|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lorte Zirano
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 30
Poziom mag.: 4
|
![]() Dzisiaj pokaże Wam co sądze na temat najwiekszych PA bound.
Prosze o komentarze. Nie zdziwcie sie ze jest to jeden z moich pierwszych postow ale nie komentowalem filmikow innych tylko je ogladalem. ![]() http://rapidshare.de/files/12078283/..._0001*****.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Powinienem cie zraportowac ale nie opre sie pokusie powiedzenia co o tym i o tobie mysle. Żenada, 95% filmu jest poprostu zerzniete klatka w klatke z "Sergio Demonslayera" a pozostałe 5% to jakies durne screeny bez sensu a w dodatku do tego podłożona tak posrana (sorry modki wiem ze mialem nie przeklinac ale nie jestem w stanie wytrzymać...) muzyka ze nie bylem w stanie calego obejrzec... warto sciagac zeby zobaczyc jak wielki shit moze stworzyc czlowiek...
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() @up
malo tego tak zalosny film robi ktos kto nic nie osiagnal na Valorii i nie ma wogole pojecia o tym co sie tam dzieje w danym momecie zalosne sa opisy na koncu to twojej wiadomosci autorze tego kretynskiego filmu Sergio chociarz byl PA MIAL JEDNEGO OWNERA ten uzytkownik powinien byc zbanowany :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() film do bani ..
muza do bani .. a na jakiej podstawie sadzisz ze oni sa Gejami? bo tak wywnioskowalem z klimatu i rodzaju muzy -.-
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Nie opłaca się ściągać nawet. Tylko wam limit ściągnieć się zmniejszy (FACC).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG.. film BEZNADZIEJNY
tak jak bylo wyzej... 95% jest z wczsniejszego filmu o jego zyciu... muzyka poprostu do dupy.... jak chcialems zrobic klimat 2 PA to Ci wogole nie wyszlo... wogole ja nie wiem jaki Ty chciales klimat zrobic... beznadzieja poprostu.... mi sie tylko spodobalo to jego zdjecie z RL nic wiecej o.0 0/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pytanie czemu zaatakowaliscie moj film tak bardzo. Pokazalem w nim moja nienawisc do Apitova i Sergia, i to mialo wygladac, ze sa gejami. Bo oni są gejami.(przyznali sie na stronie internetowej, mam zdjecia jak sie obsciskuja) Wypowiadacie sie, ze zle robie robiac z nich "idiotow". Gdybyscie wiedzieli ilu swietnych graczy opuscilo Valorie przez nich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
wiesz co,nie obrażaj 14 latków xF(sam mam tyle i nie jestem taki jak on,więc wiesz ) |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Imię: Anharin
Profesja: Druid
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() Siem porzygałem, jak słuchałem tej muzyczki. jak już mówili. 95% z filmu o Sergio a te pięć procent to napisy i jego RL zdięcie.
PS. daj linka do tego zdnięcia gdzie się obściskują bo nie wieżę. Sory za orte ale ten filmik mnie zabił i piszę na łożu śmierci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() a moze to ktos z jego rodziny .. moze qzyn z ktorym sie niewidzial 20 lat? .. skad wiesz, wszystko jest mozliwe .. a potem ktos mogl znalezc na necie gdzies te zdjecie i niby Gay Party .. zreszta mam ich w nosie .. niech sa kim chca, to ich prywatna sprawa!
@edit a skad mam miec pewnosc, ze to ich zdjecia? ..
cya Azura, hail loyal Friend's ! ;* Ostatnio edytowany przez Sent - 30-01-2006 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() To juz zakrawa na dyskryminacje gejów. Pozatym ich orientacja (jezeli to prawda w co watpie) to ich prywatna sprawa nie dotyczaca tibi... jezeli koniecznie chcesz obrazic sergia i apitova zrob WLASNY wmv w ktorym pokazesz złe czyny tibijskie czyli np. pa lub zabicie kogos bez powodu. Wtedy to ma jakichs sens a nie gadanie ze "zbabili mnie to wam powiem ze to zboczone geje!!111oneonejedenjeden".
*Powyzszy cytat to moja przelozona na chlopski rozum interpretacja motywacji do zrobienia tego filmu. Jezeli ktos poczuje sie urazony to było to nie zamierzone.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok w sumie moge zrobic cos takiego jak zdobede materiały. Tylko mam do Was prosbe nie obrazajcie mnie odrazu i nie krytykujcie. Btw jezeli chodzi o to to nie jest nikt z rodziny Sergio sam sie przyznal i akurat za to podziwiam go.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Cytuj:
Ja: Szkoda mi ciebie ... Ktos taki jak ty: twoja stara Lubisz jak ktos jedzie po twoich starych? Bo mysle ze chyba nie. Oni raczej tez nie lubia jak jedziesz po nich z takich powodow jak w/w. I jeszcze jedno. Radze Ci usunac te fotki z posta wyzej -bo mozesz szybko bana zarobic. Skad wiesz? - moze on/i akurat ogladaja ten temat i widza jak publikujesz ich prywatne foty na forum. Milo by Ci bylo jakby ktos dawal twoje zdjecia pod publike? Jakbys sie czul? Pomysl najpierw zanim cos zmontujesz/opublikujesz/i kretynsko skomentujesz. Za takie cos bym sie przejechal do ciebie i bym ci wklepal ale to juz offtop. A co do filmu to muzyka szmelcowata, film zerzniety, napisy durne, i wogole totalne DNO. To tyle z mojej strony. Pzdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w pelni sie zgadzam! ..
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xoltor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ultimejszon
Świat: Selena
Poziom: HAJ
Poziom mag.: 67
|
![]() PLAGIAT!
Zmieniłeś tylko muzyke. Nawet nie pokusiłeś sie na pociecie scen. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Pamiętacie może słynny photobuckt z lurowanymi potworami? Jakby ktoś w nim poszukał mógłby znaleźć zdjęcie pewnej dziewczyny i Sergia, również czule się przytulających ... (podpis girlfriend mógłby wam coś wyjaśnić)