|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
![]() |
![]() najpierw obrazek
![]() teraz gadanie: Oto powód tanienia uhów = wzrost ilości profesji druidów UHY NASECURZE TERAZ NAJLEPIEJ SPRZEDAJA SIE PO 3K !!! i spadek ich popytu = coraz mniej palladynów chcecie druidzi żeby cena uhów sięgneła opłacalności do 2.5 k to dalej nir róbcie palladynów jeśli ktoś ma jeszcze jakieś spostrzeżenia dotyczące tej tabeli prosze pisać |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Uhy są drogie bo:
- Można je kupić w sklepie za 3.5k, więc nikt nie będzie sprzedawał ich za 2.5k, skoro nawet za 3.3k będzie się opłacało kupić. - Nie ma już farm druidów (soule i ponad 20 lvl na Uhy). To, że jest mniej druidów, a więcej palków nie ma praktycznie na to wpływu. Btw, co ten temat robi w "Wydarzeniach~" i dlaczego tego tematu tak dużo? @down Racja. Dawno się na globalu nie grało ;s poprawiłem. Ostatnio edytowany przez ripper - 22-07-2006 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ahril
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() @ripper
Bp UHów w sklepie kosztuje 3.5k. Poza tym najwięcej jest rycerzy, i to oni częściej kupują UHy niż paladyni, a to, że na Securze jest 16 tysięcy druidów i 15 tysięcy magów nie ma większego znaczenia, ponieważ online jest nie więcej niż 900 osób ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
|
![]() A tylko jesno mnie zastanawia co ma palladyn do uhow chyba bardziej knight
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: łąka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ujo of nova
Profesja: Paladin
Gildia: Ja jej szukam!