagiaty szykowały. Mam takie przeczucie , że jeśli będzie konkurs , w którym będzie 'można' zerżnąć coś , to znowu poleci sporo bananików ;p Ps. co byście powiedzieli na konkurs , w którym po prostu trzeba by było zająć postem np. 300 pozycje w Topicu "wyścig po Pacca". Niezłe nerwy i zwlekanie by pod koniec były , ale ktoś miałby tego farta. Ostatnio edytowany przez DRoN - 20-01-2006 o 23:19. |
![]() |
![]() |
#5 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() A tak poważniej to... nah, dowiecie się w odpowiednim czasie, z różnych przyczyn nie chcemy jeszcze za wiele mówić ![]() Zaś co do samego update, to już zbyt długo z nim zwlekaliśmy i naprawdę jest on niezbędny choćby ze względów bezpieczeństwa, ale także po to, żeby sobie i wam ułatwić używanie forum.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 20-01-2006 o 23:13. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Spoko, nawet nie zauważe akurat mam imprezke u "koleżanki"
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: T.Góry
Stan: Aktywny gracz
Imię: Duch Guardi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nessa Alcarin
Świat: Guardia
|
![]() a jakies dokladniejsze info co do akutalizacji?;p
|
![]() |
![]() |
#8 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
edit : A tak RLY , to mogłoby forum troszke szybciej chodzić , zmniejszyć czas tej blokady przy odświeżaniu forum i może jeszcze jakieś ciekawe , nowe opcje(nowy dział?). Liczę na jakąś miłą niespodziankę z waszej strony(np. "daliście się nabić w manaske i wyprowadzić w Plains of Havoc"). Ostatnio edytowany przez DRoN - 21-01-2006 o 00:29. Powód: bardziej really |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Fajno xD Hmmm, ciekawe jaki konkurs to będzie
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() plz jakiś spoko konkurs a nie ciągle te rysunki -.-
to już nudne jest ![]() a co do forum, to mam nadzieję, że będzie lepiej ![]()
#12 |
Guest
|
![]() Czyli bedziecie instalowac nowsza wersje forum??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Hmm... vbulletin 3.5 tak ?
W związku z tym mam pytanie.. czy forum będzie dzięki temu.. stabilniejsze >? Tzn. będzie potrafiło 'obsłuzyc' naraz więcej userów przed padnięciem servera ("wystąpił problem z bazą...") ? Bo gdzieś w jakimś temacie na jakims forum wyczytałem ze nowa wersja vBulletina jest stabilniejsza, to prawda?. Ps. nie znam sie na tym, dlatego pytam.. zazwyczaj uzywałem phpBB bo jakos szkoda mi hajsu na vB tracić. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() A tematy, które dotychczas zanalazły się ne forum po updacie będą dalej czy wszystko będzie kasowane??
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Cytuj:
@topic : Musze do tego konkursu sprobowac wejsc ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
@topic I tak odwiedzam tibia.pl codziennie ;p
![]() |
![]() |
#19 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Nie oszukujcie się. Nowe forum to przede wszystkim ułatwienia dla modków(Inline moderation system itp). Na http://www.vbulletin.com/ można poczytać
Ale patrząc z innej strony....skoro my będziemy mieli lżej, to jakoś tam pośrednio i userom będzie lepiej.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() tylko nie zamieńcie się w Cip'ów bo zamiast mega update forum bedzie mega kicha, którą bedziecie poprawiać do marca ;/ A co do konkursu to zrubcie konkurs na najlepszy film (tibcam) z n00b'ami w rolach głównych ;p
|
![]() |