|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: nie, nie jestem dziewczyną
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mnie najczęściej zabijał potwór zwany ogólnie PK !!!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() re: up@
zgadzam sie. Pk to najwiekszy potwor. A jesli chodzi o potwory to duzo graczy ginie od tych lepszych potworow: Dragon Lord, Warlock, Demon itp. na pytanie nie da sie jednoznacznie odpowiedziec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() temat jest"boski" ale niech Ci bedzie zabijaja mnie silne potwory ...wystarczy? :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Buuuuu
|
![]() Jeszcze jak statystyki dzialaly na tibia.com to kiedys patrzylem na bilans killow:
1. Zdecydowanie PK (z kilkadziesiat razy tyle co 2 pozycja) 2. Szczury ![]() 3-4. Huntery, cyklopy (bardzo blisko). Z mojego wlasnego doswiadczenia to: 1. Mino magi i archery (3 razy) 2. Hunter (2 razy) Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() ... zabily 2 zlurowane potwory
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Ostatnio mnie zerk zabil.
Stalem se na zamku i bilem zerka mialem jeszcze troche HP i w pewnym momecie zerk zadal mi cios za 107 chcialem sie uhnac ale w tym samym momecie wszedl jeszcze jakis typ i zamiast siebie uhnac to uhnolem tego drugiego gracza a sam poleglem. To tylko gra ale staram sie nie chodzic na potwory ktore wiem ze dwoma ciosami moga mine wyslac do swiatyni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() tesz raczej PK a nie potworki a jak zgine przez potworak to przez laga albo ciekawość
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() no mnie ostatnio te durne demon szkielety zabijają
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Mnie najczesciej zabiajaja potwory z mojej ciekawosci, bo za daleko poszedlem i mnie jakis super monster rozwalil
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Mnie ostatnio zabił sprytny i udający przyjaciela potwór. Dysponuje on czarami a zwie się PK.
Serdeczne pozdro
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2003
|
![]() Mnie tez zabija potwur"PK"ale inne potwory tez z ciekawosci ide do nich
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2003
|
![]() prosta odpowiedz:
najczesciej zabijaja mnei potfory ktore sa dlamnei za dobre |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Sprawdz se mój nick : Lord of Peace i Utite i bedziesz wiedział
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mnie zmłóciły ostatnio soldy, ale nie śmiejcie się gdyż mój lv. jest niski, w związku z tym nie poradze sobie z 4 soldami. Takto zabił mnie pewien typ zwany Pedofilską Kapustą
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Ja to ciekawski jestes raz se sorcem na 10 lvlu polazlem na hunterki hehe.A raz zlezlem do demonica skieletona chyba na 12 lvlcu.Najczesciej mnie PK zabijali i to mnie bardzo boli.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() ech....
to ja moge byc oryginalny ![]() mnie jeszcze zeden z tych przebrzydlych PK nie dorwal a najczesciej co mnie zabija?? hmmm.... kazda z moich postaci zginolem tylko raz Yogi the Necromancer zginol od ognia [POTFORNY zywiol ![]() Yogi the Wizard padl od elfa arkanisty [mialem wtedy 20lvl i odkrywalem nowe tereny] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Hmm najwiecej razy padlem od snake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() Sesefem jak gralem to on ginol srednio 3 razy na tydzien bo byl od poznawania mapy, wszytko mnie zabijalo, BH, Dragonik, Elfy, i PK nigdy odziwo od mumi nie padlem a chodzilem na nie dosc czesto.
A treaz 2 charem zginowlem 2 razy od Pk -Dederobe -Panumedo
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |