|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aduil
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 100
![]() |
![]() Jak w tytule Dharalion, mam pare pytań odnośnie do niego. Gdzie on występuje (mapka mile widziana), taktyki i loot ? (szukałem na forum i nic ciekawego nie znalazłem, również na stronie nic nie ma)
![]() O ile silniejszy jest od Elfa Arcanista ?? Ostatnio edytowany przez Aduil - 08-07-2006 o 19:00. Powód: błąd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Wystepuje tylko w podziemiach Elf Fortress. Wyglądem przypomnina zwykłego Elf Arcanista. Jest to stosunkowo słaby potwór lecz występuje w gronie innych elfów oraz Demon Skeletonów. Solo nie powinien sprawiać problemów, jednak z innymi potworami może być niebezpiecznie. Według mnie jest nieznacznie silniejszy, o ile w ogóle silniejszy od Arcanista.
Więcej... http://forum.tibia.pl/showthread.php...ight=Dharalion
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 08-07-2006 o 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak ten potwór jest silniejszy niż inne zwykłe Elfy, nawet ostatnio zostalem zabity przez niego blokując teamowi na quescie potwory ;]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jul 07 2006, 22:56:44 CET Died at Level 27 by Dharalion heh ;] Ten boss summuje dsy radzilbym na niego uwazac...
20:14 Charonsi: zostane zolnierzem Screeny Gildii Pretoria na Harmonii - koment plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Wystepuje on w dolnej czesci questu na elf fortec
![]() ![]() dla voc: ->sorc/druid 1sd i po bossie ![]() ->palek zalezy czy ma sd/explo ale z tego co wiem palek questy tego solo nie zrobi (jak by sie uparl to zrobi rzecz jasna -.^) ale jak cos idzie w teamie z blokerem ->knight on to ma zwykle najciezej, jesli ma pacc (exori) to wystarczy ze 70+ skill 80+ i gs w lapie hit wejdzie 150+exori=loot ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() Przepraszam za offtopic ale patrze po forum i ciągle widze te dwa wyrazy (słowa?)
przeuwielbiam jeść bananyane kobieta lekkich obyczajówa Co one oznaczają?! @Down Dzięki =) Ostatnio edytowany przez Serex - 09-07-2006 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Świat: Furora
|
![]() @up
Pierwszy : Prz e je bane Drugi: Ku r wa Cenzura taka...lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() dharalion wystepuja na poludniowy wschod od thais przy reczce jest takie miejsce gdzie sie lopata rozkopuje pozniej schodzisz, idziesz na prawo znowu schodzisz, idziesz znowu na prawo i po schodach a nastepnie po drabinie do gory i tam jest taki domek a na jego dachu stoi dharalion gotowy sdekowac twoj tyłek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Aduil
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
Poziom: 100
![]() |
![]() Dzięki za opis występowiania potworka i wogóle thx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() nie ma za co dziekowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Imię: Ragnar the vith rell
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
a co Dhraliona to jakis ciekawy loot daje?
![]() |
![]() |