|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
![]() To moj first fake, wykonany w paincie, i z pomocą ots'a (ta, wiem że na łatwizne poszedłem, ale przerysowac cale Carlin i okolice to troche nie teges
![]() ![]() ok... zaczynamy. KoRdIan pojawił się w świątyni ![]() Prolog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moim (i pewnie waszym ^^) zdaniem najgorzej wyszly "ślady" krwi po uciekającym z podziemi ludku, ale cóż... tak jak pisalem wcześniej: kto chce brać udział w tej historii (być jednym z bohaterow ^^)? Ostatnio edytowany przez kordianus shop - 14-05-2006 o 20:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Morderczy chleb zytni
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() 1. Jak robisz FAKE to niedawaj linków tylko normalne zdięcia
2. Jeśli korzystałeś z OTS'a to już niejest FAKE.
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() po pierwsze, to nie we wsszystkich kozystalem z otsa ^^...
na przyklad na szatanie i sarenkach i studni nie ![]() a co ci da jak wkleje w tagi IMG skoro i tak jest to wyłączone ^^? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ots
![]() fabula do kitu ( super hero ratuje swiat z pomocom orcow) beznadzieja najpierw w clowieka za 100 z exori vis potem w jelenia za 15 z exori mort nawet sie nie wypowiem co mysle o otsmap editor ale ots to 0/99999999999999999999999999999999999 a masz prawa autorskie od nadrilla na szatana co wali 666 czy plagiat ?? ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() plagiat? jaki plagiat??
![]() ![]() ![]() ![]() i nie ots map editor tylko ots (a moze wlasnie o to ci chodzi, ze mappe robilem o-m-e?) a moze by tak ktos pozytywa dał?pomysl ze sie troche nameczylem ![]() Ostatnio edytowany przez kordianus shop - 14-05-2006 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() a moze ocenke wrzucisz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kordianus shop - 14-05-2006 o 21:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Stracilem 10 min na patrznei na ten szit.
Łazi koleś po otsowym carlin.Beznadzieja. Ots cie kompromituje. Głupie texty na poziomie siedmio latka.|I głupie znaczki po kazdej wypowiedzi.N/c o/10
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() fabuła Dziwna
grafika OTS krajobraz zapożyczony z prawdziwej tibi i stare grafy nie chce oceniać
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 15-05-2006 o 08:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie umiecie czytać? To jest PROLOG bez fabuły. A fabułe mogę wam zdradzić ;P przynajmniej część ;P
KoRdIaN pojawia się w świątyni* KoRdIaN dowiaduje sie gdzie jest ** KoRdIaN spotyka szatana *** KoRdIaN opanowuje technike polowania**** oraz zaczyna rozumieć o co chodzi KoRdIaN dowiaduje sie od gadadliwego Orshabaala co sie stalo ***** KoRdIaN spotyka sojusznice ORC'i i otrzymuje jednego z nich do pomocy****** KoRdIaN wyrusza za miasto na spotkanie z GM, lecz jeszcze tego nie wie (chodzi o moment kiedy wyrusza <ten z npc z otsa ![]() ![]() KoRdIaN zostaje przeniesiony w świat prawdziwego fake (chodzi o NIE-OTS) gdzie czeka go wiele przygód ![]() Aby wyszła następna część (tzn. część 1 potrzeba obsady 6 osób, w tym 2 odgrywają ważną rolę i giną w cz. 3 ![]() a co do fabuły całego Fake to jest zapisana i wydaje mi się, że dobra. Dosyć długo nad nią siedziałem. A teraz objaśnienia "gwiazdek" * - Wiele moich kumpli, dla m.in. których wogóle nie ma pojęcia co to Tibia. Właśnie dla nich jest ten prolog ** - także dla kumpli, żeby wiedzieli że jak sie raz zacznie pykać w tibie to ona wciąąąąąga ![]() *** - Poznajemy jednego z głównych wrogów KoRdIaNa. Jednak nie jest on tym najsilniejszym xD **** - ważny element, później w trakcie historii będzie on bardzo zauważalny ![]() ***** - myślę że element potrzebny aby istniała część pierwsza, druga a co zatym idzie i 3, 4, 5 itd... ****** - myślę, że doda to ćut dramaturgi temu fakowi ![]() Pooozdro i ZGŁASZAĆ OBSADĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kordianus shop - 15-05-2006 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() *******Kordian zapada w sen zimowy i niewraca a my sie cieszymy
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() jestes zalosny ots uzywac ......
super bohater co ratuje swiat -do kitu a co do rol mam pytanie czy mozesz zrobic taka postac co na 1 hit zabije tego ots/fake/***** i fake sie nie odrodzi? jak tak to sie pisze na nia sojusz z orcami damaturgi ciekawe Edit: przepraszam w 1 poscie zapomnialem powiedziec 1 rzeczy co to za krew ?!?!?! paint +Ots +fabula do kitu = prosze o propozycjie o to co bedzie po "="
Gdyby bohaterowie mieli czas do namysłu, nie byłoby żadnego bohaterstwa. - Peter Ustinov Ostatnio edytowany przez Alerione - 15-05-2006 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Autor- Dostaniesz 9 Punktów karnych ^^ (czy jak to się nazywało)
![]() |