|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Otóż mam dodatkową pracę z informatyki, żeby zrobić krótką prezentację na temat mojej klasy.W tej prezentacji tak se mysle żeby wstawić jakieś napisy, obrazki, muzykę.I tu was proszę o pomoc.W jakim programie to zrobić?Myślałem o Power Poincie, kiedyś na nim robiłem różne prezentacje, ale wyleciało mi z głowy jak to się robiło i z resztą mam starą wersję 2003.Czy znacie jakieś inne programy(najlepiej darmowe), na którch łatwo mogłbym zrobić taką prezentacje?
Z góry dziękuję! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Zależy, czy to ma być prezentacja w stylu pokazu slajdów. Jeśli tak, to pakiet Microsoftu jest chyba najłatwiejszy do opanowania, nie wiem, jak można zapomnieć, jak coś się robi, skoro wszystko tam się robi intuicyjnie
![]() 2003 to stara wersja? Można też zrobić prezentację np. w LaTeX-u, ale to na pewno nie będzie takie szybkie i przyjemne... Jeśli to nie musi być pokaz slajdów, spróbuj wykorzystać Internetowe technologie typu flashe jakieś może, czy coś...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Raynold umiesz Lateha? Szacun! Ja bede zglebial jego tajniki w wakacje - a nie jakis word... __.__
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() REKLAMA: LaTeX jest ciężki na początku (po ok 3 miesiącach pisania tylko w LaTeXu śmiem powiedzieć, że ledwo coś umiem ![]() Polecam LaTeX-a, naprawdę warto! Niesamowite narzędzie do składania tekstu, przy którym wszystkie inne się chowają. Daje pełną kontorlę nad pisanym tekstem i zero problemów z rozjeżdżaniem się tabel, rysunków itp, tak dobrze znanych podczas komponowania dłuższych tekstów w MS Wordzie. Przepraszam za offtopic, musiałem... ![]()
Emerytura... Dzięki za wszystko. Ostatnio edytowany przez Raynold - 27-05-2006 o 20:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Z tego co mówiłeś o Latexie:
Cytuj:
![]() Udało mi się rozszyfrować Power Pointa.Miałeś Raynold racje, że to jest najlepszy sposób na szybkie zrobienie prostej prezentacji. Dziękuje Raynold, uratowałeś mi życie! |
|
![]() |
![]() |