|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Specjalnie dla was poddaliśmy wnikliwym badaniom to co dla nas szykuje CipSoft.
Powstał rozległy reportaż o tym co będzie w nowym mieście. Przeczytacie miedzy innymi o takich nowościach jak: - całkowicie nowe miasto zwane Ankrahmun w totalnie odmiennym stylu niż znane nam dotychczas miasta. - polepszone grafiki niektórych elementów gry(szczególnie obiektów) - rozwiązanie problemu spamu. - maksymalne skrócenie czasu sprzedawania lootbagów. - nowe potwory. Znany z test serwera Djinn(jednak silniejszy) oraz wiele całkowicie nowych potworów pasujących do stylu miasta jak Hieny, Skarabeusze, Wielkie mumie Oto i specjalny reportaż: Nadchodzący update! <EDIT> Dodałem nową mapkę. Teraz widać w całości jak nowy teren wygląda w porównaniu do reszty swiata. Nowy teren jest większy od wyspy Edron i PoH!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
![]() |
![]() Nie wiedzialem ze CIP'soft moze byc tak genialne 8)
czy ktos wie kiedy bedzie ten updeg???? ?( |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() No wlasnie kiedy ten upade???
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2003
![]() |
![]() Ma być w ten wekend. Prawdopodobnie bedzie to niedziela
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() dzieki doktorze za wiesci ale...
widac ze pisales w pospiechu: > badanią - blad > Powstal rozlegly reportaz o tym co bedzie w nowym miescie - brak polskich czcionek > miedzyinnymi - tutaj chyba widac mam nadzieje, ze nie odbierzesz tego zbyt osobiscie chce zeby tylko ladnie wygladalo na glownej stronie <Edit by Dr. Omader> Pewnie ze nie, z rozpedu poprostu zapomnialem o polskich fontach ![]()
#6 |
Guest
|
![]() Czy te miasto bedzie dla facc ? Czy bezie cos dla Facc czy tylko dla Pacc?
|
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() a skill bar kiedy ?
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Administrator
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiem ale jak bedzie dla Pacc to sie nie dziwie ?( oni musza miec jakis zarobek ni z gry z normalnego swiata a te pieniadze z pacca pomagaja im utrzymac firme bo pwnie 8) jak by bylo wszystko Facc to by pewnie tibia padla
![]() ![]() NIE JESTEM PEWIEN TEGO CO NAPISALEM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
|
![]() Fajny ten uptade jak ktos chce ze mna tam sie pzrejsc to prosze bardzo!moj nick w tibii (elysia)Mag ciemnych mocy jestem palladynem i mam 32 distance
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Fajnie by bylo wiedziec kiedy bedzie ten update..
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Moim zdaniem cipy powinny zrobic w roku taki tydzien ze pacc bedzie za darmo zeby klientow zachecac.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() MOZE BYCI FAJNE NOWE MIASTO ALE NIE WIEM CZY CZEBA MIECI PACCA
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
Pozatym czytaj do cholery to co ludzie przed toba napisali specjalnie pogrubilem zeby bylo widac że: Nowe miasto będzie Tylko dla PACC To ty jestes slepy czy co? Po tym jak piszesz wnioskuje ze czytac za dobrze nie umiesz tez pewnie.... |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() nice, nice
![]() ![]()
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() no i znofu kolejne miasto tylko dla PACC tak samo jak Darashia ;/ !!!!! Mogli by się postarać cośdla zwyklych graczy
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() No i dobrze ze dla pacc. Przez to maja wieksze zarobki i wiecej ludzi kupuje pacce.
A te 100 zl nie jest cięzko zarobic. Ja chodzac do lasu na jagody uzbieralem 80 zl w 4 dni za same sprzedawanie jagód wienc nie jest zle dla chcącego nic trudnego |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@topic- Te wszystkie lamenty że dla fac też by coś mogli zrobić niestety musicie się pogodzić że dla fac będzie co 3/2 up date jeśli chodzi o potworki Czy w starych miastach zajdą poprawki czy tylko nowe miasto i basta? |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
I wez kurva czytaj poprzednie posty! Ile jeszcze sie osob zapytac czy miasto bedzie dla facc? Ten wileki czerwony napis widocznie za slabo dociera do takich jak ty. @pawelekthedruid: nie to nie jest slonik -.-"" Na starych miastach zostana poprawione niektore grafiki. Mury miejskie, drzewa, lampy i jeszcze parę innych elementów. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() Niema co Szkoda RZe niemam Pacca.Ale myslenad wykupieniem chociarz na moim Lv to......NIewarto
Dridowi jest Cierzk oz kardym lv coraz gorzej ![]() ![]()