![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Filmik pokazuje jak expie sobie moim 73 ek na dragach, byl to moj drugi wypad tam, troche czasem glupio robie, jednak mozna popatrzec gdzie jakie respy
Enjoy! http://rapidshare.de/files/35436707/dragi.rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Morgana
Poziom mag.: 6
|
![]() 1. Na lvl niższym niż 90 i bez SoV nie opłaca się huncić dragów bo wtedy waste to mało powiedziane (chociaż często nie zwraca się nawet na 120lvl i z rare eq...)!
2. Uhanie się na 200hp jest dość niebezpieczne. Możesz paść na 1 combo... 3. Filmik nudny... 3\10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szkoda ze bylem 2 (?) razy na tym lair i zawsze sie zwrocilo, a teraz jak sprzedalem loota (woi, serpnty, hammery itd) to widze ze na plus jestem.
Exp przecietny Film moze i nudny, ale jak ktos chce sie wybrac i nie wie jakie respy, to moze popatrzec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Reshort !!!!!!!!!! Plax
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() słabe skile jak na ten lvl i hunt na dragach. I na dodatek nieumie sie uh'ac słaby film
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Film statywny, przydatny dla mneij doswidczinych graczy... lecz nie przejmuj sie negatywnymi komentami, rob tez inne filmy z explorami
![]() Ostatnio edytowany przez Luppy - 04-10-2006 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Morgana
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NO wlasnie napisal ze male skile JAK NA TEN LVL I HUNT NA DRAGACH, jako ze mi takie skille pasuja, (wiele osob twierdzi ze kazdy gra z takimi skilami jakimy chce), nie mam waste, to niby czemu mam sobie nie bic (dla odmiany zolwi, scarabow, cyclo itp) dragow?
Nie kminie>? Czy to jest jakas granica, od ktorej mozna sobie bic dragi? Ze na przyklad od skila 90 to juz mozesz ale od 89 juz nie?... Mi pasuje takie bicie, a wy sobie mowcie co chcecie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() loool jak dla mnie to ty noob jestes... miales z 100x Red hp nawet bijac 2 dragi ... i exurowales sie..rozumiem taktyke z manasami bo sam tak gram knightem ale bez przesady 2 dragi na klate 250hp left i sie exurujesz... lag + wave+ gfb i po tobie.. szkoda aola ^^
|
![]() |
![]() |