|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Wiem że może temat może być głupi ale chodzi mi o to że jak ktoś ma 1 chara i wchodzi na main to fajnei by było jagby ktoś dał im sprzęt którego nei potrzebuje(np.dwarf shield,battle hammer,scale armor itp)bo nowym jest naprawde ciężko a ze studded armor za daleko nie zajadą (chyba że mają kumpli).A więc jak macie jakiś sprzęt taki na zbyciu to piszcie tu a jak ktoś potrzebuje to niech pisze nick i swiat.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ciekawy pomysł. Mi by sie troche sprzetu przydalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Dobra inicjatywa. Jak będę miał jakiś sprzęt na zbyciu to zostawie w świątyni. Highlevelowcy go nie wezmą a jakiemuś nowemu.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() ta juz to widze Polacy to si taki psy ostatnio zrobily, że szkoda gadać. Np, potrzebowalem 10 gp na pusty run bo mi do pelnego bp brakowalo. Zlapalem polaczka i mowie ze mi 10 gp brakuje i ze mu za 10 min oddam. Oczywiscie mi nie dal i za te 10 min pprzychodzi i mowi ze go pknol ktos i zebym mu pomugl... a tak wogule pozyczk ktos 220gp bo mnie ktos pknol na danubi i nie mam nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() hhmmmmm ja tam raczej rzeczy nie mam no moze mam scale arm jakby ktos chcial prosto z rooka niech sie do Master of palk zglosi to dam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() słuchaj on mógł nie mieć 10 gp. moze byl tak jak ty potrzebujesz 220 gp a nie masz nic z tego co mowisz i co ktos ci da te 220 gp a ja podejde do ciebie powiem daj 10 gp potem jeszcze 21 podejdzie i wszystkim dasz?? 220 gp?? a moze on przed chwila dal komus 10 gp i sie wkurzyl troche?? jak to powiedzial pewien koles ktorego ksywy nie pamietam kiedy moj brat potrzeboweal zarcia, juz raz dostal od tego kolesia ale znowu powiedzila "food plz" a tamten odpowiedzial "i am no fucking help organization"
jak ktos ma cos na zbyciu i da to dobrze ale jak nie ma to nie jego wina
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do wypowiedzi supermana się zgadzam.Co do ciebie moniek to jak dowleke się magiem do kaz to moge ci porzyczyc bo w dp mam ok 1,7k i jeszcze 2k będą mi oddawać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra ok ok ale jak ktos kto krzyczy ze sprzedaje plecaki z hmm i gfb nie ma marnych 10gp? A pozatym jak chcialem zeby mi ktos obstawe ze swiatyni do depo zrobil to jednego posta dostalem z odp ze danubia zadzi wiec to czy mi pozyczycie 220gp jest rytoryczne bo i tak bym ich nawet nie powachal i to jest wlasnie jednosc POLSKA. A pozatym jak ten gosciu mnie bil to krzyczalem po polsku i angielsku ze mnie bija i trzech polakow bieglo ale tylko poto zeby moj ekwipunek wziasc albo moj post o zemscie 3 ludzi odpisalo i to jeszce jakies bzdety byscie powiedzieli ze nie pomozecie a nie (ale sie wkorwilem)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() JAK KTOS WYCHODZI Z ROOKA NA NOVEJ PISZCIE NA POSTAC SAHMET / dam zeczy z Free / albo prosze pisac na GG 266 35 30
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() głównie pomagałem tym co w rooku poznałem, oczywiście większość to polacy. Więc jak ktoś wychodzi z rooka na Ruberze niech msg-nie do Petersoon-a, zawsze mam tam jakiś scale arm, soldier helmet, brass legsy, jak ktos przypadkiem używa axe to mam battle niepotrzebne, tak samo łuk i kusza. Mam nawet uzbierane trochę bełtów i strzał (no i oczywiście spearów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() sprzęt każdemu potrzebny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok dal tych co są z Dunabi z wysepki o nazwie rook mam do oddania za free lub za (50gp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() a ja niegdy kasy nikomu nie dawalem nie daje i nie dam
1 mi nikt nie pomagal tylko zabijali 2 jak ci brakuje 10 gp to idz utluc 3 trole i bedziesz mial pozdrawiam wszystkich oprocz zebrakow |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mi też jak wszedłem na main magiem nikt nie pomagał dlate też ja chce pomagać innym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tych 10 gp i trollii to się zgodze, ja też jak robie runy to po prostu schodzę pod ab, 5 min i mam na 8 banków Ale nie chodzi o 10 gp ale o sprzęt, nawet taki battle shield, scale armor, legion helmet, (nawet) studded legsy (po które sam się newbie nie wybierze do s orców), czy longsword to sporo dla newbie (oszczędzi ze 500 gp biorąc pod uwagę że go zkantują z cenami) a dla nas to nic (kwestia przyniesienia). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() MayGavyer daleko zaszłeś sam
![]() Ja pomagałem polakom. Dawałem im zbroje i bron. Teraz sam potrzebuje pomocy i co ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() A ja mam chyba najlepszego stuffa w gre :/ jak na 13 lv :d
Viking Helmet ![]() ![]() Chain Armor Leather Legs ![]() Leather Botts ![]() luk Strzały ![]() I co z mi ekwipunku co chwila mnie PKują co lepszego znajde to do depo pakuję i sprzedaję i kasiorę grzeję w depo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi tam nikt nie pomugl sam musialem se radzic nikt mi niepomagal jakos w 1 dzien na 10 lvl zdobylem 1k sam bez niczyjej pomocy kupowalem rzeczy po nizszych cenach zawsze moge dac deada za darmo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() tak daleko jeszcze nie doszedlem
ale chyba gra polega na tym aby zdobywac sprzet, doswiadczenie, kase a nie dostawac w prezencie tyle bylo o uzywaniu tibia gg ze gra traci klimat ze to zle i niedobre dla gry a teraz tekst zeby pomagac newbie'som spoko powiedziec jak znalezc teleport w ab - nie ma sprawy podpowiedziec gdzie kupia plecak - tez ok nawet pomoc wyciagnac z dziury jak liny nie zabral - no problem ale jak tak jeden z drugim stoi w depo (wlasnie widze taka sytuacje w ab: 20.10.2003 godz. 03:01 danubia char:sir meia ) i od pol godziny wydziera sie "food plz" a nie przejdzie sie za bramy miasta na jelenie to az mnie krew zalewa trzeba tepic robactwo zerujace na uczciwych (prawie zawsze) graczach co zostali zabici kilkanascie razy zanim osiagneli 20 lvl i nie becza pod depo ze ich zabili i nic nie maja i zebrza co sie da, tylko biora w lape jakakolwiek bron i ida na bugi badz trole zeby zarobic na cos lepszego |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
|
![]() Może to troche głupie pytanie ale mam taką małą prośbe: Jeżeli ktoś gra na Beryli, Novie, Obsidii albo Danerze i ma tam jakiegoś chara knighta niepotrzebnego (nawet skille mogą byc niskie) i może go oddac to niech napisze do mnie na gg: 9297817 i poda do niego passy, mi się przyda bo sie rooka nie chce przechodzic.
P.S. Często jestem niewidoczny ![]() Jestem kipski w tibii i rook mi idzie w cały dzień ![]() |
![]() |
![]() |