|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Wiec tak, na poczatek wyjasnienia. Dostalem od kumpla nowe acc, a inny kumpel z rl przyjechal i chcial grac na eterni a gralem na innym acc wiem postanowilem ze dam mu Maateusza
![]() Wczoraj postanowilismy z kumplami ze sobie zrobimy maly cyc hunt ![]() Squad: Ja: Guardian de elite/14 druid/ mlvl. 25 Polkownik/10 Palek ![]() Daamian/17 knight/skills x/x (Evul Peka xD) Maateusz/16 sorc/mlvl. ? (padl od daamiana ![]() Zebralismy sie pod ab: ![]() Grupa 6C to my !!! ![]() ![]() Z Polkownikiem poszlismy po cyca a gdy wracamy ot co sie stalo po dlugiej klutni: ![]() Dwie sie zrespowaly ![]() ![]() ![]() Pierwszy cyc padl: ![]() Pora na drugiego ^^: ![]() Next plx: ![]() ![]() Zrobilem gfb, wiec go wyprubowalem ![]() ![]() Polkownik mial niezly ubaw ![]() ![]() Cyklop biegnie: ![]() ![]() ![]() Podzial expa: ![]() Nastepny: ![]() ![]() ![]() ![]() I znow sie zrespowala: ![]() Znow gfb: ![]() ![]() Loot (co prawda nieszczegolny ale ss'a mozna zrobic ![]() ![]() Te runy byly z Maateusza, i zielone bp, a kase to chyba mial jeszcze Daamian ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nawet ciekawe ssy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Mi też się bardzo spodobały te ss. Wysoki magic lvl jak na ten lvl ;P
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wodzisław Ślaski
|
![]() Powiedzcie mi jedno ! Tam sa tylko 2 cyclopy ktore sie respownuja a was bylo
4 ![]() ![]() ![]() ![]() Ogolnie ssy sa ciekawe i dobrze opisane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() slabe te ss, rownie dobrze mogliscie zrobic ss z hunta na raty, nic ciekawego
![]()
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nice
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Mam pytanie jezeli jestescie kumple to dlaczego padl Maateuszek
![]() Smieszne te ss w 3 osoby bic 1 cycka hrhr |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() SSy - beznadzieja. Ot tez mi wyprawa na cyklopy, Tez mi nowosc. Moze zrobcie po 27 lv i idzcie z monkami na ghoule, haha. Albo expcie druidem/sorcem i palkiem na archerach, haha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Dark Knight
Maateusz padl od Daamiana, myw szyscy na tym huncie to kumple z rl a Daamian sie wiecznie kluci z Maateuszem, a co do tego ze lalismy cycka 1 we 3 to tak dla zabawy, nudzilismy sie wiec poszlismy tam @Malutki ![]() No do ****y nedzy, ci na***ie kiedys s****isynu, my sie tam bawilismy, ****a jezeli sie nie podoba to po jakiego ***a sie wypowiadasz, a gfb zrobilem bo kumpel mi dal blanka i mialem many a w tym dniu zginolem to musialem jakos mlvl. nadrobic a chcialem powalic tez z czegos innego niz hmm, a ****a gdzie ty chciales zebysmy szli z takimi lvl.ami ****a na dragi albo na dl, ****a moze na gs, ****a a co do mlvl. to chcem tez expic a nie tak jak ty siedziec przed depo i robic te ***ane w dupe runy, ****a czy to tak trudno zrozumiec, ale ty oczywiscie najlepszy to ****a pewnie chhodzisz sam na dl'e na gs'y i dragii, ****a siekasz sd i pada, nie !?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() hehe, smieszny ten huncik jest
![]() za taki exp wypadajacy na 1 osobe to lepiej isc na dwarfy ![]() nastempnym razem polecam cmentarz na poh |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() jeju noobish hunt ;/
hity z hmm nie przekraczaly chjyba 40 wiec niewiem co to za hunt ![]() porob troche lv i m lv ..... bo to niema sensu tracic runkow
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Heh, nie wiem czemu noobish hunt powiedziales, nudzilismy sie wiec wybralismy sie na taki hunt ^^, no to byl pierwszy dzien zaczol ta postacia grac, dostalem ta postac i to byl pierwszy dzien, powtarzam jezszcze raz to byl pierwszy dzien kiedy zaczolem nia grac, moja winna ze miala taki lvl. ![]() |
![]() |
![]() |