![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2006
|
![]() Witam!
![]() Ehm no sam nie wiem jak zaczac, wiec moze wy ocencie ![]() Humor 0/10 Akcja 0/10 Calosc 0/10 Dziekuje z gory i WESOLYCH SWIATEK ZYCZE ![]() @up Sorry zapomnialem linku ![]() http://rapidshare.de/files/17998325/LoL.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: K-ce
Stan: Niegrający
Imię: Dit May
Profesja: Sorcerer
Gildia: Toxic Boss
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 19/24
Poziom mag.: 59
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2006
|
![]() Humor 0/10
Akcja 0/10 Calosc 1/10 co to bylo? pk? pekowanie takich cienkich lvl? ha! ja na twoim miejscu pekowal bym jakies 25 lvl. i ty sie tak sieszyles z loota? FILMIK KIEPSKI I NIE POLECAM SCIAGAC! ![]() Ostatnio edytowany przez Norani - 17-04-2006 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: top secret
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Powalilo cie?!?!?!?!?!?!?!?!? Czego sie zabilesssssss??!! Ja i wszystko ci wypadlo!!!! LOL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Hehe fajna akcja na balkonie
![]() Ale ogółem film słaby ![]() Nie przełożyłeś loota na siebię ?Był tam potem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Poszedlem sie wysikac a koles pomyslal ze bedzie atrakcyjniej gdy mnie zabije wracam a tu ' You Are Dead' ![]() Pokazujac wam ten filmik szczegolnie zwracalem uwage na ta akcje na balkonie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Gildia: Jagiellonia Białystok
Świat: Eden
![]() |
![]() HUahuauh nie no ostra polewka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() witam!
po raz drugi pisze ze poszedlem do toalety zeby zrobic co trzeba ![]() gdy wrocilem zobaczylem ze moj koles dorwal sie do tibi i ze zuca ffy gdy podszedlem do niego juz bylo za pozno ![]() Jego slowa brzmiali 'to bedzie lepiej dla filmu' ![]() ![]() ![]() Wiec juz chyba wszystko wyjasnione aha i jeszcze jedno... Pkowalem takie male lvle ze wzgledu na chec miecia rs i fazki ![]() dziekiuje pozdrawiam Gukozing! Wesolych swiatek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |