|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Lordun
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Prolog: Akcja zaczyna sie kiedy nasz bohater ucieka z miasta. Chcial zdobyc skladniki potrzebne do pewnego rytulalu, jednak jego obecnosc zostala wykryta.
Zaczyna sie ucieczka. Rytulal mial na celu przywrocenie duszy znajdujacej sie w magicznym kamieniu, duszy nalezacej do ojca naszego nekromanty, Kazaela-Mistrza. Nekromanta salwuje sie ucieczka z miasta Kvatch. ![]() Postanawia walczyc. ![]() Walka ![]() Walka... ![]() Czy naszemu bohaterowi uda sie uciec do swej kryjowki na moczarach, czy uda mu sie osiagnac cel? O tym dowiemy sie w nastepnym odcinku. A teraz do rzeczy, to jest moj pierwszy fake (dziekuje za pomoc poradnika Crowala) Jezeli sie spodoba to moge pracowac dalej, jezeli nie to cuz, bede sobie huncil scaraby na daramie. Ciao EDIT: Fakt, troche za szybko, postaram sie zwolnic tepo w nastepnej czesci, moze bedzie jutro lub pojutrze, narazie chce wiedziec czy warto kontynuowac. :} Ostatnio edytowany przez Lord Dark'Wiz - 25-07-2006 o 01:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zelzy gdzie mniejsze waste
Imię: Grof Guard
Profesja: Elite Knight
Gildia: <none>
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() jestem pierwszy
![]() @topic :zapowiada sie niezle ale akcja dzieje sie troche za szybko nie dam oceny poniewaz to prolog ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Prolog nie ocenie, jeżeli spieprzysz poziom jaki teraz panuje dostaniesz bezitośną ocene
btw. Necro nie ma nicku na prawie każdym obrazku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Moja Ocena
FABUŁA(Nie) Grafika(Nie) Imiona Ludzi Potworów (Nie) Nierób dalej bo widać że robisz beee fejki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
A ty robisz gówno a nie fake'i.... @topic Nie słuchaj tego "nieudanego eksperymentu" rób, rób!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imie postaci znane bedzie kiedy znajdzie sie w swojej samotni, straznicy wszak nie wiedza jak sie nazywa.... ;p
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() AA chyba że noto sorka ale grafika nadal dno i widac ze w paincie robione no ale reszta spoko mozesz robic dalej lecz jak nieporpawisz grafiki to uuu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Niezle sie zapowiada tylko za szybko wszystko idzie.
-Nekro ma nick tylko na ednym obrazku. -Imie straznika pszykrywa jego slowa. -Za szybko tochy sie akcja. + niema "noob says:fre itamz" tylko "noob says: i am h-lvl" +Ładna grafika-wszystko dobrze posklejane. Ogułem 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mixer Pracuje Nad new Fakei Wiec zobaczymyy!!!!!! Nieklucmy sie ja nie udaje speca bo nim niejestem ale na moim fake o diablo jest lepsza grafa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() @up tu jest lebsza grafa...W twoim fake'u ledwo cos widac...Wiec nie mow ze tu jest gorsza grafa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Lokacja: Tam gdzie ty
Stan: Na emeryturze
Imię: Smile Ziom
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ----Brak----
Świat: Titania
Poziom: 5
Skille: Duze:)
Poziom mag.: 00
![]() |
![]() moze byc rob dalej
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Kasinis
Weź ty sie zamknij i nie spamuj bo cie ktoś sprzeda @topic Ots Me (Boshe) I niech nikt nie mówi że gadam głupoty bez powodu bo to gpołym okiem widać wystarczy spojżeć na tą bagienną kratke i już wiadomo że to Ots w 2 scenach nicki zakrywają teksty a w dodatku tekst wychodzi poza scene (niewybaczalne) sądze że sie bardzo wysiliłeś robiąc 4 sceny P.s. Jak mi kto powie że "CO z tego że to Ots Me", lub coś w tym stylu to mu nogi z dupska powyrywam ![]() @down myślisz że jak dokleisz coś w paincie to sie nie skapie ![]() jak już Mixer powiedział (na gg) ZObaczymy w pierwszej części
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 25-07-2006 o 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie jest zaden OTS, btw. tak, napracowalem sie, jezeli sie przypatrzysz dokladnie to zobaczysz ze niektore dodatki takie jak krzaczki czy kamyczki nie sa
dokladnie w tych samych miejscach, poprostu porownaj sceny... EDIT: TO NIE JEST O T S, slyszales moze kiedys o czyms takim jak P E R F E K C J O N I Z M??? BTW. Ten TT2 to niezly fake, szkoda ze w OTS... :/
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! Ostatnio edytowany przez Lord Dark'Wiz - 25-07-2006 o 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic: Jak mówił Mixer: rób rób.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Może coś ciekawgo z tego będzie.
@ kasinis Proszę Cię możesz wyjść z tego forum i nigdy nie wracać? Byłbym bardzo wdzięczny, naprawdę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Śmiech jakoś dziwnie wyszedł na forum oO nieważne. Weź człowieku się schowaj, byle daleko. Ok? Nie rób więcej fake. Błagam Cię!!! Ja naprawdę nie chcę zobaczyć Twojego 'new Fakei', jak powiedziałeś. Takich jak Ty powinni banować forever z całego internetu. Co więcej, Ty jesteś tym mistrzem, co 'w tydzień 50 lvl w Diablo II zrobi', a który w innym topicu żebrał o save'a z 15 lvl? topic: zapowiada się całkiem ciekawie, rób dalej, a Kasinisa ignoruj na przyszłość, bo to zwykły nub.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 25-07-2006 o 20:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Thais
Imię: Sewer Slime
Gildia: Power Of Ass
Świat: Shanera
Poziom: 14
Skille: 48/28
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Phehehe dobra Dark First Mówi ze to ots i sie w tym zgodze rub dalej...Ale niekture bledy poddtwarzaja ze to ots mapaa.
![]() |
![]() |
![]() |