Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Blogi > Mirahz

Notki

Oceń

Hitlerowskie Ufo!

Napisane 22-06-2009 12:26 przez Mirahz
Aktualizowano 22-06-2009 12:27 przez Mirahz (Poprawienie Linku)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=yPkgWqUV_H0[/url] Znajdziecie tam dalej części, to część 1/5, jest oczywiście 5 części.

Dlaczego o tym pisze?
w temacie po prostu CALMERA 1 użytkownik dał fotkę, na której strzela do dysków, gdyby nie było jego, ze strzelbą, powiedział bym że to UFO, Swego czasu się interesowałem 'zjawiskami Para normalnymi ufami i te pe'
Oto link do tej fotki
[url]http://img197.imageshack.us/img197/3496/ufoz.jpg[/url] (nie daje w IMG bo rozciąga) na youtube jest sporo filmików z zjawiskami paranormalnymi i UFO, czy wam też ta fotka przypomina 'UFO' ? ;)

Co do filmiku... sam nie wiem co o tym myśleć, Alianci atakowali szwabów, ci musieli wymyślać pojazd startujący w pionie, pozniej zaczęli tworzyć nagle cały projekt trafił szlak, lecz tyle lat minęło, i może coś z tego projektu powstało, sam przyznam, ze 3 lata temu w wakacje, około godziny 22:00 na boisku widziałem coś w kształcie trój kołowego pojazdu, składającego się z takich 3 okręgów świecących jak słońce, widziałem to ok 4sec na niebie, poruszało się bardzo szybko, sam nie wiem co o tym Myślec, do dziś nie daje mi to spokoju :)
Na filmiku jest powiedziane, że po pewnym czasie nad Ameryką zaczął się 'najazd UFO' coraz częściej, zgłoszenia były nawet do 500 na dzień, z 2 strony, uważam, że 'Ufolidki' Istnieją, jesteśmy 1 z miliarda miliardów planet, i miliona galaktyk, dlaczego życie miało by istnieć tylko na naszej planecie?:)
Jest bardzo wiarygodne potwierdzenie (wypadek UFO w roswell w 1947roku)
[url]http://www.ufoinfo.pl/index.php?id=63[/url] tutaj możecie o tym incydencie poczytać

A co wy o tym wszystkim sądzicie? UFO istnieje, czy to wynalazek szfabów? ja sądzę że w obydwóch teoriach jest ziarno prawdy :)
Komentarzy 9

Komentarze

stary
sphinx123's Avatar
"Szfab" ?
Tak, tak, spalić Niemców bo wygrali z Polską. Spoko.
Napisane 22-06-2009 12:30 przez sphinx123 sphinx123 jest offline
stary
Mirahz's Avatar
Walić ich walić \o/
Napisane 22-06-2009 12:31 przez Mirahz Mirahz jest offline
stary
Arashel's Avatar
Taaaaa...
Skoro amerykańce nie takie ciecie aby dać się wrobić w sprawę UFO to lepiej zrzucić winę na kogoś kto się już bronić nie może co?

Co do "UFO"...
wole wersje że to są zielone ludziki...
Napisane 22-06-2009 13:56 przez Arashel Arashel jest offline
stary
Maniak69's Avatar
Pewnie to pojazd kosmiczny Arshaela El bin jihada-omara. O ile wiem, chwalił się że kradł technologie Niemcom, więc jest to całkiem możliwe.
Napisane 22-06-2009 14:19 przez Maniak69 Maniak69 jest offline
stary
Vasudanin's Avatar
@up
Arashel Bin Jair ihm Omad Ahad
@
Nice. ;D
Napisane 22-06-2009 14:21 przez Vasudanin Vasudanin jest offline
stary
Arashel's Avatar
[B][COLOR="Red"]@UP[/COLOR][/B]
Niedawno czytając podręcznik do Historii zaważyłem że wprowadzałem was w błąd...

Nie "[B]Bin[/B]" a "[B]Ibn[/B]"...
Napisane 22-06-2009 15:02 przez Arashel Arashel jest offline
stary
[QUOTE]Niedawno czytając podręcznik do Historii zaważyłem że wprowadzałem was w błąd...

Nie "Bin" a "Ibn"...[/QUOTE]Nigdy ci tego już nie wybaczę.
Napisane 22-06-2009 15:04 przez Muszkiet Muszkiet jest offline
stary
Ghernie's Avatar
Omg. Włączyłem filmik, obejrzyłem 10 sec, przełączyłem zakładkę i po 2 minutach się zorientowałem, że było to tak nudne, że automatycznie wyłączyłem kartę z filmem :D
Napisane 22-06-2009 15:35 przez Ghernie Ghernie jest offline
stary
Mirahz's Avatar
Ja ogólnie lubię filmy dokumentalne, najbardziej w pamięć mi wszedł ten, oraz film dokumentalny o wybuchu w Czernobylu, gdzie zrobiono z igły widły, być może też o nim napiszę :)
Napisane 22-06-2009 15:50 przez Mirahz Mirahz jest offline

Ostatnie wpisy bloga Mirahz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17.