|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Siemka!Zrobilem mój pierwszy fake
![]() ![]() ![]() Ciekawe Jak zacznie sie ta wojna??Zobacz ![]() ![]() ![]() Tylko to ale jak zrobie to jeszcze tu dodam ![]() Wiem troszke sa tam jakies problemy ale ja dopiero dzisiaj to zrobilem mój pierwszy fake ![]() Ostatnio edytowany przez Mati Nieograniczona Smier - 26-04-2006 o 12:16. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Dobra, bedzie ostro
![]() Ucięte odziały. Goblin obrywa za 560 i nie ma życia a drugi za 100 i już nie ma hp. 2 obrazki. Ale denne. 4 Orshabaal-e!!! Brak nazw potworów! 1/10 na zachete. Wyjdz. I nie wracaj!
The Bazus Hope: Megadawka! ponad 50 obrazków! Komentowac! Zupełnie nowy fake! Kompania Traci! Komentujcie! Przygody Maga Klev'esh-a - humorystyczny fake paskowy! Kooment! Wstaw mi notke! To nic cie nie kosztuje! ![]() Ostatnio edytowany przez Sir zajacc smialy - 26-04-2006 o 10:21. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Apr 25 2006, 21:29:26 CET Killed at Level 9 by an elf scout Apr 24 2006, 16:17:17 CET Killed at Level 9 by an orc berserker Apr 23 2006, 20:36:11 CET Killed at Level 9 by an orc warrior hahaha Ostatnio edytowany przez Mati Nieograniczona Smier - 26-04-2006 o 10:22. |
|
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tukan pogromca sebka
Profesja: Knight
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
||
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Darashia
Imię: Kash Azrio
Profesja: Sorcerer
Gildia: Calmerian Alliance
Świat: Calmera
Poziom: 16
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Ale rzeczywiście fake denny. Denerwujace jest nazywanie tematu Mój Pierwszy Fake. Jest od tego 1 temat. Ostatnio edytowany przez Mateusz500 - 26-04-2006 o 11:25. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tukan pogromca sebka
Profesja: Knight
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Ślepi KU***A JESTESCIE?? PISZE: "MóJ PIERWSZYFAKE!!!" LOLE...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() A Chyba Wy jesteście ślepi...Bo jest specjalny temat: "Nasze pierwsze fake"...-,-
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() 1/10, nie będę się na ten temat rozpisywał. Co z tego, że ma 9 lvl, równie dobrze może mieć drugiego chara na 666*... a nawet jeśli nie to nie ma znaczenia, to jest o fake'u, a nie o jego lvlu temat. A on ma nt. fake dużo większe doświadczenie niż ty, Mati. Ślepi - jak już powiedział pan wyżej - jesteście WY, jest przyklejony (!) temat na pierwsze fake. A, i lol, jakby pan Tukan nie wiedział, znaczy "Laughing out loud/lots of laugh", czyli coś na kształt "dużo śmiechu". Nie jest to określenie człowieka.
*oczywiście chodziło o przedstawienie "dużego" levelu, wiem, że w Tibii jak na razie nikt takiego nie osiągnął.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Dno...
Pomysł: 3/10 (Wojna Z Jakimiś Tam Stworami, oryginalne toto nie jest). Wykonanie: 3/10 (Ucięte oddziały, nogi goblinów na 2 screenie, 4 Orshabaale brak nazw potworów, outfity... długo by pisać) Ortografia: 6/10 (małe litery na początku zdania, brak spacji po zdaniach, Orc Wojownik? Chyba Berserker. "Muhahahaha Co to jest?" czyli 2 zdania w jednym) Średnia: 4/10 Plusy i minusy Plusy: Pierwszy fake... (+0,5) Minusy: Hit za 560 (-0,5), Pustka (-1), Gobliny "zgniłe" zaraz po dedzie (-0,5), Krzywa woda (-0,5) Ocena: 2 @down 1) Definicję słowa "LOL" masz wyżej. 2) Gówno mnie to obchodzi że to pierwszy fake. Trzeba był wkleić do tematu przyklejonego. 3) Za przeklinanie masz report.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-04-2006 o 12:12. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ja pierdo-le jakie wymoczki !!Już sobie wymyslec nie mozna bo hu-j im staje pierdo-lcie sie Ostatnio edytowany przez Mati Nieograniczona Smier - 26-04-2006 o 12:15. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Kur*a Ch*j Mnie To Obchodzi że To Twój Pierwszy Fake A Ciebie Ch*j Obchodzi że Mam 9 Lvl Co To Ma Kur*a Do Robienia Fake'ów?!?! Popatrz Na Mój Fake A Na Swój Widac Chyba Różnice? Jakbym Mógł Odrazu Byś Bana Dostał Za Wyśmiewanie Słabszych Graczy Jak Sie Nie Podoba To Wypier*alaj Z Forum Koniec Kropka Nie Bede Tracił Czasu Na Takich Zje*ów
![]() ![]() |
![]() |