|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: gDańSk
![]() |
![]() A więc tak po ostatniej porażce na Necro postanowiłem pójść z kumplem na Hero
![]() Skład : Ja bloker skille 78/75 50lvl Palek skilli nie pamietam lvl 88 SS: Już szyk bojowy przygotowany ![]() ![]() Pierwszy bohater mnie goni...Moje blokowanie polegało na tym że mam uciekać schodziło od 0-2uh średnio 1uh. ![]() AaaA kosciany człowiek atakuje!! ![]() Hero jest bardzo dobrym łucznikiem.. ![]() Hero ma dylemat z której strony iść ![]() ![]() Ustawienie naszego bojowego szyku ![]() ![]() Nawet jego waleczne serce i mojna zbroja nie pomogła mu.. ![]() Jestem szybszy ![]() ![]() Wymiana zdań ![]() ![]() Hero lubi dyskutować jak to bohater jego honor ![]() ![]() Moja muzyka odbiera mu żywot... ![]() Jeden z lepszych hitów ![]() Hero troszke jest za gruby by mnie dogonić ![]() ![]() Już lunatykuje... ![]() DAlsza walka! ![]() Dopadła go bełta ![]() Zabawa w ganianego, kto kogo goi ? ![]() ![]() Moja zbroja też czasami mi nie pomagała ![]() Chyba najlepszy hit jakiego uchwyciłem ![]() ![]() Odpowiedz.. ![]() No i Loot.....Wreście się poszczęsciło jestem do przodu jakies hmmm 25k ![]() ![]() ![]() Droga powrotna: Najpierw trzy jaszczurki ![]() ![]() Fala ognia topi nawet najtwardsze zbroje ![]() ![]() Księżniczka...Nie było już bohaterów więc nikt jej nie obronił ![]() ![]() To wszystko ![]() Loot się poszcześcił. jutro znowu na hero ![]() ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() Gz lootu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no jasne ze ci nic (nie) wypadlo, twoi blokerzy thiefy? hero zawsze cos sypie, tak samo mowiles ze chodziles pare nocek na dl'e i nic? ja w to cos nie wierze ;] trza bylo ze mna chodzic jak jeszcze gralem a nie tylko z owieczkami ![]() @myde gz loota. ps. to nie ksiezniczka tylko kaplanka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nice, nice nice
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() @Mienki
lol? Jak nie wierzysh to nie... Ostatnio edytowany przez Piero - 19-08-2004 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Myde ladnie za***iste ss a loocik tez niczego sobie pamietaj czekamy na ciebie we wrocku ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() hehe i znowu ladne komenty przy zdjatkach XD
ile czasu straciliscie?? gz looooooota ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() OMG dawno takich wyje****ch screenow nie widzialem ;D A loocik omgg Gratz !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() no ładnie ładnie panowie Congratulations
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Gdańsk/Aldora
|
![]() Mienki potrafisz tylko gadac pewnie sam nigdy na hero nie byles i nie wiesz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() Super Ss szybko sie laduja no i GRATZ lvl pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @adix~
@Piero @/\/\ienki niekłóćcie nie, czasem cos wypadnie a czasem nie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() no myde zajefajny locik nie to co na neco nam sie nieposzczescilo dark trova ladne hity
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() zdjecia fajne i opisy tesz nom 50lvl to moze spokojnie blokowac ale kiedy nasz blocker (gamge freeman 29lvl ) blokowal to wszyscy sie o jego bali mozna obejzec jego blokowania na http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9529 pozdro dla mnie jestes na +
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() hehe fotki spox, czy masterem na 32 lvlu moglbym pojsc na hero?
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() gratz lootu .
![]() ![]() ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() /\/\Ienki@
Odejmoje CI reputacje spowodu bezpodstawowego oskarzania innych o thiefowanie ONI WIEDZA O KOGO CHODZI JUSH CZYTALI TEMAT.. Bylem na Dlach raz w rzyciu 5 godzin i jak wypadl RHa to skaklismy z radosci ze to niekolejny P BOLT to grzbania se w dupie !! A Hero niezawsze sypie zeczami bo na ostatnim Huncie mydka wypadlo totalne 0000000!!!!!!!! |
![]() |
![]() |