|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Sytuacja jest taka:
Łarze sobie po jaskiniach troli a tu nagle jakis gosciu wychodzi. Ma pełno HP. Gościu ciągle idzie za mna. Myśle sobie że oddzieli sie zaraz ale nie. Znalazłem skrzynke, a on mnie odepchnął i mi zakosił zawartość. I jak tu sie nie wkurzyć. Jedna ja opanowałem si ei go nie zabiłem bo by mi czacha wyskoczyła ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jaki ma level? Jeśli to jakiś veeeery low to możesz go wprowadzić na np. rotwormy i go zablokować. Ew. pójdź z nim w odludne miejsce wcześnie rano i go PKnij...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ewentualnie zabij kolesia i schowaj się w ustronnym miejscu ....
Po kilkunastu minutach , bodaj po 15 , czacha ci zniknie ...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Mozesz tez sie z nim zapoznac, stworzyc z nim party i wtedy zabic
Troche nie rozumiem tych bialych czaszek Jednemu kolesiowi zniknela po 5 minutach, a ja musialem czekac okolo 15 minut aby mi czacha zniknela bo miss clicka walnalem
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Najlatwiej isc z high levelowym kumplem który cie obroni wrazie czego.. Sposub najczesciej wykorzystywany wsrud zgranych gildji(chyba). albo po prosty zajechc gostka kiedy idziesz w 4 osoby.. wtedy raczej cie nie beda bili, a jak juz kumple go zblokuja i tobie to ulatwi ucieczke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Cytuj:
@re down Quest Spoiling ![]() Ostatnio edytowany przez dam007 - 14-08-2004 o 17:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() Hymmm, a co było w skrzynce? Niech zgadnę trąbka?! Bo jak tak, to to ejst skrzynka Questowa, a z niej nie mozna komuś "zakoscić" przedmiotu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() a propo czaszek. czaszka nie zniknie dopóki nie zniknie walka, czyli jak np. zabijasz między czasie potwory to bedzie to się długo przeciągało, albo nawet jeżeli ktoś stoi kilka kratek od Ciebie i ma zaznaczone żeby Cie atakować chociarz Cie wcale nie atakuje to tez nie zniknie.
|
![]() |
![]() |