|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() Hi all
![]() Powróciłem na szczęscie (niestety ? ![]() Chce znowu zacząć grać w Tibie, ale troche się pozmieniało....możecie mnie oświecić co dokładnie ? ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Jeee Czaja wrociles!!! Super! Teraz tylko 2 pytanka:
1.Kiedy ty odszedles? 2.Cos ty za jeden? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w Tibii nie zmienilo sie wiele...Przybylo nowych swiatow, przybylo noobow...Dodano party mode i skulle... O szersze informacje prosze poprosic nardziej szczegolowo ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Odeszłem zaraz na początku roku
![]() ![]() Co to jest to party ? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() elos
party mozesz sobie trenowac z kumplem i jak go zatakujesz to nie masz czachy bialej czy czerwonej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ale duel mode pamiętasz, bo to jest takie coś jak duel mode tylko, że zieloną czaszkę widzi ten, który Cie zaprosil lub, którego ty zaprosiłeś. Żółta tarcza kolo zielonej czaszki oznacza tego, który zapraszał, a niebieska zaproszonego.
Też to miałem, że kiedyś już nie chciałem grać, bo się wkurzyłem na deady, ale powrociłem po... hmmmm... miesięcznej przerwie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Grafika się zmieniła od Sylwka ( czy to było w grudniu bo niepamiętam) ale jeżeli nie to zobaczysz nową ( lepszą moim zdaniem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @Topic: Mi też wydawało się, że ktoś o mnie pamięta a tu "siuuup!" i wszyscy piszą "skąd TheNatoorat ma tyle postów?"...
![]() A co do zmian: zmieniło się wieeele. Jak chcesz zobaczyć, co, to włącz Tibię. ![]()
![]() |
#8 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() nic ztego nie rozumie wrociles i co z tego,byles kims wielkim?Jakims modem czy cos?
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |