|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidek of *****
Profesja: Elder Druid
Gildia: Margera Family
Świat: Fortera
Poziom: 31
Skille: 13/22
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() A wiec mam 33lvl ed i dokonca nie wiem gdzie szybko expic i zarabiac bo w sumie
1) Na Scarabach z monkiem wyciskam 15k/h kasy 3/h kasa ok ale exp? moge tez na scaraby z tempest rodem ale chwila i nie mam many czyli odpada Na scaraby tylko z volcanid rodem no ale..... nie wyrobie tam z tym rodem wiec odpada za duze waste na leczenie sie 2)Na Tombach (kazdy mi to by doradzil)- tomby tomby tomby a exp 20k-25k/h kasa 1k/h Tutaj kasy sie nie zarabia :S a exp? no nawet(Tomby tylko z volcanid rod) z tempest nie proboje bo jak zobaczylem ze na scarabach chwila i many nie ma wiec nawet nie probowalem... 3) Dragi- no no to dla expa nie bo resp 5-7min a musze z dsami bo mam za malo hp zwby bez utamki blokac dragi a z utamka 700 many na draga.... jezeli wale z tempesta i eexori vis ganiajac wokol draga... Exp? nawet nie patrze ja chodze na nie dla przyjemnosci i licze na sczescie 4)Guardy- Oblegane miasto przezz all ludzi no ale jak trafi sie wolne miesjce to co wycisnelem 18k/h i 3k kaski Moze powinnem isc na jakis lepszy respawn ale gdzie? mapka plx? ile tam sie wyciaga exp? 5) Wedlug mnie chcialbym bic 30k na godzinke i zarabiac okolo 3-5k na h i zeby pusto jakos bylo i bezpiecznie wmiare HELP!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
omg, mówisz głupoty ;< no jak chcesz expić, to musisz w coś zainwestowac, czyli w co... w MF, tak w mf. wybierasz se tomba i se expisz za teleportem a jesli nie to na -2 poziomie. To nie takie trudne, nawet gdzies filmik byl jak gosc robił 55k na godzine, wystaczy poszukać. to jest moja opinia, tylko moja. ;P tak do bezpieczenstwa to exp na ratach, rotach? bo nigdzie nie jest bezpiecznie ![]() p.s. ja nie wiem jak ty na godzine na tombach 1k kasy ja zazwyczej po godzinie mam około bp kasy + jakis tam loot
![]() Ostatnio edytowany przez Martinesz - 23-08-2006 o 15:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() za teleportem? a czy nie ganja tam vammpy lub fe? bo wiesz...... A pozatym jakies konkrety za jakim teleportem jaki tomb mapka? ile manasow na jaki czas ? huh ? ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmm.... troche osob obejrzalo temat gorzej z cometami... mozecie tez dac calkowicie nowy pomysl na expienie moze cyclopolis tylko jak tam jest no dalej plx
![]() Ostatnio edytowany przez Kiter Rookmaster - 23-08-2006 o 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1. Naucz sie edytować posty.
2. A poszukać ofc się nie dalo? żal.pl Poexp sobie na pohu i v-rodem i manasami. Może być cyclo~, może być mint. Pomyśl trochę sam. Co to za frajda iść na jakieś oklepane expowisko? Może trochę się postarasz :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak nie chcesz pomoc to nie udzielaj sie ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Imię: Sajgon
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Na twoim lvl nigdzie raczej niezrobisz 30k/h.
A co do tomby no to niejest tak zle z kasa. Zarabia sie jakies 3-5k/h, no chyba ze zbierasz tylko kase no to sie niedziwie. Next time pomysl a pozniej zakladaj temat >.<
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Usunięty
Imię: Pawell Druidek
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() Ty na takim levelu chcesz miec 30k w godzine rolfamo ... 20k na godzine na twoim levelu to jest git , level masz w 2h... nei weim co ci sie nei podoba ... btw. jak ty w tombie 1k wyciagasz ? Same skele otwierasz?
Pozdro
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak będę chciał, to będę się udzielał, bo od tego, drogie dziecko, jest forum. Poza tym, napisałem, gdzie możesz expić, więc nie wiem o co ci chodzi. To, że poleciłem ci opcję "szukaj", to taka obraza? Trzeba było regulamin czytać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Cytuj:
topic: Jak chcesz expić to idz na tomby, jak chcesz kase i exp idz na guardy, jak chcesz kase to moze ci sie uda na mintwallin (na guardach tez bedzie problem z ludzmi ofc). Ja na twoim miejscu skakalbym pomiedzy tombami, a guardami. Na guardach leci kasa, ktora pozniej inwestujesz w tomby. A co do kopalni guardow to idz do tych ostatnich (najlepszy dla mnie byl maze, tylko ze tam najwiekszy tlok). co do kasy i expa to nie liczylem, ale bylo to okolo 5k kasy i ok. 20k/h Ostatnio edytowany przez Flisik - 31-08-2006 o 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też chciałbym zadać pytanie w temacie, mam podobny problem.
Gram na świecie non-pvp, 49ms 49mlvl. Na tombach również gówno zbieram z kasy, na DL z blokerem h-lvle sie wdupiają, guardy 20k/h około dają a dragi za duże waste... potrzebowałbym expowiska około 30k/h, czy ktoś mógłby doradzić?
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |