|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Seromontis, 253 lvl (stan na 23.03.06r.), Elite Knight z Hiberny, najlepszy Polak i drugi lvl, po Eternalu Oblivionie (268 lvl - stan na 30.03.06r.) w całej Tibii.
Polak do końca lutego zdobywał codziennie przynajmniej 1 milion expa. Dla prównania Eternal zdobywał średnio 700 000 exp, więc nasz rodak powoli zbliżał się do niego. Był już chyba taki moment kiedy przewaga Eternala wynosiła tylko 8 lvl. Kryzys Seromontisa rozpoczął się w marcu: 1 marca - 413 821 exp 2 marca - 0 exp 3 marca - 805 713 exp 4 marca - 386 305 exp Od 5 do 20 marca Seromontis w ogóle nie zdobywał expa, ani nawet nie zalogował się do gry. Wielu ludzi myślało, że sprzedał konto, albo coś mu się stało. W tym czasie Eternal Oblivion zdobył 4 lvle. 21 marca Seromontis powrócił do gry, ciekawe jednak na jak długo: 21 marca - 15,851 exp 22 marca - 550,801 exp 23 marca - 0 exp 24 marca - 0 exp 25 marca - 0 exp 26 marca - 10,623 exp 27 marca - 0 exp 28 marca - 651 exp 29 marca - 49,040 exp 30 marca - 855,019 exp. 31 marca - 0 exp. NEW! Wczoraj, 1 kwietna - 0 exp. Juz nie będę dopisywał tutaj niczego, ponieważ temat nie jest zbyt popularny. Nasuwa się teraz pytanie: dlaczego tyle czasu nie grał? Może było to zamierzone, bo rzeczywiście ma kilku ownerów i miało to pokazać, że jest tylko jeden, który na przykład wyjechał. Chociaż Cip Soft ostatnio zajął się problemem account sharingu. Na nowych światach było parę sensacyjnych banów high leveli właśnie za to, więc zostałoby to chyba wykryte. Może to po prostu nauka/praca, odwyk czy jakaś choroba. Możliwe, że gdzieś wyjechał, a bał się zalogować z kafejki, bo miałby hacka na 90%. Pozostają tylko spekulacje. Z drugiej strony może to głupi temat, bo nikt nie patrzy kiedy ja gram i ile zdobywam expa. Może Seromontis po prostu lubi sobie zrobić przerwę, a ja tylko robię sensację. A co wy o tym sądzicie? Wszystkie dane statystyczne mam dzięki stronie www.erig.net Linki: Statystyka Seromontisa: http://erig.net/xphist.php?player=Seromontis Statystyka Eternala Obliviona: http://erig.net/xphist.php?player=Eternal+Oblivion Porównanie obu graczy: http://erig.net/xphist-compare.php?p...ernal+Oblivion Ostatnio edytowany przez Pablosso - 02-04-2006 o 10:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() "To jeszcze jednak nic, przecież każdy może chwilowo nie mieć czasu na grę."
chwilowo ? hehe rządzisz ![]() ![]() szczerze to mu gratuluje ![]() to tylko człowiek ;p chciał odpocząc od gry pewnie ;] nie znam go osobiscie ;p Polakom gratulujemy Seromontisa.
![]() Ostatnio edytowany przez Shokei - 23-03-2006 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() @up
Zgadzam się w 100% ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() tak, skonczył mu sie odwyk w szpitalu to wrócił...
Albo po poprostu ktos mu wytłumaczyl ze jest nałogowcem i dal sobie luzu ta parenaście dni, co do tego tematu to jest bezsensu? Bedziesz szarpał frędzla przy tym jak wlaczysz erig i zobaczysz ze wbil Wow 1kk expa ? dajcie sobie ludzie spokoj, rozumiem podniecac sie Krystal Steel czy Jenna ale Expem na erigu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Skoro temat jest bez sęsu (dla Ciebie) to po co się w nim wypowiadasz? Masz jakiś problem to idz sam sobie "szarpnij frendzla" może Ci ulży... Btw: Wiesz ile trwa wbijanie 1kk expa? jesteś jednym z całej elity zazdrosnych szczeniaków ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. Wczoraj Seromontis nie zdobył żandego expa, ale zalogował się do gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Czy ktoś zauwazył że Seromontis przestał grać gdy jego stara gildia Uncommon Valor przestała istnieć?
![]() ![]() Edytowałem sobie posta bo mam do dodania że Sero rzeczywiście przeginał, ale miło jest mieć polaka z takim lvl ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pawio - 24-03-2006 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Evil the Magician
Profesja: Druid
Gildia: Underworld Nation
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
|
![]() Boze wsplczuje Sero~ -.- Dajcie mu zyc! Chlopak sie 2 tyg nie logowal od razu afera na forum.tibia.com i na tym -,- Jezu moze z tibia chcial skonczyc ale mu nie wyszlo. Zreszta nie dziwie sie ;]
Btw. Nie *******cie ze Sero~ sharuje bo tak nie jest. Mam ta informacje z pewnych zrodel ;] ~Hail Hiberna~
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Cos jeszcze ? ah tak kretynizm z braku Jodu ._. szczerze nie zazdroszcze mu bo mam 129pala, 2 pal na servie i to mi styka, i mam czas na rl zycie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A tak pozatym widziałeś sero na rl? myśle że nie wiec po jakiego ch*** te obrazy? Taka rada dla Ciebie... jak tak jezdzisz sobie po wszystkich to uważaj żebyś Ty nie wylądował pod kroplówką (z wiadomych przyczyn ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Imię: Jagenu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 92
Skille: 96/94
Poziom mag.: 7
|
![]() Gra:
"Shareuje...Nie ma rl życia!!" Nie gra: "CO JEST Z NASZYM UKOCHANYM SERO??!?!?!?" takie jest niektórych podejście... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Olecko
Imię: Lafi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Danubia
Poziom: 102
Poziom mag.: 74
|
![]() Ptasia grypa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Imię: Lord Duszlik
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Zgadzam się z tobą. A pozatym czemu was obchodzi czy gra czy nie ?? Moim zdaniem jak przestanie grać to żadna tragedja się nie stanie. Troście się o siebie. Ostatnio edytowany przez Lord Terus - 27-03-2006 o 17:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() Kto gra na hibernie lud poprostu czyta forum ten wie że serek poprotsu odpoczywal 2tyg.Jak sam napisal teraz powraca do gry lecz nie bedzie grał tak wiele jak przedtem poniewaz teraz znalazl sobie prace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zauważyłem, że Seromontis jest online, więc zrobiłem sobie szybko postać na Hibernie i się go o to zapytałem. Sero nie chciał jednak nic powiedzieć. Napisał tylko że to głupie pytanie i żadnych informacji na ten temat nie udzieli. Z jednej strony ma rację, przecież Tibia to tylko gra. Z drugiej strony jest nadzieją wielu z nas i chcemy żeby expił jak najwięcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Zgadzam się z Thristenem... Signed. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Lokacja: Radlin
Imię: Pempek Knight
Gildia: Pimpsy
Świat: Aldora
Poziom: Big
Skille: 70+
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() lol wezcie ****a mozna grac w tibie ale bez pszesady....ze 23h na dobe ajsk se znalazl laske to niezuci tibi? moze nie ale niebedzie gral 23 h :/ i wogole jest tez roznica np ze zdobedzie 300 tys exp czy 10 tys exp ito calkiem niezalezy od ilosci grania czasu..hodzi oto zeby exp[ic caly czas w ktorym mozemy grac ani siedziec pszed depo .... ale seremontis jest dobry..ale Eternal ma skile duzo wiksze u nas na swie3cie jest Eli sTormstriker ma lvl ponad 200 a skili jescze niema 100 ;/;/ ale trudno ale jest tez Sir Native I Pempushek mastery of skils
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |