|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2003
|
![]() No więc postanowiłem, że zostanę palladynem. Co prawda dzisiaj dopiero zaczęłem i jestem dopiero w 1 lvl, aczkolwiek mam doświadczenie jako knight. Nie wiem jak przygotować się do tej profesji - na początku nie mam kasy więc łuku nie kupię. Jak narazie zakupiłem dzidę za 10 GP, ale wywnioskowałem że jest mało użyteczna i ciężko się nią atakuje (ciągłe ładowanie). Byłbym wdzięczny gdybyście mi napisali na co na początku zbierać no i na co zbieraliscie na poczatku wy...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Nie oplaca sie walic dzida no rooku bo to sie nie oplaca, poniewaz na mainie z innym playerem zrobisz te same skille w godzine niz przez caly czas na rooku.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2003
|
![]() No ale przecież na łuk mnie nie stać. Jak narazie w 5 minut wyrobiłem sobie skilla first figthing 12, club fighting 11 i distans figting 11 (zasługa dzidy). A przeciez distans fighting to najwazniejszy skill ;/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() Lol na rook skille wszystkie rosna jednakowo no wiec chodz se z mace albo z czym chcesz a jak bedziesz na meinie to se kup ze 3 spery bo wiece j nie uciezysz i se trenuj z innym playerem
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Lepiej na rooku pograj macom a dopiero zacznij trenowac na main landzie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() mina początku mozna po prosic kogos zeby ci dal luk (są tacy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() bez chwalenia, ja juz rozdalem 4 luki i jedna kusze sporo strzal i boltow, bo mi poprostu nie potrzebne
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A skąd masz tyle tych lukow i kuszy bo ja potrzebuje a na jakim swiecie grasz?
![]()
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() wal mace bo na roku kradna k^^^y speary a pozatym niopyla sie emczyc jak z maca jebinies zi porobocie
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Kusze wypadają jeszcze z żołnierzy krasnoludów. Często tam chodzę moim rycerzykiem żeby poexpować i nabić trochę skilli, a jak przy okazji wypadnie z soldiera jakaś kusza i trochę beltów, to jest spoko - belty wysyłam mojemu paldkowi, a kusze sprzedaje, jak uzbieram jakiś plecak czy dwa...
![]()
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Głogów
Stan: Na emeryturze
Imię: Kidziak
Profesja: Elite Knight
Gildia: I tak juz nie gram
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: n/a
Poziom mag.: 7
|
![]() Proponuje ci zebys albo w clubach (mace se kup) albo axe ale cluby jednak lepsze na mainie bedziesz trenowal dista a na rooku sie nie opyla mowie ci...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() kup mace za 45 gp(mi sie tak udalo)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Jeżeli grasz na Calmerce skontaktuj sie z koelsiem o nicku Simek mam małe doświadczenie jeżeli chodzi o palladynów
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2003
|
![]() Jestem Palkiem
Zrob se 13 dist f A potem pojdz w swordy,axe,cuby Dopiero na mainie pojdz w spiry Na konie luk a moze kusza Ja tak robilem i jesr dobrze chciaz kuszy nie uzywam 8) |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Ja mimo wszystko używam spearów mam 6 level
17 fist, 13 club, 14 distance, Mam w inventory 8 spears: Plusy: trolla zabijasz za 3 walnięciem. W międzyczasie podnoszenia spearów robisz fist :-) (ja fistu mam więcej bo mam zepsutą myszkę i trudno mi speary przeciągać) |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() Ogólnie to ja też na rooku probowalem se palka zrobic. No ale cóż... zabierają spiri zanim do 11 distance doszedlem...
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pamietam stare dobre czasy kiedy Pal byl jednym z nielicznych ktory bral na solo Orc Spermana
![]() ![]() ![]() ![]() Milej gry |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Na początku paladyn powinien kupić sobie łuk. Abo kuszę jeśli ma pacca (przyzwanie bełtu)
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
|
![]() a ja mam 13 lvl 45 distance i czesciej i mocniej trafiam z kuszy niz z luku???troche mnie to dziwi!
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez InfernoDevil - 09-03-2007 o 21:01. |
![]() |