|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord of the Universum
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pure Serenity
Świat: Lunara
Poziom: 113
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
|
![]() No właśnie
![]() Dzisiaj jak chciałęm sobie poexpić to niemal zginąłem przez terror bird na terenach dżunglistych koło Port Hope'a. Pewnie pomyślicie, że jestem noob i nie mogę sobie z takim ptaszkiem poradzić. Moja odp: NIE, powodem jest to, że zacina mi się tibia (!) Nie mogę nic zrobić, muszę wyłączyć tibię i się ponownie zalogować. Po paru sekundach znowu to samo! To się dzieje tylko na dżunglistych terenach. Innym charem byłem w thais w dp i nic się nie działo. Co może być tego przyczyną? Proszę o szybką odp.! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Hm... jeżeli zacina się tylko w tamtych okolicach, to być może masz uszkodzony jakiś plik mapy; ja tak kiedyś miałem. Sugerowałbym przeinstalować Tibię.
#3 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord of the Universum