|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() Wiesz że takie tematy sa bez sensowne jak ktos bedzie chcial dac ss z e wave to je da a ty tylko bezsesnownego posta zrobiles i wogule jak bedzie robil takie tematy to na bank niedostaniesz plusa. A ode mnie dostajesz minusa, ale mysle ze taki minus cie czegos nauczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Powiem tak, napisalem ze chcialbym zobaczyc takie czary, i czy moglby ktos dodawac, jakby dodawal juz posta z e wave to czy moglby dac go na moj temat, a ty dales mi bezsensownego minnusa. W tym momencie niezrozumialem cie, ty sie bawisz tym dawaniem plus/minus, ze masz jednego + to znaczy ze mozesz dawac kazdemu minusy. Jestes Smieszny.
Narazie |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Btw. Mieszkasz kolo mojego miasta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() malutki prosze nie pisz bez sensownych tematow oraz postow !!!!!!!!
eh i co z tego ze jestes knightem ;p explozion mozesz uzywac na 6m lv i gfb mozesz na 3 chyba
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2004
![]() |
![]() Gfb - 4 mlvl
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Malutki wybierz taka opcnie ktura nazywa sie "SZUKAJ"i wpisz tam trzego potrzebujesz a jak ci nie znajdzie to poszukaj sam w dziale "zdiecie"lub "magia"
Prawda jest srebrem a milczenie złotem A dobro srebrem sie stało a kłamstwo z złotem zamieszkało Ostatnio edytowany przez mati9 - 19-08-2004 o 08:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() Ej jesli to jest o zdjenaciach to w kazdym poscie powinny byc zjdencia a nie ty kogos prosic o zdjencia
![]() |
![]() |
![]() |