|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Gremlin, myślałem że padne ze śmiechu jak przeczytałem odpowiedź na 1 pytanie, a jako że temat zamknięty to robię nowy... sorx z góry ale trzeba to poprawić bo namieszasz ludziom w głowach(chyba że ja źle zrozumiałem)
Pytanie zadane przez Shater: 1. Czy jak walne GFB gdy jestem otoczony przez potworki to mnie przy okazji nie zabije? (tutaj rozumiem jako uszkodzi) Odpowiedź by Gremlin: 1. Na PvP tak, na Non PvP nie To jest absurd. Jeżeli ty bijesz z GFB na pvp lub non-pvp nie uszkadza to ciebie nawet jeżeli "odpaliłeś" na samego siebie (sprawdzone)
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() No troche racji w tym jest. Myślę że to było tylko przejęzyczenie
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Hie hie a jak strzelisz w siebie z UE to padniesz no nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() a żeby nie było pytan czy można sie zranić swoim hmm,lmm,sd
-nie można ze swojej strony zranić można się tylko swoimi fieldami i bombami ~w 100% sprawdzone
![]() |
#7 | |
Buuuuu
|
![]() Mozliwe ze dalem plamy, zalozylem ze osoba piszaca przedemna napisala poprawnie
![]() Pozatym moje doswiadczenia z waleniem w siebie runami ograniczaja sie do testa, gdzie ostatnio sobie przywalilem explozja, nie wiem czy GFB dzialalo podobnie gdyz nie mialem zadnych GFB ze soba. Jeszcze raz przepraszam za powstale zamieszanie. re: Master magi UE wali do okola a nie w obszar ![]() re: Martyha Taaaa ![]() Cytuj:
plx plx plx
![]() |