![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() no wiec zaczynamy:)
czekajcie cierpliwie az sie wszystko zaladuje:) ...:: NEW ::... new: ![]() ![]() UPDATE: ![]() nie mialem zamiaru nikogo urazic ta pracka, ale jesli to zrobilem to srry;] ![]() ![]() @edit nie mam czasu na robienie czegos w photoshopie. Tak od niechcenia zrobilem to: @apdejt [ czyt. update ] Przerobka: ![]() ![]() -czas pracy - nieco ponad 4 godzinki -ilosc layerow - 102 musze powiedziec ze ladnie wyszlo:D Angelina Jolie ![]() Moj 12 letni koteczek: ![]() W rzeczywistosci nie wyglada tak pieknie ![]() stosunkowo duzo czasu zajal mi lineart. nastepnie obrazek znalezony na google - bawilem sie w nim troszke adjustmentsem, i ladnie wyszlo: ![]() "Dont leave me"^^ ![]() oko mojego brata^^: ![]() noi najbrzydsze, pewnie dlatego ze jeszcze niedokonczone... ale zamieszcze zeby bylo sie czego czepiac:D:D ![]() @rany ale chaotycznie to wyglada... nie bede juz robil odstepow miedzy obrazkami bo mi sie nie chce:p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szkic: ![]() ![]() ![]() ![]() takie nijakie to: ![]() tzw. fast painting ![]() photo manipulation - ladnie wyszlo:) zdjecie zrobione w wakacje w Grecji:) ![]() ![]() Poczujcie moc!;) ![]() znalezione w otchlani dysku - element skladowy jednego z obrazkow (sharpen1 o ile dobrze pamietam:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to juz koniec:) mam nadzieje ze sie podobaja:) najbardziej udane jest to: http://img378.imageshack.us/img378/5...ieccopy5lh.jpg :) prosze o komenty:)
![]() Ostatnio edytowany przez Karlos - 17-06-2006 o 09:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() mi sie podoba logo firefoxa, haahahaha, zartuje,
fajne nawet |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Nieźle sobie już radzisz. W porównaniu do ostatnich prac wg. mnie dużo lepiej. Gratuluje
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() hmm....smiem twierdzic ze szkic fire foxa nie jest Twoj i nie wiem jak jest z kolorem, mozliwe ze Twoj
tego ognistego liska widzialem na deviancie jako tutek, co do reszty to git nie jest zle ale jesli liska juz widzialem to smiem rowniez watpic w reszte |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP tak - byl tutek, a co mnie zle wyszlo?:>
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() nie umiem Ci tego ocenic jak wiem ze sam pomysl nie jest Twoj w sumie wiesz znając oryginał i na pamiec ten tutek
![]() ![]() jedyny art ktory mi sie podoba to hmm ten dark art qrczaq reszta hmm...jednak tak jakos mnie nie przyciagnela na dluzej ![]() tzn hmm...czasem kompozycja sie wali, czasem kolory kiczowate poprostu w/w art jest hmm najlepszy i juz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Yhy, a pierwszy rysunek shootera jest zayebany z Warcrafta. Nie gratuluje ani nie komentuje bo tworzenie bez wlasnego pomyslu i inwencji tworczej nie jest dobre :/
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up:
no coz rysunek robiony wlasnorecznie przez kolezanke. poprosila mnie zebym obrobil ladnie... to obrobilem ladne. widze ze kontrowersyjne prace ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Acha... I wiem który jeszcze! "Tomasz" (gdzie ty to masz? :>)!!! Spodobał mi się ten efekt z "wykruszaniem twarzy". No i nigdy nie potrafiłabym zrobić tak realistycznej krwi. Ogólnie prace sprawiają miłe wrażenie, nie są robione ot tak, na odczep. Choć czasem jak powiedział Bryndii nie ma do czego przyczepić oka... Życzę szczęścia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up.
no, komentarz motywujacy do dalszej pracy - dziekuje ![]() ja osobiscie w kolorowaniu nie czuje sie zbyt dobrze - zwłaszcza z rozmieszczeniem cieni... uh ale nie odrazu Rzym zbudowano, a trening czyni mistrza^^
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyswietlen: 222
Odpowiedzi: 9 Dziekuje wszystkim ze komentaze :/ wspaniala zacheta do daleszj pracy:///// Czemu inne tematy maja po kilkanascie koentow a moje zawsze odchodza w niepamiec ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Spoko, da sie przyzwyczaic do tego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Tak to jest... Ja dodałam nowy obrazek (nie powiem, że był zły) ale ani jednego posta... Rozumiesz!? Ani jednego... A ja już wolę bluzgi jakie to ja syfy maluję niż brak komentarza...
Trzeba się przyzwyczaić... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Komentarze tylko zasmiecaja temat
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Prace b.ładne
![]() Pozdr0 i more plx
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ostatnio porobilem troche grafik
![]() ![]() http://img478.imageshack.us/my.php?image=aaaaa1te.jpg <link jak by sie komus nie chcialo czekac az sie zaladuje na forum ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Karlos - 20-03-2006 o 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Witam,
Nareszcie coś innego od mieczyków 32x32 i sygnaturko-avatarów to można ocenić, Prace ogólnie są fajne, bardzo fajny ten szkic obitego gościa. Jedno zastrzeżenie, pisz które prace są z tutków ;/, bo to wielka roznica które robiłeś sam a które za pomocą tutoriali. Wogóle notuj gdzie trzeba czy zapożyczone/przerysowane etc. bo czasami trudno odgadnąc ile w tym jest Twojej twórczości. Nie przejmuj się że nie komentują, oni umieją tylko magic dark ultra death sety z Tibii oceniać ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() odswiezam temat bo dodalem pare nowch prac, sa na pierwszej stronie^^
proszę o...te... komentarze^^