Wujek Dobra Rada (To nie Sam), czyli Vasudanin i bravo.pl cz. 9
Napisane 18-05-2009 18:10 przez Vasudanin
Witam, po dosc sporej przerwie wracam, z nowym avatarem.
Enjoy!
Alicja, 15 lat
[quote]Ciągle mrugam oczami! Ostatnio mam suche oczy, pieką mnie i bolą a w dodatku czuję jakbym miała pod nimi piasek! Co chwilę mrugam, bo mi to pomaga a moja mama mówi, że jak tak będę mrugać to weźmie mnie to psychologa![/quote]
Dziwna jestes. Przeciez chyba najmniejsze dziecko wie, ze sie nie mruga! A jak juz nie umiesz wytrzymac bez tego, to zrob sobie kastracje oczu, powinno pomoc!
Ania, 14 lat
[quote]Kilka dni temu byłam u ginekologa, co najgorsze był to mężczyzna. Kiedy miałam mu opowiedzieć np. co mnie boli lub w którym miejscu, zaczęłam się wstydliwie rumienić i szukać wymówek byle tylko mnie nie dotykał. Co mam zrobić, powiedzieć mu w prost, że się wstydzę? [/quote]
A idz tam... Wejdz do gabinetu, zamknij drzwi, rozbierz sie, poloz sie na lozku, rozloz nogi i pokazuj palcem gdzie Cie boli. Czego tu sie bac?
Beata, 15 lat
[quote]Chciałabym spróbować tamponów, ale nie wiem, jaki ich rodzaj wybrać? [/quote]
Phi, tampony sux. Wloz sobie jakas scierke, czy co. Byleby chlonne bylo.
Dorota, 16 lat
[quote]Czym różni się miłość od zauroczenia? [/quote]
Zauroczenie to jest wtedy, jak sie z kims dragi pod thais hunci, czy ma sie kogos w vip liscie. Milosc jest zas wtedy, kiedy to sie kupuje tej drugiej osobie pacca, albo daje sie p-seta za darmo.
Kinga, 15 lat
[quote]Nie wiem, jak powiedzieć rodzicom o tym, że potrafię śpiewać... Na każdym przedstawieniu teatralnym jestem wzywana do śpiewania - dla mnie to czysta przyjemność. Ale chciałabym chodzić jeszcze na lekcje i wykorzystać mój talent. Wstydzę się powiedzieć o tym mamie... [/quote]
Wez wybierz sie z mama na cmentarz badz pogrzeb, i w momencie, gdy wszyscy beda plakac zaspiewaj "Wstan, powiedz nie jestes sam", badz "Die motherfucker Die!"
Enjoy!
Alicja, 15 lat
[quote]Ciągle mrugam oczami! Ostatnio mam suche oczy, pieką mnie i bolą a w dodatku czuję jakbym miała pod nimi piasek! Co chwilę mrugam, bo mi to pomaga a moja mama mówi, że jak tak będę mrugać to weźmie mnie to psychologa![/quote]
Dziwna jestes. Przeciez chyba najmniejsze dziecko wie, ze sie nie mruga! A jak juz nie umiesz wytrzymac bez tego, to zrob sobie kastracje oczu, powinno pomoc!
Ania, 14 lat
[quote]Kilka dni temu byłam u ginekologa, co najgorsze był to mężczyzna. Kiedy miałam mu opowiedzieć np. co mnie boli lub w którym miejscu, zaczęłam się wstydliwie rumienić i szukać wymówek byle tylko mnie nie dotykał. Co mam zrobić, powiedzieć mu w prost, że się wstydzę? [/quote]
A idz tam... Wejdz do gabinetu, zamknij drzwi, rozbierz sie, poloz sie na lozku, rozloz nogi i pokazuj palcem gdzie Cie boli. Czego tu sie bac?
Beata, 15 lat
[quote]Chciałabym spróbować tamponów, ale nie wiem, jaki ich rodzaj wybrać? [/quote]
Phi, tampony sux. Wloz sobie jakas scierke, czy co. Byleby chlonne bylo.
Dorota, 16 lat
[quote]Czym różni się miłość od zauroczenia? [/quote]
Zauroczenie to jest wtedy, jak sie z kims dragi pod thais hunci, czy ma sie kogos w vip liscie. Milosc jest zas wtedy, kiedy to sie kupuje tej drugiej osobie pacca, albo daje sie p-seta za darmo.
Kinga, 15 lat
[quote]Nie wiem, jak powiedzieć rodzicom o tym, że potrafię śpiewać... Na każdym przedstawieniu teatralnym jestem wzywana do śpiewania - dla mnie to czysta przyjemność. Ale chciałabym chodzić jeszcze na lekcje i wykorzystać mój talent. Wstydzę się powiedzieć o tym mamie... [/quote]
Wez wybierz sie z mama na cmentarz badz pogrzeb, i w momencie, gdy wszyscy beda plakac zaspiewaj "Wstan, powiedz nie jestes sam", badz "Die motherfucker Die!"
Komentarzy 20
Komentarze
|
|
Jak zwykle, Moc ;D
|
Napisane 18-05-2009 19:01 przez Zokar
|
|
|
sucho troszke
|
Napisane 18-05-2009 20:04 przez Gierubesoen
|
|
|
Antyfeminista sie znalazł..pff
Noobek jeden. |
| Napisane 18-05-2009 20:19 przez Moniss18 |
|
|
Zaraz wam dam ignora na mojego bloga. Wy anty-feministyczne bakcyle!
|
Napisane 18-05-2009 22:38 przez Vasudanin
|
|
|
Antyantyfeminista sie znalazł..pff
Noobek jeden. |
Napisane 19-05-2009 07:06 przez Dragon-Fly
|
|
|
[size=5]Washshhhhek! To ty żyjesz?![/size]
|
Napisane 19-05-2009 07:40 przez biedak141
|
|
|
Taki nick to może mieć tylko śpiący pod mostem Lynx ;///
|
Napisane 19-05-2009 15:59 przez Dragon-Fly
|
|
|
O K*rwa ;o
|
Napisane 19-05-2009 16:21 przez Gierubesoen
|
|
|
Ey, co tak mało !?
[url]http://www.teksty.jeja.pl/429,bravo-girl-problemy-nastolatek.html[/url] Skomentujesz coś z tego? @pan up [url]http://www.praca.gov.pl/[/url] I już masz pracę. [url]http://www.ipipan.waw.pl/~ldebowsk/uslugi/index.html[/url] I już jesteś bogaty. [url]http://tani-dom.blogspot.com/2008/01/dom-tani-w-budowie.html[/url] I już masz tani domeczek. Something else? |
Napisane 19-05-2009 19:49 przez piternet
Aktualizowano 19-05-2009 19:50 przez piternet |
|
|
[quote]Ey, co tak mało !?[/quote]
Bo wiekszosc problemow to "Rzucil mnie chlopak, co zrobic", "Zakochalam sie w innym co zrobic?", "Chce rzucic chlopaka, co zrobic?". [quote]Skomentujesz coś z tego?[/quote] Z takimi sucharami ode mnie z daleka. |
Napisane 19-05-2009 20:28 przez Vasudanin
|
|
|
@Biedak
[B]ZABIERZCIE TO MONSTRUM! ZABIERZCIE GO![/B] |
Napisane 19-05-2009 22:00 przez Michoss
|
|
|
To już dawno stało się nieśmieszne.
|
Napisane 20-05-2009 16:00 przez Serious Sam
|
|
|
Jeśli chodzi o WDR - przyznaję ci rację.
Jeśli zaś, mówisz o Dużej Ilości Psów Na Raz, to będę się z tobą sprzeczał. |
Napisane 20-05-2009 16:07 przez Maniak69
|
|
|
Psy tez sux.
@edit I bez bicia, mowie szczerze, WDR ssie. Przynajmniej teraz. To nie to samo, co na poczatku, niestety. ;( |
Napisane 20-05-2009 16:16 przez Vasudanin
Aktualizowano 20-05-2009 16:29 przez Vasudanin |
|
|
Odcinek, jak odcinek. Zawsze fajny :<
|
Napisane 20-05-2009 19:03 przez Pisay_666
Aktualizowano 20-05-2009 19:04 przez Pisay_666 |
|
|
Ty, no... wypaliłeś się, Vasq.
|
Napisane 29-05-2009 19:43 przez Suhayl
|
|
|
Coz, wiem. Teraz raczej nie bedzie zadnych nowych czesci. Za malo czasu, za wiele do zrobienia. ;D
|
Napisane 29-05-2009 22:56 przez Vasudanin
|
|
|
possysasz ;(
|
Napisane 06-06-2009 22:14 przez Herbi_Oxyna
|
|
|
No wiem. I co? :<
Btw. HERBITUSIN WROCIL?! |
Napisane 06-06-2009 23:07 przez Vasudanin
|
|
|
Nie wrócił ;< Starzy neta nie chcą kupic po linii tel. a z radiowka bedzie problem :<
|
Napisane 30-06-2009 22:47 przez Herbi_Oxyna
|
Ostatnie wpisy bloga Vasudanin
- łał. (16-04-2013)
- It's almost year... (25-01-2012)
- Sushi w proszku? (16-02-2011)
- Ludzie, ludzie... (09-07-2010)
- Mistrzyni riffu i growl'a. (07-02-2010)