|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ausles
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 30
Skille: 63/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam.Pierwsze co to chciałem się, ze wszystkimi przywitać.Drugie:wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale chciałem się dowiedzieć jaka postać będzie najlepsza na nekro?Ja niestety mam beznadziejny internet
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() moim zdaniem, kazda postac na wyzszym lvlu da rade necro .. jak ktos juz nieraz wspomnial kazda profesja ma swoje + i - .. takze twoj wybor .. ja preferowalbym sorca/druta .. ale pamietaj .. WYBOR NALEZY DO CIEBIE!
druga rzecz .. odsylam do opcji "SZUKAJ", moze cos znajdziesz
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Chcesz wybrać profesję tylko na jednego potwora?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Zrobisz 50 level, pojdziesz na necro, stracisz xx kasy, wypadnie ci grzybek ( albo przy szczesciu ss ). Ma to sens ?
Hunty na necro byly oplacalne dla sorcow 40+, kiedy jeszcze hmm kosztowaly ~1,2 k za bp. Przy obecnych cenach oplaca sie to tylko na bardzo mlodych swiatach.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
A knightem to się nie opłaca w ogóle chodzić na necro, chyba że na 90+. Przynajmniej wg mnie. -Diam~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Ausles
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 30
Skille: 63/60
Poziom mag.: 4
|
![]() A czy knight nadaje się na wypady, z nastawieniem na loot z potwora??Miałem wczesniej sorca 23 lvl ale ostatnie lagi są nie do wytrzymania.Czy lepszy na tego typu zabawy byłby Pallek??Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stary wystarczy ze bedziesz mial sorca lub druta summonujesz 2 ds + wanda lub rods i jedziesz necro z palcem w tylku a co do palka czy knighta to wiesz dobre skile ale niewiem czy sie oplaca siedziec na necro bo bohy bardzo zadka leca wiec sam zdecyduj sie czy warto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Nie no ty co post to herezja...zwłaszcza na temat Sorców/drutów..... @Top. Zrób sorca/druta i ewentualnie palla wtedy nawet z kiepskim netem będziesz mógł lazic na leprze potwory z blokerem. Ostatnio edytowany przez Asieks - 12-02-2006 o 20:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ta tylko sorc/drut bo knight nie a pala nie lubie(grałem każdą profesją)
i polecam magów |
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Dolicz jeszcze uhy dla blokera i juz oplywasz w luksusy na necro. @robienie hmm samemu: jesli strzelasz regularnie, schodzi srednio 4-5 bp hmm na godzine hunta, 1 bp robi sie xx godzin.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() Czlowieku nie mozna robic postaci wylacznie na 1 potwora, poniewaz gdy necro bedzie zajete trzeba robic cos innego. Jesli chodzi o wybor postaci jesli chodzi o zabijanie necro i ogolne dobre expienie polecam druida, tak druida xD
Obecnie mam 30 msa i zaluje ze nie wybralem druida :/ PONIEWAZ : -Druidem szybciej poexpisz z lepsza rozdzka np kopiac scaraby bedziesz bil silniejsza rozdzka niz sorc (nie bede tlumaczyl dlaczego sam do tego dojdziesz ![]() -Drutem mozesz uhac wlasne dsy i nie tylko (mass healing itp) -Bardzo latwo zarobic sprzedajac uhy (fabryka pieniedzy) PS. Ostatnio 2 dni siedzialem na necro (lacznie ok 16-17 godzin) i loot to : 2 ss, 2x mystic turban, 2 grzybki i troche kasy. Wiec to nie jest tak ze odrazu ci bohy poleca :/ I sam raczej nie poexpisz (zbyt duzy waste) bedziesz potrzebowal palka i duzy mlvl xD To Na Tyle ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() JA z kumplem ja 35drut on 30 drut bylismy na necro stracilismy razem oklo 500gp xD we 2 summonelismy po 2 dsy i kazde necro padalo bardzo szybko w jakies 2-3h u***alismy 70necro i nic loota <pech>
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
No że macie pecha to juz nie moja wina ;p ja z blokerem zlootowałam 3 pary BoHów, a bloker na tym stracił z 1-2 bp UH i 1.5 BP Hmm jak nie mniej.... na forum gdzies sa nasze SS z hunta ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
![]() |
![]() Gratz, ale to nadal nie swiadczy, ze z necro loot leci regularnie. Trzeba miec naprawde duzego farta zeby sie zwrocilo a nie pecha zeby stracic ;p