|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() Prosze o rade doświadczionych graczy którzy expili na małpach albo duzo wiedza co/gdzie/jak na małpach ( i z czym) wszystkie dane moj postaci sa <<
PS. niemowcie mi zebym użyl magicznego przycisku "szukaj" bo uzylem i bylo tylko exp dla sorcow/drutów na malpach. prosze o liczne odpowiedzi ;D Ostatnio edytowany przez Sayg - 24-10-2006 o 14:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2006
Imię: Oltun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 57
|
![]() o oplacalnym expie na maupach najtem zapomnij, wg mnie maupy oplacaja sie tylko paladynowi a i ten nie ma tam czego szukac, bo sa o wiele lepsze expowiska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() na małpy wybierają się przewaznie tylko poszukiwacze bananów/kokosów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakie masz eq?? ja w godizne na malpach mialem 10k loota przy 1 bp uhow, ale tylko 30 k expa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() @ten pan co sie pytal o eq
dsm, boh, rh, demon shield, bs, gs, k legi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() @ Oltun
Człowieku dobijasz mnie... MAUPY?! Masz w temacie poprawną pisownie więc mógłbys ja skopiować ~.~ @ Topic Z kasą wyjdziesz na + ale exp nie jest tam najlepszy [chyba że niższe poziomy, ale tam waste byłby koszmarny [bez GFB/HMM nie wyrobisz z Sibangami + Merklinami na karku :/]] Btw. Słyszałem że po update poprawiła się opłacalność Lizardów, naprawde da się tam wyjść na + czy to gadanie n44bów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Setnym najtem mój kolega zbierał tam około bp kasy na 3-4 uhy, trzeba je lurować w kąt w piramidach, chodzić po obrzeżach i nie wchodzić w sam środek wioski to wtedy jest się na dużym plusie. Exp koło 35k/h
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Warszawa-> Mokotów
Imię: Szu Warlord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 107
Skille: 97/97
Poziom mag.: 7
|
![]() @ noobki
Na małpach ek.. więc 35k/h exp oraz 12k+/BPuh kasy ciągnąłem od 70 lvl'a @ Autor tematu Broń + tarcza na full ataku, chodzisz po górnych budynkach, starając się żeby więcej niż 2 małpy cię nie atakowały, singbady sprowadzasz do środka budynku do rogu, żeby nie uciekały.. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez szuszu - 24-10-2006 o 20:54. Powód: Dla hide'a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
Expilem na malpach dosyc duzo po update wlasciwie byl to przymus. Poczatkowo byl waste, na grupy sibangow szlo explo/gfb, bo bylo dosyc harcorowo. Nastepnie wybieralem sciezki na obrzezach i na szczytach niektorych malych piramid-czasami sypal sie z merklinow wand co zwiekszylo mi oplacalnosc. Jesli chodzi o exp-jest dosyc slaby bez duzych skili jakich mi brakowalo, skile podchodzace pod 35 i powinno byc dosyc przyjemnie.. Jesli chodzi o loot-sama kasa byla zwrotem kosztow, kokosy, wandy i oczywiscie ape fur stawaly sie czystym zyskiem. Nie bylo szans na smierc bez kicka, lagi jakos przezywalem (lvl 63-65, skile 78/75, eq tak jak na starych swiatach.. dsm, p-ammy, c-legs, bohy, f-axe, demonka). Ostatnio edytowany przez Stożek - 24-10-2006 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Berzerktoo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Myrmidons
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 82/77
Poziom mag.: 6
|
![]() od update zaczalem biegac po malpach glownie w celu zarobkowym..
W moim przypadku (a nie jestem jakims uber pro playerem) exp jest trochę lepszy od scarabow czyli okolo 30k/h, kasy wyciągałem około 5k/h nic nie zużywając bądź pijąc pojedyńcze (1-5) mf. Bywały też duuuuże zyski jeśli ktoś naprawdę potrzebował futra ![]() A chodziłem po obrzeżach i pojedyńczych piramidach omijając merkliny Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pall xofix
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 170
Skille: 100
Poziom mag.: 25
|
![]() Małpy to waste dla takiego lvlu jak ty, Nawet ja palkiem tam czasami wasteuje, ale chodze tam tylko po ape furs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Świat: Morgana
![]() |
![]() Po upku na małpach można wyjść na +. Dużo kasy, ape fury, kokosy, wandy z melrkinów. Expiąc swoim 75 EK podziemią wychodziłem na + i to bardzo. Średnio na bp mfów przynosiłem 2bp kasy, 30~ ape furów, sporo kokosów. Exp taki sobie (30k~/h)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() Heh, tyle róźnych odpowiedzi, że naprawde nie wiem czy w dość krótkim huncie zbiore 3-10 czy 30+ ape furów.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@up Trudno powiedzieć o częstotliwości futer, bo zdarzało mi się nie zdobyć nic przez ~3h huntu, a rekordowo było 6 futer w pół godziny. ![]() Ostatnio edytowany przez fAYL - 16-11-2006 o 20:23. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() Wyniosłem 3.2k w samym haisie, 3 plate army Jakies 80+ bananów 50+ kokosów troche pomarańczy. Waste jakieś 3-5 uh i 1.5 bp mfów. NA początku troche hardcorowo było dlatego mi uhy poszły. Na początku myślalem, że straszny waste będzie, ale jak juz ogarnąłem sytuacje i zacząłem lurować sinbady w rogi piramid zaczęło się troszke uspokajać. (Poza Krzywą akcją gdzie mi z 5 wyskoczyło i merklin....) Jeśli chodzi o mfy i uhy to wyszedłem na + Expa wbiłem coś ponad 18k... Gdyby nie Merkliny to by było troszkę lepiej ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam chodzilem z kolegami (2 druidow ~30 lvle, a ja wtedy ~45 knight)
To lurowalem pare merklinow, oni chowali sie za sciankami a jak podchodzil to bah bah z rodow, i wynosilismy pare p armorow, duuuzo kokosow, bananow itp ![]() A raz utknelismy na 1 piramidzie a na dole z 50 sibangow, a jak uciekalismy to o malo co nie padli (taki tam resp ogromny w srodku wioski). |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Świat: Premia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Tak wogle to Siemka
![]() Więc z małpami jest różnie ja bardzo polecam exp w miare dobry i kasa tez. Dla sorca lub druta jest poprostu "miodzio". Ja mam sorca na 29 robie sobie 2 sumony monkow ewentualnie ds i potworki mi blocza a ja bije z WOCE. Ogólnie polecam! Pozdrofka All |
![]() |
![]() |