|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak jak w temacie, na Aldorze powstaje nowa gildia, jak narazie level jest obojętny, lecz niedługo pewnie będą jakieś ograniczenia.
Zalety gildi: ~ w najbliższym czasie Guild House ~ Aldora - polski świat ~ gildia powiązana z Chosen One, pod stałą protekcją ~ gildia nie zamierza brać udziałów w żadnej wojnie, jest neutralna Jeżeli chcesz się dołączyć: ~ zostaw posta tutaj ~ w grze: Pokka Ostatnio edytowany przez Kołtun - 02-07-2006 o 00:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Chiałbym sie przyłaczyc do waszej gildi. Mam 21lvl (prawie 22lvl) i 18 magic lvl.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() siemanko moze bys mnie przyjol jestem nowy ale mm juz 11lvl prawie 12 i 6lvlm ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Nick:Wojtek Arendus Knight
Lvl: 12 Profesja:knight rycerz Skille: sword 27(serpent sword) shield(dwarven shield) 24 mlv 1 Status konta: facc Staż gry: 2 miesiace Aktywność:2 godziny Coś o postaci: Coś o sobie: lubie ogladac F1 Informacje dodatkowe: moj e mail woj99.wp.plNick:Wojtek Arendus Knight Lvl: 12 Profesja:knight rycerz Skille: sword 27(serpent sword) shield(dwarven shield) 24 mlv 1 Status konta: facc Staż gry: 2 miesiace Aktywność:2 godziny Coś o postaci: Coś o sobie: lubie ogladac F1 Informacje dodatkowe: moj e mail woj99.wp.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
|
![]() cze
mam lvl 17, 14mlvl, facca ![]() moj nick to Shaz Irotius chcialbym dolaczyc do waszej gildii ![]() ![]() ty za przeczytanie. @edit: zgloszenie mozna uznac za niewazne poniewaz znalazlem juz inna gildie. @edit2: cos mi sie zdaje ze autor tego tematu sobie polecial w... eghm niewazne... tak czy owak watpie ze on kogokolwiek przyjmie i ze ta gidia wogole bedzie istniala ;/ Ostatnio edytowany przez MrVego - 27-08-2006 o 10:35. Powód: edit ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Lokacja: Zgierz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 21
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja jestem chętny
![]() Knight of Aldoras lvl - 21 mlvl - 3 skill - 52/50 MACIE GS ?? SORY ALE JUZ SIE ZAPISAŁEM DO INNEJ Ostatnio edytowany przez Vektorus - 25-08-2006 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mateusz Wamu
Profesja: Sorcerer
Gildia: szukam
Świat: celesta
Poziom: 20
|
![]() Ja też chętny
nick: Metaka Wrol lvl: 8 Profesja: sorcerer email [email protected] prosze o odpowiedz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ja bym chcial
![]() 29lvl palek 9ml w poniedzialek powiniem juz dojsc pacc ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Chciałbym przystąpić do gildii.
![]() Mój nick to Shir Saos ![]() Mam 9 lvl ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: się biorą nooby
Stan: Początkujący
Imię: Gybch
Gildia: Brak, poszukuję.
Poziom: 12
Skille: 33/28
![]() |
![]() Ja jestem chętny. Moje osiągi to 12 lvl knight o statach 33/27. Gram aktywnie, wiem dużo na temat gry. Jeśli byś był zainteresowany przyjęciem mnie do gildii to zapraszam pod gg 8301388, priva w Tibii *Gybch, lub Pwa na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Imię: Yae'roz
Świat: Refugia
Poziom: 21
Skille: 60/60
|
![]() Moglbym do gildii ? Mam narazie 3 lvl ale jak wyjde z rooka to bede bardzo duzo wbijal .
nick: Cristiano de mago profesja : narazie nie mam ale mam zamiar zrobic druida prosze o szybkie odpisywanie Ja nie podam gg ale pisz na priv in tibia prosze o szybki kontakt !!!!!!!!!!!![CHAR][/CHAR] Ostatnio edytowany przez Shinjix - 05-11-2006 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() Profersja:Knight
Lvl i mlvl:15/2 skile:40(prawie 41)/33(prawie 34) Cos o postaci i o sobie:Szybko bije lvl i bardzo chcę dołączyć do Gildi. Ostatnio edytowany przez Dragon96 - 07-11-2006 o 09:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: suwalki
Stan: Niegrający
Świat: aurea/aldora
Poziom mag.: 45
|
![]() jakby lider byl zainteresowany moja osoba to byloby by super
![]() [CHAR]Pangorn[/CHAR] (24/30) p.s. wyslijcie jakis list do venore jesli byscie mnie przyjeli. pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() Kiedy powstanie?
Czekam z niecierpliwościom |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Profesja: Elite Knight
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Add my noobchar
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Nick w grze: Astilin wielki
Lvl: 16 (był 18 ale mnie zdedali :/) Mlvl 13 Profesja: Sorcerer Eq: plate armor, plate legs, drak helmet, wand of dragonbreath, dwarven shield Status konta: Facc ![]() GG: 9506612 Proszę o szybką odpowiedź. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Lol?
Gildia Full wypas.. ![]() same 8-15lvl ale super ![]() Normalnie już maże żeby do niej dojść ![]() żal.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Stan: Niegrający
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666