|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Skąd w tibi znalazł się ten skrót ? Ja jako niestrudzony poszukiwacz tego co nie potrzebne , postanowiłem sobie odnaleźć skąd do jasnej cholery to się tu wzieło?? Na obozie z którego powróciłem niedawno , usłyszałem jak pewna grupa metali (każdy wie o co chodzi??) , używa lol jako przezwiska " ale z ciebie lol " ze strzępków informacji dowiedziałem się że w pewnej pieśni (wiecie death metal) ktoś użył skrótu lol , a teraz najśmieszniejsze lol = lot of laught (tak to się pisze?) i lol = lot of LOVE. Usłyszałem jak też jeden z nich nucił coś w stylu "mój mały lolo poza kontrolął "(tak to się pisze?) Więc jeśli macie jakieś informacje na powyższy temat napiszcie pls. ![]()
|
![]() |
#2 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() a użyć funkcji szukaj nie łaska? a wejśc na stronę tibia.pl i poszukać objaśnień skrótów nie łaska? Zacytuję ze strony :
Cytuj:
A okręślenie kogoś jako lolo jest w polsce jeszcze starsze i pochodzi od słowa laluś, czyli jak byś nei wiedział, taki facet, co to wszystkiego się boi, zaraz do mamy leci itd.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() To bylo w jakims temacie, i ktos(chyba Superman) powiedzial ze lol ma 4 znaczenia-lots of laugh, laughing out loud, lord of lame, lame on-line.
W kolejnosci-duzo smiechu, smiejac sie glosno, Wladca Lamerow ![]() Cos jeszcze? ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Naprawde chyba jestes bardzo leniwy tak ciężko kliknąć "sróty używane w tibi" czy jakos tak 8)
@matkus spoko znaczek bp sd'kow ![]()
![]() |
#6 |
Nikt ważny
|
![]() skrót ten wziąl się z lenistwa
![]() a co do drugiego tekstu to on szedł "Ja i mój lolo po zakontrolą co jest? Projekt hip hiphop hop miasto płonie. Komercja jak w Ich Troje. Co? teraz wszysscy. Środkowy palec komu? Policji" poszukaj tutaj na forum jest spis niemal wszystkich skrótów. a mozę po prostu LoL- Luneta ostro lupująca? co znaczy Luneta z duzym zoomem? ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |