|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 31
|
![]() Robiąc runki moim charem, przeglądałam www.tibia.pl mapki. W Kazo jest farma rotwormów. Jednak jak tam poszłam, chciałam otworzyć drzwi to się okazało że zamknięte. Nikt z gildii nie wie jak tam wejść. Może wy wiecie skąd zabrać klucz?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 57
Skille: 20/23
Poziom mag.: 53
|
![]() tam prz tej farmie stoi taki krasnolud i jak napiszesz buy rotworm albo coś w tym stylu z rotem związene to on powie czy chcesz kupić ty mówisz tak, on mówi że nie masz licencji wtedy pojawiają sie 2 rodzaje licencji jak jedną z nich napiszesz on odpisze byś poszedł do Yora nie wiem jak on sie nazywa ;] tyle wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ licencje?na zabijanie?xD był chyba taki film kiedys...
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Cytuj:
mieszkałem w kazoordonie z dobry rok..ale popytałem wszystkie npc o 007 license ![]() wydaje mi sie ze to kolejne miejsce dla beki..do którego sie nie da wejść. takich miejsc jest wiele ..do których nie ma klucza,przykładem jest domek-restauracja blisko mostu dwarfów. w każdym miejscy są takie miejsca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @Up
Domek-restauracja, chodzi ci o ten blisko mostu dwarfów i deserta? To ja radzę troszkę poszukać w Thais i okolicach, ja więcej nie powiem. Dodam jeszcze że jest NPC który o tym mówi, znaleść go jednak nie łatwo ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 31
|
![]() A co z tymi rotami? Ja sie nie pytam o domek restaurację tylko o roty ;P szukam miejsca do trenienia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Radzę na Fibule iść, dużo rotów w sam raz do traina, nigdy ci ich nie zabraknie. Ale może zdarzyć sie noob który ci DSa zluruje to bedzie kiszka ;] Polecam także miejscowke koło Zamku po lewej stronie. Jest taki jakby domek z dwoma szkieletami. Obok tego domku jest wejście które trzba odkopać za pomocą łopaty a jak zejdziesz to dwa roty są. Na nich można trenić
PS : ja tam robiłem skilla 69/70