[CENTER][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7122/zakonteksmall.jpg[/IMG][/CENTER]
NTNT - Odcinek Trzeci (Gośćmi specjalnymi są Arashel, Pacz_Knight i Gargoin) - part1
[CENTER][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/7605/ntnt2.png[/IMG][/CENTER]
Legenda:
[CENTER][SIZE="1"][COLOR="DimGray"]Arashel[/COLOR][/SIZE] - [COLOR="Navy"]Gargoin[/COLOR] - [COLOR="Red"]Pacz[/COLOR] - [COLOR="Green"]Nidrax[/COLOR][/CENTER]
[B][I]Witamy w trzecim już odcinku tego niedojebanego programu. Witam gości niewygodnie usadowionych na zwiniętej przez moich kuzynów z Carrefoura kanapie. Dziś są to: Arashel, Pacz_Knight i Gargoin (publiczność bije brawa i gwiżdże)[/I][/B]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Ahalan...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Navy"]- Hiho[/COLOR]
[COLOR="Red"]- Konihiwa![/COLOR]
[COLOR="Green"]- Co sądzicie o tajemniczej grupie Otaku? Podobno to psychole, które rzucają shurikenami w swoje matki[/COLOR]
[COLOR="Red"]- Tak to prawda...
ale ja tak nie robię niestety... [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Otaku...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Navy"]- E tam, parszywe ploty. :s [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Zwykłe fanatyki anime... [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Są zajebiści [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Jak każde inne fanatyki każdej innej rzeczy...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- A tak normalnie rzecz biorąc to zwykli ludzie
mający swoje zainteresowania jak inni [/COLOR]
[COLOR="Navy"]- I lubimy hentaie. [/COLOR]
[COLOR="Red"]- Nic nadludzkiego, po prostu...
Zgadzam się z Gargulcem [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- "Nadludzkiego"? Buahahahhahahaha... Ciekaw kto by was za takich uznał... [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Ehhh... Epic fail, pedofilu... [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Spokojnie... Co w tobie tyle agresji? [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Ja zawsze jestem spokojny [/COLOR]
[COLOR="Green"]- Nie daliśmy mu skończyć hentaia ;<[/COLOR]
[COLOR="Red"]- Nie było tam żadnego"!!" [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Oxyna... Ty w ogóle masz jakiś temat do gadania, czy flamewara mamy prowadzić? [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Dobra dalej, dajcie następne pytanie [/COLOR]
[COLOR="Green"]- Jak zaczęliście swoją przygodę z fake'ami? [/COLOR]
[COLOR="Red"]- Dawno... I w zasadzie nic o tym nie powiem bo zdradzę swoją przeszłość. Co prawda niektórzy o tym już co nieco wiedza, ale nie będę się dalej wypowiadał. [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- TORG... Tam zacząłem oglądać... I tam miałem zamiar wystawić Angmarr'a. Ale 100 postów brakło wiec przeszedłem tutaj... [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Navy"]- Dobre, pytanie. Ja przybyłem na tibia.pl w celu pytania o tibię (nie pamiętam jakiego) i zauważyłem fake'i. Pokochałem je. W niedługim odstępie czasu zacząłem robić dennego paskowca, który zapoczątkował moją przygodę.[/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- W8, Pacz zrobił jakiegoś fake'a?![/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Tak Arashelku zrobiłem fake'a i na dodatek go skończyłem, ale na starym koncie, które jak już wcześniej wspomniałem jest tajne.[/COLOR]
[COLOR="Navy"]- Pacz mag?[/COLOR]
[COLOR="Red"]- Nie...[/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Nie, Pacz_jestem_drutem_i_wale_z_aksa[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Podpowiem ze należałem do starej Dobrej Elity (tak bez "elity") jeszcze przed waszym przybyciem na forum. [/COLOR]
[COLOR="Navy"]- Avager?! <joke> [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- O kurffa... Byłeś tu przed 2005? [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Hmmm blisko. Tak. Mniej więcej[/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Stary cap z ciebie widzę...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- W pewnym sensie tak... [/COLOR]
[COLOR="Navy"]- Ej, kufa, jestem z was najmłodszy! :/ [/COLOR]
[COLOR="Green"]- Ok, nekst kłestion. Co robicie w domu, gdy nikt nie patrzy? >.> [/COLOR]
[COLOR="Red"]- Jak to co!? Walczę z żulami spod monopolowego, oczywiście... >.> [/COLOR]
[COLOR="Navy"]- Jak już mówiłem - hent... tzn. ciężko pracuję i uczę się! [/COLOR]
[COLOR="Red"]- a to ze hentaie oglądam to chyba normalna czynność i nic poza tym... [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Gdy nikt nie patrzy? Hmmm...
Gram... Słucham Muzyki... Uczę się... [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]-Dobra, dawaj następne pytanie panie prowadzący.[/COLOR]
Legenda:
[CENTER][SIZE="1"][COLOR="DimGray"]Arashel[/COLOR][/SIZE] - [COLOR="Navy"]Gargoin[/COLOR] - [COLOR="Red"]Pacz[/COLOR] - [COLOR="Green"]Nidrax[/COLOR][/CENTER]
[B][I]Witamy w trzecim już odcinku tego niedojebanego programu. Witam gości niewygodnie usadowionych na zwiniętej przez moich kuzynów z Carrefoura kanapie. Dziś są to: Arashel, Pacz_Knight i Gargoin (publiczność bije brawa i gwiżdże)[/I][/B]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Ahalan...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Navy"]- Hiho[/COLOR]
[COLOR="Red"]- Konihiwa![/COLOR]
[COLOR="Green"]- Co sądzicie o tajemniczej grupie Otaku? Podobno to psychole, które rzucają shurikenami w swoje matki[/COLOR]
[COLOR="Red"]- Tak to prawda...
ale ja tak nie robię niestety... [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Otaku...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Navy"]- E tam, parszywe ploty. :s [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Zwykłe fanatyki anime... [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Są zajebiści [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Jak każde inne fanatyki każdej innej rzeczy...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- A tak normalnie rzecz biorąc to zwykli ludzie
mający swoje zainteresowania jak inni [/COLOR]
[COLOR="Navy"]- I lubimy hentaie. [/COLOR]
[COLOR="Red"]- Nic nadludzkiego, po prostu...
Zgadzam się z Gargulcem [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- "Nadludzkiego"? Buahahahhahahaha... Ciekaw kto by was za takich uznał... [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Ehhh... Epic fail, pedofilu... [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Spokojnie... Co w tobie tyle agresji? [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Ja zawsze jestem spokojny [/COLOR]
[COLOR="Green"]- Nie daliśmy mu skończyć hentaia ;<[/COLOR]
[COLOR="Red"]- Nie było tam żadnego"!!" [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Oxyna... Ty w ogóle masz jakiś temat do gadania, czy flamewara mamy prowadzić? [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Dobra dalej, dajcie następne pytanie [/COLOR]
[COLOR="Green"]- Jak zaczęliście swoją przygodę z fake'ami? [/COLOR]
[COLOR="Red"]- Dawno... I w zasadzie nic o tym nie powiem bo zdradzę swoją przeszłość. Co prawda niektórzy o tym już co nieco wiedza, ale nie będę się dalej wypowiadał. [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- TORG... Tam zacząłem oglądać... I tam miałem zamiar wystawić Angmarr'a. Ale 100 postów brakło wiec przeszedłem tutaj... [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Navy"]- Dobre, pytanie. Ja przybyłem na tibia.pl w celu pytania o tibię (nie pamiętam jakiego) i zauważyłem fake'i. Pokochałem je. W niedługim odstępie czasu zacząłem robić dennego paskowca, który zapoczątkował moją przygodę.[/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- W8, Pacz zrobił jakiegoś fake'a?![/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Tak Arashelku zrobiłem fake'a i na dodatek go skończyłem, ale na starym koncie, które jak już wcześniej wspomniałem jest tajne.[/COLOR]
[COLOR="Navy"]- Pacz mag?[/COLOR]
[COLOR="Red"]- Nie...[/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Nie, Pacz_jestem_drutem_i_wale_z_aksa[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Podpowiem ze należałem do starej Dobrej Elity (tak bez "elity") jeszcze przed waszym przybyciem na forum. [/COLOR]
[COLOR="Navy"]- Avager?! <joke> [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- O kurffa... Byłeś tu przed 2005? [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- Hmmm blisko. Tak. Mniej więcej[/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Stary cap z ciebie widzę...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]- W pewnym sensie tak... [/COLOR]
[COLOR="Navy"]- Ej, kufa, jestem z was najmłodszy! :/ [/COLOR]
[COLOR="Green"]- Ok, nekst kłestion. Co robicie w domu, gdy nikt nie patrzy? >.> [/COLOR]
[COLOR="Red"]- Jak to co!? Walczę z żulami spod monopolowego, oczywiście... >.> [/COLOR]
[COLOR="Navy"]- Jak już mówiłem - hent... tzn. ciężko pracuję i uczę się! [/COLOR]
[COLOR="Red"]- a to ze hentaie oglądam to chyba normalna czynność i nic poza tym... [/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]- Gdy nikt nie patrzy? Hmmm...
Gram... Słucham Muzyki... Uczę się... [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"]-Dobra, dawaj następne pytanie panie prowadzący.[/COLOR]
Komentarzy 0
Komentarze
Ostatnie wpisy bloga Herbi_Oxyna
- o.O (05-09-2013)
- NTNT - WDR (czyli powrót wielkiego Sama) (28-08-2009)
- Dlaczego nie można mnie zabić? 8o (27-08-2009)
- Otaku to za mało o_O (27-08-2009)
- NTNT Magazyn, nr 2 (04-08-2009)