|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Temat założonony, abyście podzielili się tym, jakie macie zalety i wady, jako gracze. Co wam zawsze dobrze wychodziło, a czym zawsze zawracaliście sobie głowę. Aby uniknąć większej motaniny, wymieniamy max. po 3 wady, i 3 zalety, pisząć przy każdej profesję, którą gra, ujawnia waszą zdolność lub problem.
Moje +/-: Wady: * Słabe PVP - sorcerer * Słaby refleks, w użyciu run [uh] - knight * Łatwo wpadam w potyczki, które nie są w zupełności moją sprawą - knight Zalety: * Dobre pvp - Knight * Potrafię być przekonujący - Knight * Zawsze wiem, w które iść expowisko, aby było wolne [intuicja?] - Knight Teraz wasza kolej, podzielić się zwoimi zdolnościami ....=) Cytuj:
I nie wiem jak Ciebie, ale mnie wasze buty nieinteresują =) Edit: Jeszcze raz zwracam się do wszystkich, aby wymieniali jedynie po 3 plusy i 3 minusy, z góry dzięki. Ostatnio edytowany przez DR.UTi - 07-02-2006 o 14:44. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Hm...
Nawet temat Ci się udał ![]() Więc tak, zacznijmy od + : 1. Dobre pvp-sorc 2. Szybkie uhanie się-Wszystkie profesje 3. Szybko nawiązuję kontakty To teraz - : 1. Nigdy nie mogę znaleźć wolnego expowiska -.- (oczywiście są wyjątki, ale uznaję, że to jest minus) 2. Łatwo mnie wkurzyć:/ 3. hum... Często zmieniam profesje... (Brak zdecydowania?...) Ale mam postacie o wysokim lev... Po prostu często nudzę się jedną profesją to zaczynam grać następną... Eh... no cóż ![]() Pozdro
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() --------------------
B.słabe PvP (wszystkie prof.) Często popadam w konflikty na serverach PvP Lubie sobie po PK'owac na expowiskach dla low-lvl'i ![]() ++++++++++++++ Często pomagam (wystarczy ładnie poprosic) Szybki refleks w używaniu run UH Trudno mnie zdenerwowac.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Elite Knight
|
![]() -
1.gdy ide na mocnego potworka poci mi sie ręka i nie moge uhem trafić xD 2.zawsze trafie na nooby, które mi zabiją moby do traina -.- 3.zmieniam caly czas prof. i swiaty xD + 1.gdy goni mnie pikey (albo gdy ja pekuje i mnei scigaja) prawie zawsze uciekne 2.mam fuxy (dzisiaj na lagu bym padl na vampie 2hp zostalo mi ![]() 3.czesto trafiam na puste expowiska |
![]() |
![]() |
![]() |
Axe'Taifun |
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon.
Powód: miało być maksymalnie 3 plusy/minusy!!! 3! słownie "trzy" 1+1+1=3 9/3=3 3! czy to takie trudne? 3!
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() +
1.Strasznie żadko trafiam na n00bów 2.Mam dobre PvP 3.Łatwo zawieram nowe znajomości -- 1.Zbyt często używam run ![]() 2.Nudzi mnie train Knightem 3.Wykonuje za amło questów PS.dla tych co mają słabe PvP sorcem jest bardzo dobry poradnik, poszukajcie ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Imię: Zhakowany ;(
Profesja: Knight
Gildia: Forsaken Ones
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 60/56
Poziom mag.: 3
|
![]() +Nie lapie lagów jak huntuję
+Lubie trenować magic level +Jak mnie ktoś atakuje, zawsze się uham,wole uzyc niz stracic runy -Zawsze pcham się do pomocy(raz miałem hunta przez to innym charem) -Często atakuje PK,przez co mam kłopoty -Nie lubię jak ktoś mi przeszkadza w huncie i straszę zawsze protektorem(nie umiem się powstrzymać ![]() Ostatnio edytowany przez Thjordir - 06-02-2006 o 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() +jak na sorca niezłe PvP
+wiem kiedy chcą mnie strapować (intuicja) +mam sporo szczęścia (loot) -łatwo mnie wpienić -PvP mogłoby być lepsze -za szybko mana się kończy...
![]() |
Bjoern Shu |
Powód: miało być maksymalnie 3 plusy/minusy!!! 3! słownie "trzy" 1+1+1=3 9/3=3 3! czy to takie trudne? 3!
|
![]() |
Ricky - Norek |
|
![]() |
NooB from LW |
|
![]() |
#8 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() +
jestem butny [ zawsze mam swoje zdanie ] jestem mily dla nieznajomych [ dla znajomych to jest roznie ] potrafie zoptymalizowac czas gry do osiagow [ jak cos robie to robie, jak sie platam to nic nierobie ] - za swoje zdanie juz nieraz oberwalem tępie polskich burakow i oni mnie zato nielubia wachania checi do gry [ raz moge caly przez caly tydzien po 10h spedzac w OF lub na treningu, a innym razem moge przez 2-3 miesiac nie logowac sie ] |
![]() |
![]() |
![]() |
..::QRAS::.. |
Powód: nie wkurzaj ludzi i nie postuj bezsensownymi oskarżeniami
|
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() +
1. Dobre PvP 2. Loyal to friends.. 3. Mam całkiem niezłą siłe perswazji :> - 1. W moim słowniku nie ma słowa missclick - atakujesz mnie - padasz 2. Często PKuje i wyłudzam itemy (can you give me your armor or im tp you to temple) od głupszych (tak, głupszych, często silniejszych) graczy. 3. Jest wojna ? Nie wazne jakim lvlem. Nie ma wojny bez Gallara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Huh, faktycznie temat do nabijania postów, ale nuda jest odemnie silniejsza
![]() Plusy + -Niezłe PvP kiedy dla zabawy walcze z kolegami(wtedy kiedy wiem, że nie padne ![]() -Często mam dobre dni dla "fri itemowców". -Nie wkręcam sie w bezsensowne sprzeczki, jesli ktos mnie wyzywa- "ignor" i tyle. Minusy - -Panikuje kiedy wiem że ktoś bije mnie na poważnie- a co za tym idzie słabe, wręcz fatalne PvP w stresujacych sytuacjach(może nie powinienem tego mówić??:> ![]() -Czasami za bardzo kozacze, co pózniej mnie kosztuje ![]() -Często nie potrafie być asertywny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: A co was to?
Imię: Blood Drid
Profesja: Druid
Gildia: Polskie Imperium
Świat: Camera
Poziom: 27
Skille: rod/22
Poziom mag.: 33
|
![]() Moje minusy:
1.Łatwo się wkurzam jak ktoś mnie przesuwa , zabija potwory , kradnie loota itp. itd. 2.Słabo mi idzie wbijanie mlvla - druid (ale i tak nim gram) 3.Często wtykam się w nieswoje sprawy Moje plusy: 1.Szybko wbijam skille knightem (ale niegram żadnym knightem chociarz miałem niejednego) 2.Jestem koleżeńśki (choć niezawsze ale to i tak chyba plus ![]() 3. mam chyba tylko dwa plusy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ra the Risin' Sun |
|
![]() |
Palek Demon |
|
![]() |
AdiTheMaster |
|
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bralin
Imię: Mazurashi Okashi
Gildia: Sombre Order
Świat: Lucera
Poziom: 57
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() "+ i - to jedyne co widze...." Hail k44
+ -dobre pvp palem -pomagam ludziom ![]() -jestem raczej kolezenski -szybkie uhanie - -slabe pvp sorcem/drutem -nudzi mnie skilowanie -nienawidze "leave plxx" od 15najta na dwarfach bo ma pro 60lvl+ i czesto mam przez to problemy |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() plusy:
potrafie stać 5 godzin na afku patrząc co 15 minut czy mnie nie wylogowało(mlvl rox;d) nawet srednie pvp(niektorych zabijam jak guru niektorzy mnie ![]() umiem grac i na pvp i na non pvp(to sztuka wielka;p) minusy; strasznie szybko sie wnerwiam kiedy ktos chce wejsc na moje expowisko i raczej atakuje przyjezdnych stad biora sie czasem problemy strasznie szybko wkurzam sie wlasciwie na wszystko(kradziesz loota itp) potrafie czekac godzine w kolejce wejsc i wyjsc po 5minutach;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Master Alucard
|
![]() PLUSY
MINUSY
Uwaga! Prosze przestrzegać regulaminu tematu. Od teraz posty, w których beda wiecej niz 3 plusy i 3 minusy zostana kasowane.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 07-02-2006 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Rilo Quin
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Steel
Świat: Nova
Poziom: 48
Skille: 75/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() hnmm
+ciezko mnie zabic;p -czynie zlo aby innym bylo lepiej |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Imię: Kamlot De'Kapy
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ++++++++++++++++
- Dobre PvP Knightem ![]() - Szybkie uhanie sie ![]() - Duzo znajomosci ![]() -------------------- - Trening ... ![]() - Wolno zbieram kase ... ![]() - Ciagle sie boje o hacka ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() + Nie ma na mnie mocnego
+ Dobre pvp + Swietny bloker - Latwo sie daje prowokowac - Zabijam niewinnych - Duzo czasu marnuje na pogaduszkach |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() A więc
+ Dobre pvp-Sorc, Pall Potrafie znaleść dobre wolne expowisko - Uwielbiam znajdować sobie wyzwania którym nie zdołam sprostać Jestem agresywny(stąd mój rs) Czasem po prostu nie chce mi się expic
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Tibia
Imię: Sarewok the Bonecrusher
Świat: Luminera
![]() |
![]() + lubie, a nawet uwielbiam trenić
![]() + nigdy nikogo nie zabije + nie jestem skłonny do kradzierzy ~~~~~~~~~~~~~ - ostatnio częto zmieniałem postacie - denerwuje się po dedzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
demoninator |
|
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Elessar the mage
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 33
Poziom mag.: 47
|
![]() +
good pvp dobrze strzelam runami w biegu w uciekajacy slalomem cel ![]() poczucie humoru(uwieszcie pomaga w grze - Panika w czasie powazniejszego zagrozenia <wiecej niewiem> |
![]() |
![]() |