|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
|
![]() Siemka chciał bym prosić was o pomoc gdze znajce dobre miejsca na trneienie na slimach ( jestem faccem ) znam kilka ale wiece NOOOBY NOOBY I JESZCZE RAZ NOOBY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli narobiłem błędy to sry ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Odsyłam do mapki respu i przyklejonego tematu pt. "Gdzie znajdę danego potwora?". Poza tym nie sądzę że ktokolwiek ci takie miejsce poda bo:
A: Sam tam exip B: I tak by się tam od noobów zaroiło gdyby tu ktoś napisał. Polecam tą budkę pod thais i koło venore bagna, przy odrobinie szczęścia zlurujesz parę slimków obok tej wiedźmy i zamkniesz je i siebie w pokoju, a jeżeli masz klucz to tym lepiej.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 28-01-2006 o 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() W Carlin jest dobre miejsce (w kanałach), musisz wziąć tylko pare parceli, żeby nie otoczyły cie slimy. żeby uniknąć noobuw, idź na sam koniec tego pomieszczenia (najbardziej w lewo jak sie da i troche na góre) i zastaw sie parcelami żeby cie biły 2 slimy. W ghostlandzie też jest jedno miejsce i gdzieś dalej są tak umieszczone drzewa, że nie musisz sie zastawiać parcelami ani niczym ( jeśli P to gracz, X to przeszkoda a S to slim to:
XXXX XXPX XSSX chyba jakoś tak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Ghostland, Carlin, Kaz w jaskini kolo bazyliszka, 2 miejsca kolo Witch Hut na bagnach na zachod od Venore, jedno miejsce w Desert Dungeon, mozna sprobowac na rotowisku na wschod od Venore.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Praktycznie większość respów zostala już wyżej wymieniona, jednak zostaje jeszcze jedno (moje ulubione) miejsce- Folda.
PS. Tylko nie używać "moich" foldowych slime'ów na Danerze! ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2006
![]() |
![]() Z tego co ja wiem to slimy nie niszczą... ale przesuwają parcele więz nic tu nieda rozłożona wierza z parceli... Najlepiej poprostu wziąść miesz w łape i walczyć jak mężczyzn, ale tez dobrze wziaść ze sobą destroy fielda na wypadek gdyby otoczyło cię kilka Poison Fieldów ze slimów.. Bo przecież niechcemy tracić na darmo HP
![]() |
![]() |
![]() |